Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki bana hazir bir yabanci yerine Türk oyuncu alirim demesini nasil aciklayacaksin?

Türkleri tercih etmesi, kendi teknik direktörlük tercihidir. Yönetim aldiktan sonra, kendisinin isteyip, istememesi önemli degil. Hamza sampiyon yaptigi takimi da kendi kurmadi, ama oynatmasini bildi.

Adama Türk oyuncu da almadilar ki. Bilal, Cem bunlar cerez transferleri.

Türkleri tercih etmesi, kendi teknik direktörlük tercihidir. Yönetim aldiktan sonra, kendisinin isteyip, istememesi önemli degil. Hamza sampiyon yaptigi takimi da kendi kurmadi, ama oynatmasini bildi.

Adama Türk oyuncu da almadilar ki. Bilal, Cem bunlar cerez transferleri.

almadilar degil kendisi istemedi. Adam Jem hakkinda neler demisti. Üstelik ayni Jemi Bursaya'da götürdü. Artik Merter , Aydin ,Yekta(sözlesme uzatmasi), Güraylari istedigini unutma. Taraftarlarin sayesinde gelmediler. Yoksa daha'da beter bir durumda olacaktik

almadilar degil kendisi istemedi. Adam Jem hakkinda neler demisti. Üstelik ayni Jemi Bursaya'da götürdü. Artik Merter , Aydin ,Yekta(sözlesme uzatmasi), Güraylari istedigini unutma. Taraftarlarin sayesinde gelmediler. Yoksa daha'da beter bir durumda olacaktik

Hamzaoglu süreci yönetemedi. Taraftarin yabanci siniri kalkmisken, transfer beklentiler vardi. O da takimdaki mevcut oyunculari ve yönetimin aldigi kararlari korumaya calisti...

Hamza sonrasinda Denizli geldi, illaki transfer istedi. Yine yapmadilar, ancak türkiyeden donku aldilar ve ucuza linnesi.

Ve Hamza gitti, 20 milyon para harcadik, yine yerli agirlikli transfer yapiyoruz, hemde olur olmaz fiyatlara. Hamza´dan bagimsiz, bu yönetimin transfer politikasinin oldugunu gösteriyor.

963c20e91caf175ce055cc9d7e181096.jpg

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupa beyi ne lan?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osmanlıspor & Hamza Hamzaoğlu görüşmesinde 1.5 yıllık anlaşma sağlandı.

Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray'dan ayrılmak beni çok üzdü. Galatasaraylılar merak etmesin eskisinden daha güçlü döneceğim..

tövbe est.

Sen gelme ulan ayı.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

"Umut'un Galatasaray kariyerini, sosyal medya bitirdi… Yazılanlardan, etkilendi, 'seni onlar değerlendirmiyor' dedim ama etkilendi. Dursun Başkan, 'Hamza Hoca'yı Umut'un transferini uzattı, diye gönderdi', diyorlar. Gülüyorum… Sadece Umut'a değil, hepsine sahip çıktım, hata mı, bakın Umut, şimdi Kayserispor'u taşıyor."

Sjskdkskjsldkdkd ulan adam ligde 22 maçta 3 gol 2 asist yapabilmiş sadece.Hadi kupayıda ekleyelim 27 maçta 5 gol 2 asist. Senin gibi hocanın ben

-Tapatalk-

Bu adamın Galatasaray'lı olmasından utanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt