Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın özetine baktım tek kale oynamışız.

Üstelik kalede Sinanın yetersiz olması, defansta Semihin olmaması ve forvette Umut ile oynamamız. Rakip topu elle çıkarmış penaltı verilmemiş. Maç 1-1 olsa 2. golü atmamız içten bile değil.

Arkadaşlar ne çabuk hoca harcıyorsunuz?

Hamza hoca bu takıma iyi geldi. Kimse küçük görmesin tek maç taraftarı olmayın.

Hamza Hoca için en büyük tehlike basına yaptığı açıklamalar olacak gibi hissediyorum. Takımla ilgili çok fazla ayrıntı paylaşıyormuş gibi geliyor.

Yahu bu taraftar profilini kim takar ? :D

Tribünde yok böyleleri Allahtan.
Kudurup dursunlar.

Hocanın arkasındayım.ama önümüzdeki sezon yabancı sayısı şansını iyi değerlendiremez,sabri-olcan-selçuk gibi dermanı kalmamışlara kadroda yer verirse adalet konusunda kendisine güvenmemeye başlarım.yerli sevdasını bir kenara koymalı.

Hocanın hiç bir sucu yok güzelde bir kadro çıkardı maça as olabileceğini düşündüğü bazı oyunculara şans tanıdı ama bu şansı kulllanmadı oyuncularımız. Yalnız bizim taraftara bayılıyorm bi maçla yorumlar çok değişiyor.Bruma sneijder pandev melo selçuk gibi oyuncular üçüncü lig takımına mağlup olabiyorsa burda sorumluyu hoca görmek yanlış bnce.

Üstelik kalede Sinanın yetersiz olması, defansta Semihin olmaması ve forvette Umut ile oynamamız. Rakip topu elle çıkarmış penaltı verilmemiş. Maç 1-1 olsa 2. golü atmamız içten bile değil.

dün olcanı oyunda tutmasının izah edilebilir bir tarafı yok...gençler macında nasıl umutu oyundan almamanın yoksa...sinan gümüşe bu maçta bile şans vermemesi enteresan(özel bir durum yoksa)...meloyu öne gec almasının ne manası vardı...oyun okuyamıyor hocamız malesef...

dün olcanı oyunda tutmasının izah edilebilir bir tarafı yok...gençler macında nasıl umutu oyundan almamanın yoksa...sinan gümüşe bu maçta bile şans vermemesi enteresan(özel bir durum yoksa)...meloyu öne gec almasının ne manası vardı...oyun okuyamıyor hocamız malesef...

Senin kadar okuyamamış biraz ders vermelisin bence

Bence hocamız oyunu gayet iyi oluyor şu ana kadar ki maçlara bakarsak. Tabi arada hataları olabilir ama Genel olarak bi konuda gayet iyi. Bu maç için olcan'ı almamasının sebebi Emrecan'ı görmek istemesiydi bence. melo'nun stoper olamayacağı belli bu sebeple emrecan'a şans verip belki Rize maçında emrecan'ı oynatırım düşüncesiyle böyle bir şey yaptı bence

Hamza hocada insan mutlaka hata yapar ama o hatalarını daha sonra düzeltmezse farkı kalmayacak diğerlerinden. Denedi olmadı artık mümkünse denemesin yoksa kendine zarar verecek.

Seneye Terim gelir Hamza hocamizda 4 yillik stajin ardindan tekrar 1.adam olur.

Icim rahat.

Özellikle gelecek sezon icin vizyonunu bize kanitlamasi gerekiyor.

Gelecek sezon da Türk muhabbeti yaparsa, 2 hafta sonra kredisi biter.

Ayrica bu rahatligi bence tecrübesizliginden. Transfere gerek yok diyerek cesaretli oldugunu göstermek istiyor, ancak sezon sonunda aci bir tecrübe edinecek.

Bu kadar da rahat davranmamak gerektigini ögrenmis olacak, ama sampiyonluk gitmis olacak.

Bence hocamız oyunu gayet iyi oluyor şu ana kadar ki maçlara bakarsak. Tabi arada hataları olabilir ama Genel olarak bi konuda gayet iyi. Bu maç için olcan'ı almamasının sebebi Emrecan'ı görmek istemesiydi bence. melo'nun stoper olamayacağı belli bu sebeple emrecan'a şans verip belki Rize maçında emrecan'ı oynatırım düşüncesiyle böyle bir şey yaptı bence

hocam bu nasıl oyun okuma bence hamza hocanın çok büyük hataları var...Sahanın en kötüsü selçuk ve olcan kalıyor 90 dk. yekta(en azından selçuktan iyiydi) çıkarılıyor.. Kıytırık bir kupa maçı diyorsun a2de şov yapmış sinanı 1 dk. bile oynatmıyorsun.. sneijderi 2 maçta 1 oyundan alıyorsun ama intouchableslar selçuk ve burakı çıkarmaya toton yemiyor...Bu takım leş prandelliyle bile zaten zirve yarışındaydı hamza hocanın burakı biraz toparlamak dışında şu ana kadar takıma bir katkısını göremedim .. Bu kadar berbat bir hazırlık dönemi olamaz takımın en iyileri diyeceğin Melo Sneijder emre çolak dahil kimsenin kafasında futbol yok gibiydi.. Lig maçına 3 gün var sen as kadroyu deneyeyim diyorsun sonuç hüsran..Allah'tan ilk kupa maçı varmış belki takım kendine gelmiştir yoksa rize bizi yenerdi..

Yaptığı kadro tercihinin doğru olup olmadığı rize maçı belli edecek bence rize maçında da aynı hataları yapmazsa takım hoca istediğini yapmış demektir

As kadro bu maci sallamicagini bilmeliydi hocamiz, as kadro cikar Rize'ye simdi 4 tane atar belki ama ciddi profesyonellik sorunu var takimda

Mesela ben hoca olsam Telles ve Sabri'nin geri donmesi 5 dakika almasina cildirirdim.

Hocanin yaptigi takim icin onemli hareket Sneijder cikartmasiydi, yoksa hem Telles'e hem Olcan'a fena dalicakti Sneijder.

As kadro bu maci sallamicagini bilmeliydi hocamiz, as kadro cikar Rize'ye simdi 4 tane atar belki ama ciddi profesyonellik sorunu var takimda

Mesela ben hoca olsam Telles ve Sabri'nin geri donmesi 5 dakika almasina cildirirdim.

Hocanin yaptigi takim icin onemli hareket Sneijder cikartmasiydi, yoksa hem Telles'e hem Olcan'a fena dalicakti Sneijder.
Chelsea ve cityde kendi evlerinde as kadro ile yenildiler kupa maçlarında. Buna çok takılmamak lazm. Bizim görmek istediğimiz şeyler önemliydi bize çok faydalı oldu bu maç

forvet sıkıntıda hocam.sinan gümüşü kullan,o tombik olcanı kullan ama bişeyler yap.izleme.

Aynen renktas, olur bazen boyle kazalar ama oyun olarak gercekten iyidik ve gelecek adina olumlu sinyaller verdi ozellikle Prandellinin oyununa bakarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt