Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan 40 yil düsünsem bu manyak herifi bana özletecekleri aklima gelmezdi.

Sarper, bak canım kardeşim, seni aramızda geçen tatsızlığa rağmen hala sever sayarım ama bir konuda haksızlık yaptığını düşünüyorum.

Gaza gelinmesinden bahsediyorsun. Aynı Ozanın yazdığı gibi, birilerinin gazına gelmeye gerek yok ki. Her insan hata yapar, buna profesyonel çalışanlar, dolayısı ile Teknik Direktörler dahil.

Ancak, hata bir kere olur neyse dersin, hata iki kere olur hayrolsun dersin ama hata üçüncü kez olursa bana Mazlumu getirin dersin.

Bir hata üç kere yapılıyor ise o hata olmaktan çıkar, inat kategorisine girer. Hepimiz kocaman adamlarız, taraftarız, taraftarlığın verdiği saçma davranışlara rağmen görünen köye kılavuz uydurmaya çalışmayacak kadar aklı başında insanlarız. Yine kendi kuyusunu inadı yüzünden kazan birine destek vermenin anlamsız, sonunda meyve vermesi zor, imkansıza yakın bir mücadele olduğunu bilecek durumdayız.

Ben şahsen yüzde 51 gönderilmesi taraftarıyım. Üst düzey bir kulüp isek, profesyonel olmaktan bahsediyor isek, üst düzey bir kulüp gibi davranıp Galatasaray Teknik Direktörlük koltuğunda inat olmaz diyebilmemiz lazım. Bunu yapmadığımız sürece, bu takımın başına gelecek her Teknik Direktör istediğini yapa bileceğini, nede olsa herhangi bir bedeli olmadığını düşüne bilir.

Buna rağmen Tudor kalmalı diyenlerin, hala ona destek olanlarında başımın üstünde yeri var.

Son düzenleme:
Gergin üslupla yazmak ne zamandan beri tartışma kazanmak oldu hırb.İstesem ben de yazamaz mıyım aynı şekilde?

E öyle tabi,180 derece tavrı değişir mi insanın bu kadar kısa sürede yoksa?

Geçen sezon ki kadro yüzünden derbilerde yenildik berbat futbol oynadık dedik ses çıkarmadık , ostersundsa elendik yinede kredi verdik şansa ihtiyacı var dedik , kendi sahamızda fb ye , dışarda ts ye karşı rezil 1 futbol oynadık 1 puan aldık , dışarda başşaklardan 5 yedik daha kadıköyde , vodafoneda maç yapıcaz başşakşehirde dağılan 1 takım oralarda ne yapıcak ben bunu düşünürüm tudor babamın oğlu olsa Gs ye zarar veriyorsa protesto ederim , gönderilmesini isterim Gs büyüktür kişilerden tudor kim banane mourinho gelse Gs mize layık futbolu oynatmazsa onunda gönderilmesini isterim.

Sarper yüzünden Hamza konusunda Tudor konuşuyoruz, şimdi Keramettin gelip kurşun yağdıracak, olay çıkarmadan dağılın.

Geçen sezon ki kadro yüzünden derbilerde yenildik berbat futbol oynadık dedik ses çıkarmadık , ostersundsa elendik yinede kredi verdik şansa ihtiyacı var dedik , kendi sahamızda fb ye , dışarda ts ye karşı rezil 1 futbol oynadık 1 puan aldık , dışarda başşaklardan 5 yedik daha kadıköyde , vodafoneda maç yapıcaz başşakşehirde dağılan 1 takım oralarda ne yapıcak ben bunu düşünürüm tudor babamın oğlu olsa Gs ye zarar veriyorsa protesto ederim , gönderilmesini isterim Gs büyüktür kişilerden tudor kim banane mourinho gelse Gs mize layık futbolu oynatmazsa onunda gönderilmesini isterim.

+1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt