Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bunun Fetö açıklaması doğru mu yani o yüzden mi gitmiş bizden?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

1166473.jpg

Bunun Galatasaraylılığı bu kadar işte

Kendi bir yeri sıkışınca ben Fetöcü değilim hatta Galatasaraydan Fetö yüzünden ayrıldım diye açıklama yapmış medyaya

Kendini savunmak herkesin hakkı ama zaten medyada bu yüzden üzerimize oynuyorlar sen gidiyorsun medyaya böyle bir açıklama yapıyorsun

Galatasaraylı adam kol kırılır yen içinde kalır der böyle bir açıklamayı sırf maymunlardan oluşan medyaya yapmaz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kendi bir yeri sıkışınca ben Fetöcü değilim hatta Galatasaraydan Fetö yüzünden ayrıldım diye açıklama yapmış medyaya

Kendini savunmak herkesin hakkı ama zaten medyada bu yüzden üzerimize oynuyorlar sen gidiyorsun medyaya böyle bir açıklama yapıyorsun

Galatasaraylı adam kol kırılır yen içinde kalır der böyle bir açıklamayı sırf maymunlardan oluşan medyaya yapmaz

Avrupa dan ceza alacak takımlar var da dedi. Bu kansız herifi desteklediğim günlere lanet olsun.

Avrupa dan ceza alacak takımlar var da dedi. Bu kansız herifi desteklediğim günlere lanet olsun.

Evet dedi kendim dinledim

Böyle bir açıklama yapılmaz

Hem öncesinde böyle şeyler spor programlarında konuşulmaz diyor hemde arkasından zaten üzerimizde oynanmaya çalışılan bu pislik oyuna çanak tutuyor

Sen ne biçim Galatasaraylısın be adam

İlgim yok de geç

Evet dedi kendim dinledim

Böyle bir açıklama yapılmaz

Hem öncesinde böyle şeyler spor programlarında konuşulmaz diyor hemde arkasından zaten üzerimizde oynanmaya çalışılan bu pislik oyuna çanak tutuyor

Sen ne biçim Galatasaraylısın be adam

İlgim yok de geç

Bunlar Galatasaraylıysa afedersin de s_çayım böyle Galatasaraylılığa. İlk çırpıda aklıma gelenler Dengeoğlu, Mustafa Kocabey, Hakan Ünsal, Arif Erdem gibilerinin bu kulübün içine sokan haindir renktaş.

Renktaş doğru söylemişsin ama yanlış ifade etmişsin.Kol kırılır yen içinde kalır demek,yani olan oldu,bu aramızda kalır demek.Yani FETÖ yüzünden gönderildi gerçekten,ama sadece açıklamayacaktı bunu,dediğinden anladığım bu.

Doğrusu,hiç böyle toplara girmemeliydi,Galatasaraylı adam kendini kurtarmak için Galatasaray'ı kullanmazdı olurdu bence.

Renktaş doğru söylemişsin ama yanlış ifade etmişsin.Kol kırılır yen içinde kalır demek,yani olan oldu,bu aramızda kalır demek.Yani FETÖ yüzünden gönderildi gerçekten,ama sadece açıklamayacaktı bunu,dediğinden anladığım bu.

Doğrusu,hiç böyle toplara girmemeliydi,Galatasaraylı adam kendini kurtarmak için Galatasaray'ı kullanmazdı olurdu bence.

Tamamen katılıyorum renktaş

Evet haklısınız

Ben fetöcuyum beni tutuklayın diye açıklama yapmalıydı :D

Evet haklısınız

Ben fetöcuyum beni tutuklayın diye açıklama yapmalıydı :D

Hiç kimse böyle bişey yapmasını beklemiyor

Herkes kendini savunacak ama bunu yaparken bağlılığını ifade ettiğin ekmeğini yediğin kuruma zarar vererek değil

Kendi kişisel savunmasının Galatasaray Kurumu ile ne alakası var?

İlgim yok dersin geçersin

Siz kör olmuşsunuz bu adam açık açık bu camiaya küfür etse yine savunursunuz

10 kişiyle iyi çevirdi.Hakkını teslim edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt