Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.923
- 912
- 1.653
kendisinden çok oğlu ile uğraşmalıyız
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak düşüncen değişebilir,yanlış anlama onu eleştirmedim.Eleştirim,bence herkesin gazına gelip de bunun yapılması.Yoksa bir sıkıntı yok.
Çocukmuyum ben ne gaza gelmesi sarper son günlerde çok saçmalıyorsun
ne anlatıyon olum sen ne gazı? meydanda ki şeyi görmüyoruz da gaza mı geliyormuşuz bırak bu işleri gece gece sinirlendirdin beni sarper.
Bu aralar gelen gecen Sarperi marizliyor bu durumdan rahatsizimÇocukmuyum ben ne gaza gelmesi sarper son günlerde çok saçmalıyorsun

Bu aralar gelen gecen Sarperi marizliyor bu durumdan rahatsizim![]()
Gergin üslupla yazmak ne zamandan beri tartışma kazanmak oldu hırb.İstesem ben de yazamaz mıyım aynı şekilde?
Bu aralar gelen gecen Sarperi marizliyor bu durumdan rahatsizim![]()
Renkdashlarimizi germeni tasvip etmem ,internetteki hamlelerimize dikkat edelim.Gergin üslupla yazmak ne zamandan beri tartışma kazanmak oldu hırb.İstesem ben de yazamaz mıyım aynı şekilde?
Renkdashlarimizi germeni tasvip etmem ,internetteki hamlelerimize dikkat edelim.
Su avatarini degistir artik be ... adamiPopülist postun kralı budur.
Sen bizi germeye başladığından beri.Gergin üslupla yazmak ne zamandan beri tartışma kazanmak oldu hırb.İstesem ben de yazamaz mıyım aynı şekilde?
Populist 1 postMilli Takımımızın şerefli arması.Avatarımda taşımaktan gurur duyarım.
E öyle tabi,180 derece tavrı değişir mi insanın bu kadar kısa sürede yoksa?
Geçen sezon ki kadro yüzünden derbilerde yenildik berbat futbol oynadık dedik ses çıkarmadık , ostersundsa elendik yinede kredi verdik şansa ihtiyacı var dedik , kendi sahamızda fb ye , dışarda ts ye karşı rezil 1 futbol oynadık 1 puan aldık , dışarda başşaklardan 5 yedik daha kadıköyde , vodafoneda maç yapıcaz başşakşehirde dağılan 1 takım oralarda ne yapıcak ben bunu düşünürüm tudor babamın oğlu olsa Gs ye zarar veriyorsa protesto ederim , gönderilmesini isterim Gs büyüktür kişilerden tudor kim banane mourinho gelse Gs mize layık futbolu oynatmazsa onunda gönderilmesini isterim.
Çocukmuyum ben ne gaza gelmesi sarper son günlerde çok saçmalıyorsun
ne anlatıyon olum sen ne gazı? meydanda ki şeyi görmüyoruz da gaza mı geliyormuşuz bırak bu işleri gece gece sinirlendirdin beni sarper.