Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazinda vardi onca beles yabanci oyuncu,Riekerink niye almadi?

bak aga. Sampiyon olmussun, SL ne katildin (daha cekicisin, cezan yok vb.) Eger o beles gurubu gecseydik hic bu durumlarda olmicaktik. Ama neymis : Burak gercek yildizim , Hazir bir yabanci almaktansa Türk oyuncu alirim (bunlari ben degil hanzo diyor ve dedi). Umutun ayagi kopana kadar oynamasi gerek .
Bak Kalinice mesela, almadik herif 40 mio'na cine gidecek. Florenz de neler yapti . 5-6 Sene forvet problemlerimizi cözerdi.

Yine basa sariyorum : Eger Maxi Pereira,Kalinic vb. alinsaydi o Beles gurubu gecip, FFP cezasini yemezdik. Üstelik 4 sene icinde 3 kere gruplari gecip daha'da cekici olurduk hem sponsorlara hemde baska oyunculara. Ama hayir bu irkci herseyi mahfetti.

Bu sezona gelirsek : Ceza yemis bir takim, td. gec belli olmus bir takima hangi kaliteli oyuncu gelir?

bak aga. Sampiyon olmussun, SL ne katildin (daha cekicisin, cezan yok vb.) Eger o beles gurubu gecseydik hic bu durumlarda olmicaktik. Ama neymis : Burak gercek yildizim , Hazir bir yabanci almaktansa Türk oyuncu alirim (bunlari ben degil hanzo diyor ve dedi). Umutun ayagi kopana kadar oynamasi gerek .
Bak Kalinice mesela, almadik herif 40 mio'na cine gidecek. Florenz de neler yapti . 5-6 Sene forvet problemlerimizi cözerdi.

Yine basa sariyorum : Eger Maxi Pereira,Kalinic vb. alinsaydi o Beles gurubu gecip, FFP cezasini yemezdik. Üstelik 4 sene icinde 3 kere gruplari gecip daha'da cekici olurduk hem sponsorlara hemde baska oyunculara. Ama hayir bu irkci herseyi mahfetti.

Bu sezona gelirsek : Ceza yemis bir takim, td. gec belli olmus bir takima hangi kaliteli oyuncu gelir?

2011-2012'de ne yapıldıysa aynısı yapılabilirdi ki,o zaman daha kötü bir kadro iskeleti vardı.

2011-2012'de ne yapıldıysa aynısı yapılabilirdi ki,o zaman daha kötü bir kadro iskeleti vardı.

okadar bile gerekmiyordu. Problemlerimiz belliydi

Stoper Sag bek Forvet ve bir dmc . BUKADAR . Amerikayi yeniden kesfet demedi sana kimse. Eger bunlari yapsaydi halen bizim TD. olurdu ve kadro'yu dahada yenilemeye giderdi. Bakiniz Bursa'danda ayni sebebden dolayi kovuldu

okadar bile gerekmiyordu. Problemlerimiz belliydi

Stoper Sag bek Forvet ve bir dmc . BUKADAR . Amerikayi yeniden kesfet demedi sana kimse. Eger bunlari yapsaydi halen bizim TD. olurdu ve kadro'yu dahada yenilemeye giderdi. Bakiniz Bursa'danda ayni sebebden dolayi kovuldu

Hayır,geçen yaz için dedim Hamza'ya demedim onu.2011-2012'de aynı yazdığın durum vardı.Avrupa'da olmayan bir takım vs. vs.

Eyvah eyvah eyvah :D Koskoca Galatasaray taraftarı kafayı kırdı hanzo güzellemesi yapıyor. Geldiğimiz durum gerçekten içler acısı.

Hele başlığa (Kupa Beyi) yazısı eklenmiş ya iyi güldüm gece gece allah iyiliğinizi versin :D :D

ne yazsan boş.bu adamı hoca zannedip takımı şampiyon yaptığına inan kesim var.bunlardır ki zaten dursunu hakederler.

Eger Maxi Pereira,Kalinic vb. alinsaydi o Beles gurubu gecip, FFP cezasini yemezdik.

Smp liginde tur atlasanda sampiyonda olsan cezayi yiyecektin gecmis donemde ettigin zarar sebebi ile,diyelim ki dedigin gibi Hamzaya bu imkanlari sundu yonetim Hamza bunu kullanmadi sonrasina bakalim Denizliye devre arasi verilen transfer sozlerine noldu kimleri aldik o donem?

ŞL'de follofoş olduktan sonra 2015 yazı bizim için tarihi fırsattı Jem, Bilal falan geldi son gün Telles, Melo falan gitti sezon ortasında Burak gitti Umut'a kaldık Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Yasin devam gelinen nokta ortada.

ALLAHINDAN BUL ULAN!!!

