Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener balı ile hamza balı bi araya gelince neler olur bilemiyorum

Konyaspor'un muhtemel yeni teknik direktörü olabilir. Aykut için gidici diyorlar.

bence kibirbahceye yakisir, orda bir cok yerli oyuncu var, avrupaya gidememe durumlari yok ve türkiye kupasini kazanip kupa kazandim diye kendini kulüpten büyük görme sansida var

Bu adam antrenman falan yaptırmıyor belli ki çalıştırdığı her takım kondisyon olarak yerlerde geziyor. Fenere gitmesini ister miyim isterim biraz da onların içine etsin.

Bu adama konuşma ve transfer yapma yasağı getirin bu ligde her takımı bir şekilde başarılı yapar.

Hamzaoğlu: "Boşta olmama ve Galatasaray ile büyük başarılar yakalamama rağmen başka bir teknik adamla anlaşılması beni açıkçası kırdı."

Hamza Hamzaoğlu: "Yurt dışı tekliflerine daha sıcak bakıyorum. Bir Almanya, bir İtalya ya da bir Fransa olabilir." (Star)

kafa cok iyi masallah

Hala işsiz mi bizim üç kupalı?

Yabancı Dil bilgisi yok.
Transfer yapacak olsa merter'den bilal'den öteye bildiği futbolcu yok.
Teknik Taktik bilgisi kaleci iyi gününde olsun, 10 numara şapkadan tavşan çıkarsın'dan ibaret.

Kim iş verir acep buna.

Dönem ortasında görevi bırakıp Bursa küme düşer demiştim. Ligin boyu uzun olsa hakikaten küme düşürecekti. 12 Puan fark var düşmez herhalde gerizekalılar. Güzelim kulübünde içine etti psikopat herif

Geçen sezon Bursa'nın kadro değeri 88 Milyon € iken şuan 44 Milyon € adam ne ediyor ne yapıyor kadronun içine sıçmayı başarıyor. Balazs, Necid, De Sutter, Stoch, Serdar Aziz bunları gönderdi yerine aldığı adamlar Bilal, Merter, Furkan, Stancu

Dönem ortasında görevi bırakıp Bursa küme düşer demiştim. Ligin boyu uzun olsa hakikaten küme düşürecekti. 12 Puan fark var düşmez herhalde gerizekalılar. Güzelim kulübünde içine etti psikopat herif

Geçen sezon Bursa'nın kadro değeri 88 Milyon € iken şuan 44 Milyon € adam ne ediyor ne yapıyor kadronun içine sıçmayı başarıyor. Balazs, Necid, De Sutter, Stoch, Serdar Aziz bunları gönderdi yerine aldığı adamlar Bilal, Merter, Furkan, Stancu

gel gor ki yari degerli kadroyla daha fazla puan aldi

Geçen yıl 44 puanla bitirdi la bu yıl oraya çıkamaz

aga gecen sene 29 macta 50 puan almis (bizle ve bursayla). bu sene de 27 puan 18 macta. 44 bulur muydu bilmem de buyuk ihtimalle bulurdu. bursanin da hayvan gibi borcu oldugundan fedavari hamleler yaptilar, ona ragmen iyi puan almis. (senorl 34 mac 57 puan, harzo 36 mac 56 puan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt