Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.793
- 12.864
- 2.343
Geçen sezon ki kadro yüzünden derbilerde yenildik berbat futbol oynadık dedik ses çıkarmadık , ostersundsa elendik yinede kredi verdik şansa ihtiyacı var dedik , kendi sahamızda fb ye , dışarda ts ye karşı rezil 1 futbol oynadık 1 puan aldık , dışarda başşaklardan 5 yedik daha kadıköyde , vodafoneda maç yapıcaz başşakşehirde dağılan 1 takım oralarda ne yapıcak ben bunu düşünürüm tudor babamın oğlu olsa Gs ye zarar veriyorsa protesto ederim , gönderilmesini isterim Gs büyüktür kişilerden tudor kim banane mourinho gelse Gs mize layık futbolu oynatmazsa onunda gönderilmesini isterim.
Tamam,düşüncen bu haklısın.Ama bunu dedikten sonra vay efendim bizden niye bir Ferguson çıkmıyor,niye istikrarsızız Avrupa kulüplerine bak bir de bize bak minvalinden şeyler söylemek tuhaf kaçıyor.Burada övülen Okan Buruk da gelse ona da aynı muamele yapılmayacak mı 4-5 maç sonra?Terim harici kim gelirse gelsin aynı halt olacak.Kandırmayalım abi şimdi birbirimizi.Aynen dediğin gibi Mourinho da gelse ona da Portekiz köylüsü tercüman bozuntusu kovun gitsin denecek.Benim asıl tepkim buna zaten.Ben her sene aynı filmi izlemekten çok sıkıldım çünkü.