Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Rüştü Reçber, Nejdet Ergün, Rıza Çalımbay, Metin Tekin, Feyyaz Uçar, Mehmet Özdilek...İsim yaptıkları kulüplere gitmeden önce Galatasaray taraftarı idiler...

Yusuf Altıntaş, Suat Kaya, Ergün Pembe, Ali Gültiken, Gökhan Keskin ve tabi Emre B...Fenerbahçe...

Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler; bunlar gibi onlarcası sayılabilir. Bugün Ergün' ün FB liliğinden, Aykut' un Galatasaraylılığından eser kaldığını zanneden var mı?...Bunların çoktan aşılmış olması gerekirdi, görüyorum ki aklı başında olduğunu düşündüğüm bazıları bile hala böyle şeylere takılıyor...Titreyin ve kendinize gelin gençler! :D...

İsteseler ne olacak biz hocamıza sahip çıktıktan sonra hiçbir şey olmaz.

Küçükken FB'liydim lafına odaklanınca 2 katı maaşı reddedecek kadar GS'li oluşu gözden kaçıyor herhalde.

ya umarim öyledir.. Hocamizin en az 5-10 sene kalip efanse olmasini istiyorum.. Basta pek sicak olmadiysamda, kalbime taht kurdu..

Metin oktay iyi bir beşiktaş taraftarıydı.
Unutmamak gerekir.

iyi mi tartisilir...
bjk dan fiyat konusunda anlasamayan birisi bizdeyken hanimini bosan birisi bizim icin :)

baba gündüz Galatasarayli yapmis rahmetliyi zamaninda. Bir dönmüs ki tam dönmüs yani :D

iyi mi tartisilir...
bjk dan fiyat konusunda anlasamayan birisi bizdeyken hanimini bosan birisi bizim icin :)

baba gündüz Galatasarayli yapmis rahmetliyi zamaninda. Bir dönmüs ki tam dönmüs yani :D

Orasını bilemeyiz de.
Yani bugün a takımda oynayan belkide kaç futbolcumuz var fenerbahçeli olan :)
Mesela burak beşiktaşlı, emre çolak fenerbahçeli.
Bunları takmamak gerekiyor bence.
Bizim taraftar esrarengiz bir taraftar.
Ben muslera tayyip erdoğanın elini sıktı diye muslera gitsin diye kişi tanıyorum. :)

@AslanStatistic 32 dk.32 dakika önce Hamza Hamzaoğlu: "Kulübü milyonlarca dolar borca sokup şampiyon olacaksam, ben o şampiyonluğu istemem"

@AslanStatistic 32 dk.32 dakika önce
G.Saray'da ne değişti ? Hamza Hamzaoğlu:"Araba aynı, otobana çıkmış, gidecek ama el freni çekili unutulmuş. Biz ona müdahale ettik sadece"

@AslanStatistic 31 dk.31 dakika önce
Hamza Hamzaoğlu: "Yabancı sınırlamasına karşıyım!"
terim'e laf sokuyor aklinca!
bir kebabci deyip yerin dibine sokmadigi kalmis.
biz burada terim düsmanlarini sevmeyiz arkadas.

☆$☆

Orasını bilemeyiz de.
Yani bugün a takımda oynayan belkide kaç futbolcumuz var fenerbahçeli olan :)
Mesela burak beşiktaşlı, emre çolak fenerbahçeli.
Bunları takmamak gerekiyor bence.
Bizim taraftar esrarengiz bir taraftar.
Ben muslera tayyip erdoğanın elini sıktı diye muslera gitsin diye kişi tanıyorum. :)

emre colak fenerli oldugunu kim söylemis ?!
Galatasarayli biliyorudum ben bunu ben vallahi :)
armayi öpmeler ve saire :D

Adem çakar görmesin reis Hamza hocayı linç eder direk,üstelik fenerliymiş gözden çok düştü nerede o italyanlar özlüyoruz :(
Ha ha adem 100 sayfa analiz yazip adami dogduguna pisman eder:)
evet italyanlar cok yakisikliydi,atkilari falan on numara sekildi:(
@Adem Cakar basta gicik kapmistim ama gün gectikce isinmaya basladim:)

☆$☆

Son düzenleme:
Ha ha adem 100 sayfa analiz yazip adami dogduguna pisman eder:)
evet italyanlar cok yakisikliydi,atkilari faöan on numara sekildi:(
@Adem Cakar basta gicik kapmistim ama gün gectikce isinmaya basladim:)

☆$☆

Yekta reis kadar olmasada Ademide severiz tabi,Terim ile ilgili gercekleride görecek elbet zamanı gelince

Yekta reis kadar olmasada Ademide severiz tabi,Terim ile ilgili gercekleride görecek elbet zamanı gelince
o kadar da kusuru olsun,tabi gün gelecek bu terim batakligindan kurtulacak.
Yekta ya duydugumuz özlemi bir nebze de olsa metehan ile gideriyoruz!ama bir yekta asla olamaz.
o forumun temel direklerindendi o bir fenomendi!R.i.p. yekta.

☆$☆

Hocam naptin ya, cok gereksiz bir aciklma olmus, sezon sonunda Tucheli getirelim en iyisi ya...

o kadar da kusuru olsun,tabi gün gelecek bu terim batakligindan kurtulacak.
Yekta ya duydugumuz özlemi bir nebze de olsa metehan ile gideriyoruz!ama bir yekta asla olamaz.
o forumun temel direklerindendi o bir fenomendi!R.i.p. yekta.