Hayır,geçen yaz için dedim Hamza'ya demedim onu.2011-2012'de aynı yazdığın durum vardı.Avrupa'da olmayan bir takım vs. vs.

o dogru . Söyle diyim birde

Harcamalara bakalim 11/12 ve 16/17 sezonlarin

16/17 20 Mio harcama 10 Gelir ( 10 mio'nun 7,x de Telles)

11/12 23.6Mio harcama 15 Mio gelir (13 mio Arda)

Maaslara gelirsek Melo Riera 3 mio alirken, Ujfa 2.7 geri kalanlarida 1.7-2.3 arasi aliyordu.
16/17 ise 2 Miodan alt alan adamlar yok

Yani ayni bütce ve ayni imkanlar'la nekadar rezil duruma düsmüsler.

15/16 (Hanzo zamani) 15 Mio harcamisiz (gereksiz o 15 Mio el yada maas olarak versen bonservizsiz bir cok oyuncu alabilirdin)

Sona gelirsek. Adamlarin aldiklari hangi oyuncu yararli oldu? Hanzo'nun aldigi Türklerden kimi tuttu (jem mem ). Aldiklari yabancilardan hangisi tuttu (Carole azicik o nu da görüyoruz yani) .

2 Sene icinde neredeyse 50 Mio harcamislar, Aysalin 1 sezonunu tuttururamamislar. Üstelik takimin en önemli oyunculari halen Aysal zamanindan (en cok geliri getirende Mancinin Tellesi)

Smp liginde tur atlasanda sampiyonda olsan cezayi yiyecektin gecmis donemde ettigin zarar sebebi ile,diyelim ki dedigin gibi Hamzaya bu imkanlari sundu yonetim Hamza bunu kullanmadi sonrasina bakalim Denizliye devre arasi verilen transfer sozlerine noldu kimleri aldik o donem?

orda cezayi yedik iste hersey üst üste geldiginde. Ama Donka 3,5 Mio verdiler enayi gibi .
Tekrar diyorum eger o yaz periodunu adam gibi yapsaydi iki taraf ne ceza yerdik ne de baska birsey (unutma ele verilen para sayilmiyor. Yani bonserviz ödemiyorduk bir cok oyuncuya. Birde kazandigin her para sayiliyor diye biliyorum. Yani SL bonus su bu ).

ne yazsan boş.bu adamı hoca zannedip takımı şampiyon yaptığına inan kesim var.bunlardır ki zaten dursunu hakederler.

yok ya o sezon sampiyon olmamizi saglayan 5 adam var : Dürüst, Sneijder,Nando,(Yasin+Burak) ve bizim o cilginin ismini unuttum affola

Hayır para yok deniyor da Serdar Aziz'e 4.5 basıyoruz Eren'e 4 Tolga'ya 3 Cavanda'ya 1.7 Ahmet Çalık'a 2.5 Donk'a 2.5,parası olmayan kulüp bu kadar fütursuzca para saçar mı yahu?

Hayır para yok deniyor da Serdar Aziz'e 4.5 basıyoruz Eren'e 4 Tolga'ya 3 Cavanda'ya 1.7 Ahmet Çalık'a 2.5 Donk'a 2.5,parası olmayan kulüp bu kadar fütursuzca para saçar mı yahu?
Komisyon geyigine gulerim yillardır da komisyon donuyor gibi Dursun yonetimde, mantikli aciklamasi yok cunku bu transferlerin.

Komisyon geyigine gulerim yillardır da komisyon donuyor gibi Dursun yonetimde, mantikli aciklamasi yok cunku bu transferlerin.

Yönetimde değil de,menajerler yolunacak kaz gibi görüyor bence bizi.Ahmet Bulut'un her transferimizde payı var bir şekilde.Hala da peşinden gidiyoruz mal gibi.

Ya da benim aklıma gelen daha korkutucu ihtimaller var.Yalakalık için transfer gibi.Ahmet Çalık en büyük örneği bunun.

Dönse dahi Alpay'ın yazdığı gibi hayal kırıklığına uğrayacak herkes,Dursun'dan kötü olamaz tabi ama o transferci tayfa tatmin olmayacak bu çok açık.O yüzden dönmüyor zaten.Yönetimi değiştirip şansını denedi,baktı bu işler kendine göre değil çekti gitti.İş sadece başkanda bitmiyor,yönetim kurulun güçlü olacak arkadaş.Aysal'ın ilk yönetimi her açıdan güçlü bir yönetimdi.Bak o yönetimle gelecekse tekrardan,gelsin hiçbir itirazım yok.Ama Haziran 2013'teki gibi kurumsallaşacağız ayağına tek adamvari bir yönetimle gelecekse gelmesin.Kurumsallaştıracağına gerçekten inanıyordum ben o dönemde,Aysal'da onu yapabilecek zeka fazlasıyla vardı ama kurumsallaşma adı altında popülist hareketler yapıldı sadece.Bu da Aysal'ın sonunu getirdi.

Bunu biraz da böyle düsünmek lazim. O yönetim ile dönse keske felan ama, neden o arkasindan hancerledigi yönetim kurulu üyeleri yeniden dönsün ? Hadi diyelim ki basari gelecek bu sekilde, ünal aysalin yeniden populerligini arttirmak icin, onu neden yeniden "büyük baskan" yapmak istesinler ? Bir kere kendisine güvenip de, kimse yola cikmaz bir daha kolay kolay. Yeni yönetimini kurarken de zorlanmisti zaten. Herkes neyin ne oldugunu biliyor cünkü icerde.

