Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu macta ciddi hatlari yapti maalesef. Hamza hoca gelmeseydi bzgün bu sampiyonluk yarisinda olmazdik, ama bu maci kendi elleri ile verdi. Chedjou´nun cabuk dönmesi ile panikledi hoca, ve onu kadroya yeniden monte etmek icin 2-3 bölgede birden oynadi. Ancak Türkiye´de cözüm stoperde degil, orayi yabanci kullanmak bize sampiyonlugu getirmiyecek. O yüzden ucuz bir yerli stoper istiyordum oraya, bu sezon idarelik yerliler ile götürsünler diye oralari... Maalesef Chedjou oynadigi sürece, Bruma ancak sonradan girer ve Pandev´den faydalanma imkanimiz kalmaz. Telles kesilemez, cünkü takimda sol ayakli sol bek yok. Kimse bana Balta demesin, cok temiz bileklere sahip bir futbolcu, ama stoper icin bile motoru yetersiz artik.

Hamza hocanin yapacagi tek sey Rize macindaki kadroyu sahaya sürmekti, ve bu maci alirdik.

Mustafa Denizliyi fazla takip etmekten oluyor bunlar. Tellesi kanat oynatırım diyip duruyordu. Geçen hafta da tekrarlamıştı.

Maç içinde yaptığı hata daha berbattı bence. Tellesi bir şekilde kabullenirsin.

Sabri sakatlanıyor, sakatlanmadan önce bir şablon değişikliği oluyor yalnız. Sabri sağ kanat'a geçiyor, Koray sağ bek. hakan balta stoper. Telles sol bek. Oyuncu değişikliğinde ben Tarık'ı alır dedim. Mantıklı adam Tarık'ı alırdı zaten. Sinanı aldı. Koray sağ bek oynadı.

Olcanı çıkarması da yanlıştı. Olcan sol bek'e, telles dışarı Bruma içeri olacaktı. Onun yerine, Olcan dışarı yekta içeri yaptı.

Son oyuncu değişikliğinde oyuncu yerleri bir daha değişti. Ched dışarı, Bruma içeri. Hakan stopere, Koray stopere, yekta sağ bek'e, bruma sağ kanat'a, Telles sol bek devam.

Yanlış görmediysem maçı 4-2-4 tamamladı. İleri 4lü: Wes, Sinan, Umut, Bruma

Anlatırken kafam karıştı yemin ederim :D ilk tercihten doğruyu yapıp Tarık'ı alsa oyuna bu kadar zincirleme olmayacaktı. Paralel evrende doğruyu yapmıştır belki.

yahu bir takimin bel kemigi olmasi lazim. o kemik 6/7 basarili oyuncudan olmasi lazim. Kimi sayalim? muslera melo sneidjer. Gerisinin hepsi etkisiz, zararli, veya istikrarsiz.

ve son yorumum hamza hoca ilgili olsun...

en iyi not 10 vere biliyorsak ve en kötü 0 ise...

1 vermek zorundayim maalesef.
oda iyi niyetimden ve hocayi sevdigimden kaynaklniyor.

tamam oyuncularimiz formsuz, iyi oynamadilar diye biliyoruz ve söylüyrouz burda orda.
Ama bunun en büyük sorumlusu 90 dk boyunca yaklasik 3-4 kes takimin systemini, oyuncularin yerlerini degistirmen sendin hoca.
Umut diye Takim oyunu katilini nasil sabrediyorsun hemde 90 dakika buda bir ayri soru isareti.

Bu tür bir macda bir ton system degiskligini daha önceki italian hocalarindan görmüsdük maalesef ki onlar kaybedenlerdendi...
sende kaybetme hoca ! Istikrar önemli diyen sensin bide üstelik bu konuyla ilgili.

Bu macta ciddi hatlari yapti maalesef. Hamza hoca gelmeseydi bzgün bu sampiyonluk yarisinda olmazdik, ama bu maci kendi elleri ile verdi. Chedjou´nun cabuk dönmesi ile panikledi hoca, ve onu kadroya yeniden monte etmek icin 2-3 bölgede birden oynadi. Ancak Türkiye´de cözüm stoperde degil, orayi yabanci kullanmak bize sampiyonlugu getirmiyecek. O yüzden ucuz bir yerli stoper istiyordum oraya, bu sezon idarelik yerliler ile götürsünler diye oralari... Maalesef Chedjou oynadigi sürece, Bruma ancak sonradan girer ve Pandev´den faydalanma imkanimiz kalmaz. Telles kesilemez, cünkü takimda sol ayakli sol bek yok. Kimse bana Balta demesin, cok temiz bileklere sahip bir futbolcu, ama stoper icin bile motoru yetersiz artik.

Hamza hocanin yapacagi tek sey Rize macindaki kadroyu sahaya sürmekti, ve bu maci alirdik.

Takım savunması yapmadıktan sonra tamamen traş. Türkiye'de stopere kesinlikle para vermem ben. Fener bekir'le oynuyor. Beşiktaş'ta Ersan-Franco oynuyor vallahi bizim stoperlerden bile beter ikiside. Franco'da temel stoper özellikleri yok Ersan'ı beğenen tek beşiktaşlı bilmiyorum vallahi. Ama Beşiktaş'a bak kaç gol yemiş adamlar. Bugün Fifa gibi maç oldu topu alan orta sahayı geçti stoperlere sallamak çok yerinde olmaz bence. He kötüler ayrı.

Sabri sakatlandı ulan nerdeyse tüm oyuncuların pozisyonları değişti bu nasıl bir planlama.

Ben aslında Prandelli gibi Yasini sağ bek oynatır diyr sandım ama bundan daha da rezil bir hamle yaptı.

I am the one who knocks!

Elindeki kadronun yetersiz olduğunun farkındayız ama bugün ciddi anlamda hatalar yaptı;

1. Chedjo'nun dinlendirilmeden maça başlaması
2. Hakan ve Alex'den oluşan verimsiz bir sol kanatla maça başlaması
3. Sabri'nin sakatlığı sonrası Koray'ı sağ beke çekmesi
4. Geçen hafta saçma bir hareketle Burak'ı sahaya sürüp bu maçta takımı forvetsiz bırakması

Takım savunması yapmadıktan sonra tamamen traş. Türkiye'de stopere kesinlikle para vermem ben. Fener bekir'le oynuyor. Beşiktaş'ta Ersan-Franco oynuyor vallahi bizim stoperlerden bile beter ikiside. Franco'da temel stoper özellikleri yok Ersan'ı beğenen tek beşiktaşlı bilmiyorum vallahi. Ama Beşiktaş'a bak kaç gol yemiş adamlar. Bugün Fifa gibi maç oldu topu alan orta sahayı geçti stoperlere sallamak çok yerinde olmaz bence. He kötüler ayrı.

Hamza hoca geldiginde bunu iyi yapmisti aslinda. Ön alanda baski, ve hücum futbolu ile savunmayi ileride baslatmisti, ve bunun ile birlikte savunma da rahatladi. Bugün kurdugu kadro ile hücum oyunu oynayamadik, ve savunma ileride durdugundan dolayi bol bol poziosyon verdik. Zaten kati savunma yapmak, kuvetli bir özelligimiz degildir.
Zaten sorun savunma oyuncularda degil, Chedjou bu takimin en iyi stoperi, ama Hamza hoca onu oynatmasi icin bütün takimin seklini sevalini bozdu. Ama bu ligde, ve bizim oyuncu kadromuzda, bu degmez...

Galatasaray´a su an iki tane saglam yerli stoper lazim. Saglamdan kastim döküntü olmamasi. Hakan Balta maalesef saglam bir oyuncu degil, her an baldirini tutup oyundan cikabilecek bir sporcu. Simdi Semih de sakatlandi, mecbur Koray, Hakan, Chedjou ile götürecez... Chedjou oynar, ama oynayinca Bruma ancak sonradan girer, Pandev´de oynayamaz bile.

sorumluluk alan oyuncularımız yok geçen senelerde bir drogba vardı bir eboue vardı elmander vardı ujfa vardı necati formda selçuk melo vardı engin vardı bu sene bakıyorum bir sneijderle burak var...

hamza hoca bu kafayla asla terim'in oğlu olamaz 0 benzerlik alakasız 2 tip yani fatih hocanın kazanma ateşini göremiyorum

Beyler şaka maka Prandelli şansa bala maçları alıyordu diyorduk ama herif Süper Ligde gayet iyi puan alırdı Tabi ŞL hariç, ligde sıkıcı oynatırdı ama Lig maçlarını kazanırdı.Hamza hocaya gelirsek iyi hucüm yaptırıyor ama kadroyu hala çözememiş bu yüzden yavaş yavaş puan kayıplarına gidiyoruz.

beyler hamza hoca ile ilgili boşuna endişe ediyorsunuz..

arap ismail daha mı iyi hoca? :)

olay takımda bitiyor.. Allahın arabı 7 maçlık seri yapabiliyorsa herkes yapar.. oyuncular adam gibi oynasın.. ben hala fenerin iyi kadrosuna rağmen ismail'in bir yerde saçmalayacağına eminim..

Beyler şaka maka Prandelli şansa bala maçları alıyordu diyorduk ama herif Süper Ligde gayet iyi puan alırdı Tabi ŞL hariç, ligde sıkıcı oynatırdı ama Lig maçlarını kazanırdı.Hamza hocaya gelirsek iyi hucüm yaptırıyor ama kadroyu hala çözememiş bu yüzden yavaş yavaş puan kayıplarına gidiyoruz.

hamza hoca ligde maglubiyeti yok henüz.
gencler deplasman ve bursayla beraberlik haric diger maclari kazandi.
balikesire puan kaybetsin sonra prandelli ile kiyaslariz :)

1-0 önde oldugumuz maçta Bütün topçularin ilerde ne işi var. Orta saha bomboş. Sende defans yapmiyim diye hücum etmenin içine ediyorsun hoca. Sabri çiktimi yerine Hiç sevmesemde Tarik girer. Hepsinin yerini degiştirdin defansin Sinan hamlesiyle. birde Chedjou iyi degilsede oyundan Chedjou degil Tellesi almaliydin. Pozisyona giremedigin maçta Duran toptan Chedjou ile gol atma ihtimalin var.

Seneye gitsin demiyorum ama Lucescunun yaninda çalişsin. Çogu futbolcu gitmeli bizden. Bu yönetimle zor iş.

Ahaha yorumlara bak hala 3 maymunu oynamaya devam ,semihe bok atip korayi ovenler,burak sakatlansin diye dua edenlerin hoca sallamasi sasirtmadi

İlk 11 tercihin çok şaşırttı beni hocam. Tamam eskisinden daha iyi daha istekli oynuyoruz da Galatasaray ne zamandan beri ligde önlem alan bir takım oldu? Telles'in başladığı bölgeye Emre'yi çekip sağa Bruma'yı atmak bu kadar mı zor? Veya tam tersi? Gönderilmeye çalışılan Yekta'nın oyuna girişi bile ortayı biraz toparlamışken ne diye hayatında 3 kere merkez orta saha oynamamış Emre'yi Melo'nun yanına koyarsın? Hatalarımdan ders çıkarmaya bakacam derken hatalarına yenilerini ekledin be hocam.

Bu arada maç özelinde kazanmayı Bursa haketmiş veya bizim için 1 puan iyi olabilir ama bu beraberlikle şampiyonluk yolunda cok büyük yara aldık. Ne olursa olsun puan bırakmamamız gerekiyordu. FB malesef içeride puan kaybetmediği sürece şampiyon olur(umarım yanılırım).

Bize gelen teknik adamlar neden gidip en beceriksiz oyuncuları gözde yapar, anlamıyorum. Mancini - Ceyhun, Prandelli - Dzemaili, Hamzaoğlu - Telles.

Hep diyorum şu Telles'in Tarık'tan bir artısı yok. Hadi defansif olarak Tarık'a güvenmiyorsun diyelim, o zaman oynat Hakan Balta'yı solda, defansı Koray-Chedjou yap. Kullan Bruma'yı. Gerektiğinde Pandev'i. Şu Pandev'i adam gibi izlemedik ligde. Yazık günah değil mi o kadar para alıyor. Bu kadar eksiğimiz varken, bu kadar formsuz futbolcu varken ne zaman oynayacak bu adam?

Başakşehir 4-0
Trabzon 3-0
Balıkesir 2-0

Sıkıcı futbol oynatıp maç kazanıyordu diyorsun da öyle yapan adam böyle sonuçlar almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt