Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence kibirbahceye yakisir, orda bir cok yerli oyuncu var, avrupaya gidememe durumlari yok ve türkiye kupasini kazanip kupa kazandim diye kendini kulüpten büyük görme sansida varKonyaspor'un muhtemel yeni teknik direktörü olabilir. Aykut için gidici diyorlar.
bence kibirbahceye yakisir, orda bir cok yerli oyuncu var, avrupaya gidememe durumlari yok ve türkiye kupasini kazanip kupa kazandim diye kendini kulüpten büyük görme sansida var
aynen hocamizdan bir olacak olacak olacak sahnesi daha bekliyoruz artik ne olacaksayakışır hamza fenere
Dönem ortasında görevi bırakıp Bursa küme düşer demiştim. Ligin boyu uzun olsa hakikaten küme düşürecekti. 12 Puan fark var düşmez herhalde gerizekalılar. Güzelim kulübünde içine etti psikopat herif
Geçen sezon Bursa'nın kadro değeri 88 Milyon € iken şuan 44 Milyon € adam ne ediyor ne yapıyor kadronun içine sıçmayı başarıyor. Balazs, Necid, De Sutter, Stoch, Serdar Aziz bunları gönderdi yerine aldığı adamlar Bilal, Merter, Furkan, Stancu
gel gor ki yari degerli kadroyla daha fazla puan aldi
Geçen yıl 44 puanla bitirdi la bu yıl oraya çıkamaz
4 galibiyet daha alsa çıkıyor,alırlar yav.
Geçen yıl 44 puanla bitirdi la bu yıl oraya çıkamaz