Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökhan zan kalmali en azindan ugur d. transfer etmeye gerek kalmaz.

☆$☆

2 gün önce yabancı sayısı sınırsız olsa ne olacak diyordu, bugün bu kararı destekliyorum diyor. ah be hoca. çok konuşmasan iyi olacak.

Haoydaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@AslanStatistic 3 dk.3 dakika önce Hamza Hamzaoğlu:"Albayrak önce Federasyon'dan izin almış sonra beni aradı. Ama ben de görevli olduğum için Fatih hocadan izin aldım."

Hamza Hamzaoğlu: "Fatih Terim hayatımın dönüm noktalarında olmuştur hep. İyi ki de varlar. Kızımın adını kendisi koymuştur."

Son düzenleme:
Hamza Hamzaoğlu:"Dzemaili ile çalışamadık. Düzeldi ama riske etmeyelim dedik. Devre arasında bizimle olacak Blerim."

uğur fena stoper değil abi.gökhan da artık 33 yaşinda.uğuru bi deneyek ne olcak sanki...olmadı koray ve emre can var zaten.
tamam haklisin ama seneye yabanci serbest olacak sergen!elinde koray ve semih varken ücüncü bi yerli stoper mantikli gelmiyor..tabi biraz da chedcu'nun kaciracagi mac sayisina bagli bu yazdiklarim.
maksimum kac mac kaciracak chedcu?

☆$☆

abi adam çok sakatlanıyor ya bir maç oynuyor sezonu kapatıyor yoksa türkiyenin en iyi stoperi
ya 3-4 mac koray,semih,gökhan üclüsü idare eder diye yazdim kardesim..
bu arada o elemanin maliyeti hakkinda sifir bilgiye sahip oldugumu belirtmem lazim.
ucuza gelecekse neden olmasin!

☆$☆

Veysel gidiyormus hele sukur.

Yekta da kendi gitmek isterse yolu acikmis.

tamam haklisin ama seneye yabanci serbest olacak sergen!elinde koray ve semih varken ücüncü bi yerli stoper mantikli gelmiyor..tabi biraz da chedcu'nun kaciracagi mac sayisina bagli bu yazdiklarim.
maksimum kac mac kaciracak chedcu?

☆$☆
trabzona gider uğur herhalde.chedjounun afrika kupasına gitme durumu var ya onun için alırıız zaten alırsak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt