Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi bunun Fetö açıklaması doğru mu yani o yüzden mi gitmiş bizden?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Şimdi bunun Fetö açıklaması doğru mu yani o yüzden mi gitmiş bizden?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bunun Galatasaraylılığı bu kadar işte
Kendi bir yeri sıkışınca ben Fetöcü değilim hatta Galatasaraydan Fetö yüzünden ayrıldım diye açıklama yapmış medyaya
Kendini savunmak herkesin hakkı ama zaten medyada bu yüzden üzerimize oynuyorlar sen gidiyorsun medyaya böyle bir açıklama yapıyorsun
Galatasaraylı adam kol kırılır yen içinde kalır der böyle bir açıklamayı sırf maymunlardan oluşan medyaya yapmaz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Avrupa dan ceza alacak takımlar var da dedi. Bu kansız herifi desteklediğim günlere lanet olsun.
Evet dedi kendim dinledim
Böyle bir açıklama yapılmaz
Hem öncesinde böyle şeyler spor programlarında konuşulmaz diyor hemde arkasından zaten üzerimizde oynanmaya çalışılan bu pislik oyuna çanak tutuyor
Sen ne biçim Galatasaraylısın be adam
İlgim yok de geç
Bunun Galatasaraylılığı bu kadar işte
Kendi bir yeri sıkışınca ben Fetöcü değilim hatta Galatasaraydan Fetö yüzünden ayrıldım diye açıklama yapmış medyaya
Kendini savunmak herkesin hakkı ama zaten medyada bu yüzden üzerimize oynuyorlar sen gidiyorsun medyaya böyle bir açıklama yapıyorsun
Galatasaraylı adam kol kırılır yen içinde kalır der böyle bir açıklamayı sırf maymunlardan oluşan medyaya yapmaz
Renktaş doğru söylemişsin ama yanlış ifade etmişsin.Kol kırılır yen içinde kalır demek,yani olan oldu,bu aramızda kalır demek.Yani FETÖ yüzünden gönderildi gerçekten,ama sadece açıklamayacaktı bunu,dediğinden anladığım bu.
Doğrusu,hiç böyle toplara girmemeliydi,Galatasaraylı adam kendini kurtarmak için Galatasaray'ı kullanmazdı olurdu bence.
Evet haklısınız
Ben fetöcuyum beni tutuklayın diye açıklama yapmalıydı![]()
yok tabikikötü hoca olduğunu düşünen yoktur heralde
yok tabiki
LEŞ