☆$☆
Metehan hayal kırıklığı reis benim için,Bir Yekta olamaz kesinlikle potansiyel var ama tekniğini geliştirmeli neyse Adem gelsinde tartışalım biraz neler diyecek bakalım hocasını savunmak için

O bahsettiğin profili ilk sene bile çizemedi muhterem ex başkanımız...Başkanlığa kurulduğu seçim sürecinde o tür söylemlerde bulunarak, benim gibi pek çok kişiyi mest etmişti; ''İşte tam istediğim, Avrupai başkan bu olmalı!'' diye hayranlıkla okumuştum demeçlerini, bir başkan adayı bu kadar mı doğru tespitlerde bulunur da, her sözü böylesine zeka pırıltısı taşırdı?!...

Sonraaa...; ilk icraatlarından biri olarak, muhabirleri doldurduğu özel uçakla, Atletico' dan üç futbolcu transferi için Madrid' e gidilişini derin bir hayal kırıklığı ve hüzünle takip ettim ve adını ''1. Madrid Transfer Seferi'' koydum, zira ''Alaturka'' lığın bu denli şerbetlisine ilk kez tanık oluyordum!...

Daha sonraki süreçte de, hemen bütün eylem ve söylemlerinde ''Ağır Popülizm'' in etkilerini gördük ki hala borusunu öttürmeye çalışanların bu etkiden kurtulamamış oldukları kanaatindeyim...

Terim' le ayrılık sürecinde de hatalı tutumları oldu; yalnız o noktada Terim' in ''Omurgasız-Egoperest-Şark kurnazı'' tutumunu çok daha ön planda gördüğümü biliyorsun, gereğinden de fazla konuştuk bunları, fikir birliğine varmamız imkansız, gerekli de değil...Terim bir ''Efsane'' ye yakışmayacak tutarsızlıklar sergilemiş olsa da kulüp tarihinde sonsuza dek yine ''Efsane' olarak anılacaktır; bir sporcu veya TD sportif başarı ile değerlendirilir ve hatasız kul olmaz...Bir başkan içinse ölçüt, sportif başarıdan çok daha fazla, yönetim becerisi ve iyi bir planlama ile birlikte doğru mali uygulamalardır; haliyle Aysal, iki şampiyonluğa rağmen ''Efsane Başkan'' statüsünden çok uzaktır...

Zaten tam olarak yapti demedim zaten, ama o ilk senede bir nevi izleyip ögrenme modundaydi. Özellik ile o Ispanya fiaskosundan sonra... Sonra hersey degisti, önce Terim´i getirenleri ve futbol sektörünü yönetenleri, sonra da Terim´i gönderdi, ve yeni yabanci ve taninmis bir teknik direktör getirdi... Cünkü Terim oldugu sürece hep bir nevi gölgede kalacakti.

Terim konusunda sark kurnazligi yaptigi konusunu mantikli bulmuyorum sadece, yoksa seni severim bilirsin. Bu kadroyu birakip cökmüs milli takima asaga yukari ayni paraya gitmesi icin Terim sark urnazi degil aptal olmasi lazimdi. O Terim´in kadrosunu sen elestirdin, ben bile elestirdim. Ama Drogba´siz, Riera´siz, ve özellik ile Eboue´siz su an görüyoruz o kadroyu ve takir takir futbol oynuyor yeniden. Cünkü Hamza hoca makineyi en verimli sekilde calistiracak yagi biliyor, birde su an beklerde Telles ve Sabri oynuyor. Biri sabri, digerinin özgüveni daha 60% seviyelerinde ve fizik olarak eksiklikleri var. Simdi birde yabanci siniri kalkmis, bak bu kadroya adam akilli sagbek, merkez orta saha, ve santrafor gelince nasil ucacak :D

Wallahi güzel kardesim, isterseniz artik Terim´i sevin, veyahut nefret edin, yeterki bu Galatasaray böyle oynamaya ve beni mutlu etmeye devam etsin. Senin Terim´e saygi duydugunu ve kör bucak nefret etmedigini biliyorum tabi...

selamlar.

Ne varmis Hamza hoca fenerli olduysa cocukken ? Eskilerden zaten türkiyenin en basarili takimi FB oldugu icin, en cokta taraftara sahiptiler. Bunu en iyi 30 yasinin üzerindeki abilerimiz, kardeslerimiz bilir.

Hakan Sükür = Fenerbahce
Metin Oktay, Fatih Terim = Besiktas

Yani Hamza Hoca Fenerbahce´yi tutmus, tutmamis... Farketmez yani... Adam demis birde... "Ali Sen iki katio parayi teklif ederken, Galatasaray´da kalmak icin red ettim"

Burak Yilmaz bile bence artik Galatasaray´li olacak... Cok kötü küfür yiyor yillardir BJK tribünlerinden, ve oda gidip susturuyor. Bir nevi BJK sevgisi bitmis olabilir... Tabi Hamza hoca, Hakan, Terim, yada Metin Oktay gibi sporcular daha genc yasta gelmisti...

Emre´ye o 3.5 Milyon avroluk teklif gelmeseydi, ve o bizi satmasaydi halen Galatasaray´li Emre olacakti, cocuklugunda Fenerli olan...

Hamzanın fenerli olduğu 90 larda çok konuşuldu yazıldı çizildi şaşılacak bişey yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt