- 2 Temmuz 2011
- 137.419
- 58.504
- 5.488
Hamza Hamzaoğlu:"Koray Günter de gelecek görüyorum. İyi çalışıyor Koray. Eksikleri var. O'nları tamamlamadan oynatmak istemiyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma hakkında ne dedi pekiBrumayı sordular...![]()
uğur fena stoper değil abi.gökhan da artık 33 yaşinda.uğuru bi deneyek ne olcak sanki...olmadı koray ve emre can var zaten.gökhan zan kalmali en azindan ugur d. transfer etmeye gerek kalmaz.
☆$☆
Ne oldu ki renkdaş ne etkiledi seni bu kadarHelal olsun, adam gözümde 1 kademe daha yükseldi.
faydalanıcaz dediBruma hakkında ne dedi peki
gökhan zan kalmali en azindan ugur d. transfer etmeye gerek kalmaz.
☆$☆
Bruma hakkında ne dedi peki
tamam haklisin ama seneye yabanci serbest olacak sergen!elinde koray ve semih varken ücüncü bi yerli stoper mantikli gelmiyor..tabi biraz da chedcu'nun kaciracagi mac sayisina bagli bu yazdiklarim.uğur fena stoper değil abi.gökhan da artık 33 yaşinda.uğuru bi deneyek ne olcak sanki...olmadı koray ve emre can var zaten.
Ikinci lig takimina veririz gider bedavayaVeysel'i kim alır acaba..
ya 3-4 mac koray,semih,gökhan üclüsü idare eder diye yazdim kardesim..abi adam çok sakatlanıyor ya bir maç oynuyor sezonu kapatıyor yoksa türkiyenin en iyi stoperi
trabzona gider uğur herhalde.chedjounun afrika kupasına gitme durumu var ya onun için alırıız zaten alırsak..tamam haklisin ama seneye yabanci serbest olacak sergen!elinde koray ve semih varken ücüncü bi yerli stoper mantikli gelmiyor..tabi biraz da chedcu'nun kaciracagi mac sayisina bagli bu yazdiklarim.
maksimum kac mac kaciracak chedcu?
☆$☆
Başakşehir istiyormuş sanırımVeysel'i kim alır acaba..