Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Aciklamalarini izlyecek bir link varmi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bulursaniz bana da bi etiket lutfenAciklamalarini izlyecek bir link varmi ?
Sana göre öyledir kardeş. O iyi dediğin adamları satmayı dene bakalım. Kime kaça satabileceksin? Öyle adamlarla rencide ederler seni Avrupada. Herkes Galatasaray'da oynayamaz.Şu durmadan eleştirdiğiniz Selçuk,Burak,Semih fenerde olsa eminim bizimkiler niye alamıyor bunları diye ortalığı yıkardınız her futbolcunun formsuz donemleri olabilir.Selçuk şu anda ligimizin en iyi yerli ortasahası keza Semih'te savunmada en iyi 2-3 yerlisinden biri nedir o oyunculara olan bu görüşünüz.Burak adam geldiğinden beri her sene gol krallığına oynuyor yine en çok eleştirilen isim bjk macında son dakikada topla attıgı depara adamlar topsuz yetisemedi
Şu durmadan eleştirdiğiniz Selçuk,Burak,Semih fenerde olsa eminim bizimkiler niye alamıyor bunları diye ortalığı yıkardınız her futbolcunun formsuz donemleri olabilir.Selçuk şu anda ligimizin en iyi yerli ortasahası keza Semih'te savunmada en iyi 2-3 yerlisinden biri nedir o oyunculara olan bu görüşünüz.Burak adam geldiğinden beri her sene gol krallığına oynuyor yine en çok eleştirilen isim bjk macında son dakikada topla attıgı depara adamlar topsuz yetisemedi
Taraftar maçlara gitmiyor ihanet mi etti,klavye başından yazanlar mesela ben maçlara gitmiyorum ihanet mi ettim .her takımın her futbolcunun her insanın her ailenin iyi zamanı kötü zamanı olur çok abartmayalım bence.Belki haklı noktaların olabilir ama bir oyuncunun formsuz dönemi sakatlık olmadığı halde 2 yıl sürer mi yahu. Terim gittiği günden Hamza geldiği güne kadar bir adam formsuz sa; aldığı paraya, yaptığı işe, takımının renklerine, tribündeki taraftarına, maaşını 3 milyon euroya çıkartan başkanına ihanet etmiştir.
Bulursaniz bana da bi etiket lutfenSabaha izleyelim
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GSTVde yayının tekrarı var şuanda
Fatih hocayla anlaşması kötü bir şey mi?Haoydaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@AslanStatistic 3 dk.3 dakika önce Hamza Hamzaoğlu:"Albayrak önce Federasyon'dan izin almış sonra beni aradı. Ama ben de görevli olduğum için Fatih hocadan izin aldım."
Hamza Hamzaoğlu: "Fatih Terim hayatımın dönüm noktalarında olmuştur hep. İyi ki de varlar. Kızımın adını kendisi koymuştur."
Fatih hocayla anlaşması kötü bir şey mi?
Hamza hoca karakterli adamdır öyle herşeye boyun eğmez. F.T. ile iyi anlaşması kötü bir şey değil ikisi de Galatasaray sevdalısı az rahat olun.
Fatih hocayla anlaşması kötü bir şey mi?
Hamza hoca karakterli adamdır öyle herşeye boyun eğmez. F.T. ile iyi anlaşması kötü bir şey değil ikisi de Galatasaray sevdalısı az rahat olun.
yoo benim için iyi birşey mutlu olurum,forumdaki tipitipleri tahrik için paylaştıydım
Hakkinda cezai islem baslatiyorum. Savunmani hazirla
cezai işlem için daha katetmen gereken yol var renktaş,şimdilik msj editlemekle başla
hocam forvet istesen?
Hakkinda cezai islem baslatiyorum. Savunmani hazirla