- 13 Ekim 2014
- 108.537
- 58.306
- 4.588
Hamzanin birseyi isteyip, istememe gibi lüksü oldugunu düsünmüyorum. Yönetimin alacagi olsa alirdi.
Peki bana hazir bir yabanci yerine Türk oyuncu alirim demesini nasil aciklayacaksin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamzanin birseyi isteyip, istememe gibi lüksü oldugunu düsünmüyorum. Yönetimin alacagi olsa alirdi.
Peki bana hazir bir yabanci yerine Türk oyuncu alirim demesini nasil aciklayacaksin?
Türkleri tercih etmesi, kendi teknik direktörlük tercihidir. Yönetim aldiktan sonra, kendisinin isteyip, istememesi önemli degil. Hamza sampiyon yaptigi takimi da kendi kurmadi, ama oynatmasini bildi.
Adama Türk oyuncu da almadilar ki. Bilal, Cem bunlar cerez transferleri.
almadilar degil kendisi istemedi. Adam Jem hakkinda neler demisti. Üstelik ayni Jemi Bursaya'da götürdü. Artik Merter , Aydin ,Yekta(sözlesme uzatmasi), Güraylari istedigini unutma. Taraftarlarin sayesinde gelmediler. Yoksa daha'da beter bir durumda olacaktik
Ndiaye, Pinto ve Umar Aminu çete kurmuşlar takımda. Hamza hocamız bu çeteyi yollayacaktır.N diaye koşmuyor bize yollla
Bu adamın Galatasaray'lı olmasından utanıyorum.