Bunu biraz da böyle düsünmek lazim. O yönetim ile dönse keske felan ama, neden o arkasindan hancerledigi yönetim kurulu üyeleri yeniden dönsün ? Hadi diyelim ki basari gelecek bu sekilde, ünal aysalin yeniden populerligini arttirmak icin, onu neden yeniden "büyük baskan" yapmak istesinler ? Bir kere kendisine güvenip de, kimse yola cikmaz bir daha kolay kolay. Yeni yönetimini kurarken de zorlanmisti zaten. Herkes neyin ne oldugunu biliyor cünkü icerde.

Sen de haklısın,ben varsayımda bulundum zaten.Albayrak neyse de Ali Dürüst'ün bir daha Aysal'la çalışacağını sanmıyorum zaten.

o dogru . Söyle diyim birde

Harcamalara bakalim 11/12 ve 16/17 sezonlarin

16/17 20 Mio harcama 10 Gelir ( 10 mio'nun 7,x de Telles)

11/12 23.6Mio harcama 15 Mio gelir (13 mio Arda)

Maaslara gelirsek Melo Riera 3 mio alirken, Ujfa 2.7 geri kalanlarida 1.7-2.3 arasi aliyordu.
16/17 ise 2 Miodan alt alan adamlar yok

Yani ayni bütce ve ayni imkanlar'la nekadar rezil duruma düsmüsler.

15/16 (Hanzo zamani) 15 Mio harcamisiz (gereksiz o 15 Mio el yada maas olarak versen bonservizsiz bir cok oyuncu alabilirdin)

Sona gelirsek. Adamlarin aldiklari hangi oyuncu yararli oldu? Hanzo'nun aldigi Türklerden kimi tuttu (jem mem ). Aldiklari yabancilardan hangisi tuttu (Carole azicik o nu da görüyoruz yani) .

2 Sene icinde neredeyse 50 Mio harcamislar, Aysalin 1 sezonunu tuttururamamislar. Üstelik takimin en önemli oyunculari halen Aysal zamanindan (en cok geliri getirende Mancinin Tellesi)

15/16 sezonu ile alakali bir yanlisin var Musap...
11 Milyon avro o sezon toplam harcadik.

Linnes - 2
Donk - 2.5

Hamza´dan sonra harcandi. Grosskroytz faciasindan dolayi, ondan da faydalanamadi yönetim hatasindan dolayi... 1.5´da oradan cekelim.

Yani Hamzaoglu döneminde toplam harcamamiz 5 Milyon avro. Ve bu 5 Milyon avroyu iki transfer döneminde harcadik.

Yani son 12 yildir muhtemelen en dar imkanlar verilen hocadir Hamza kulüpte.

Hamza´ya Bilal´in kazandigi 700 bin avro, Cem´in aldigi 50 bin avrodan yüklenildi. Ama biz bu tip transferleri, Hamza yoksa bile cerez niyetine, her sene en az 1-2 tane yapiyoruz zaten. FFP cezasindan ve Hamza gittikten sonra ise, parayi nereye sokacagimizi sasirdik.

15/16 sezonu ile alakali bir yanlisin var Musap...
11 Milyon avro o sezon toplam harcadik.

Linnes - 2
Donk - 2.5

Hamza´dan sonra harcandi. Grosskroytz faciasindan dolayi, ondan da faydalanamadi yönetim hatasindan dolayi... 1.5´da oradan cekelim.

Yani Hamzaoglu döneminde toplam harcamamiz 5 Milyon avro. Ve bu 5 Milyon avroyu iki transfer döneminde harcadik.

Yani son 12 yildir muhtemelen en dar imkanlar verilen hocadir Hamza kulüpte.

Hamza´ya Bilal´in kazandigi 700 bin avro, Cem´in aldigi 50 bin avrodan yüklenildi. Ama biz bu tip transferleri, Hamza yoksa bile cerez niyetine, her sene en az 1-2 tane yapiyoruz zaten. FFP cezasindan ve Hamza gittikten sonra ise, parayi nereye sokacagimizi sasirdik.

Hamza kendisi bonservizsiz yabanci oyunculari istemedi (acik acik kendisi dedi bunu kac kere ). O dönemin 70%sucu Hanzo'da 30%u yönetimde

Hamza kendisi bonservizsiz yabanci oyunculari istemedi (acik acik kendisi dedi bunu kac kere ). O dönemin 70%sucu Hanzo'da 30%u yönetimde

Hamzanin birseyi isteyip, istememe gibi lüksü oldugunu düsünmüyorum. Yönetimin alacagi olsa alirdi. Ve sorumluluk genelde TD´nindir, ama hamzayi kovarak, o sorumlulugu yönetim full üzerine aldi yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt