Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korayin stoperdeki rezil oyunu ne olacak ,hani bu almanciydi savunma bilirdi diye pohpohlaniyordu,buradakiler haftalardir colaki ortaya cek selcuk kim diyordu sinan gumus oynasin diye aglayanlar vardi oynadi ve ne oldu ? Semih selcuk buraka sallayanlarin bahanelere siginmasi normal,en cokta guldugum koraya laf solememek icin savunmayi one cekmeliydi hoca geyigi ,selcuk yoktu iki pasla deldiler gobegi bunlari gorup ondan sonra elestri yapmak lazim

sorun oyuna yanlış müdahaleleri ve telles gibi adam sol açıkta denemesi

B82HTGxIcAAGE_s.jpg:large

1. yedigimiz golü gör hoca. Böyle orta sahami olur. Şu defans oyuncularimizin acizligi nedir. 1 tane adam var. Hiçmi konsantre olmazlar. Böyle rezil gol yiyen bir takim nasil şampiyon olsun. Önüne her geldiginde şu oyunculara izin verme.

sezon başı şenol güneş gelseydi keşke bize bursa nasıl top oynuyor görün volkan şen yeniden diriltti trabzon da selçuk la burak ı yükseltti bize bu tarz td lazımdı avrupa dada kevgire dönmezdik

İyi işler yaptığında nasıl övüyorsak yanlış yaptığında da eleştiririz.Eleştiriye tahammülü olmayan fanboylar aklı sıra bize laf sokmaya çalışmış ama biz Hamza düşmanı olduğumuz için değil Galatasaray ın menfaatleri için eleştiriyoruz.İyi başladı ama son haftalarda-özellikle devre arasında- hoca çok saçmalamaya başladı.Bu yüzden kendine çeki düzen vermesi gerekiyor.

1. yedigimiz golü gör hoca. Böyle orta sahami olur. Şu defans oyuncularimizin acizligi nedir. 1 tane adam var. Hiçmi konsantre olmazlar. Böyle rezil gol yiyen bir takim nasil şampiyon olsun. Önüne her geldiginde şu oyunculara izin verme.

battalgazispor'un yemeyecegi bir gol ,no dowd

Rezillik, ortasaha bombos, defans ise rezil bir halde. Rakip resmen bos alanda top oynuyor

Telles'deki ısrarını anlamıyorum. Telles şuan bize ne ofansif ne de defansif hiçbirşey katmıyor, katmadığı gibi her an bizi tehlikeye sokacak bir görüntü çiziyor ve güven vermiyor. Telles yerine Olcan da o bölgede çok da farketmeden oynar ve beki yerli yapıp Bruma da ısrar etse eminim daha çok rakip sahaya yıkarız oyunu. Kadroyu çok düzgün kuramadığını düşünüyorum. İnşallah gorur bu ve bunun gibi şeyleri. Karakterli insan,uzun yıllar kalsın isterim ama çabuk toparlanmalıyız.

brumayı ilk 11e koy hocam.chedjouyu mu kesiyon,tellesi mi kesiyon.. kimi kesersen kes!bruma hep oynasın!

Clde bunun gibi sürüyle gol yedik
hala ders almamış bizim futbolcular , adam göstere göstere geliyor arkaya o adamı nasıl kaçırabiliyorlar anlamıyorum.

Hoca nin pek iyi TD oldugunu sanmiyorum, ve destek olduk ama belli ki olmicak.

Ama Oyuncularin hic mi sucu yok, kim gelirse gelsin, bunlar herkes yollatir. Güzel bir ciftlik var, müdürleri de Albayrak

Hamza hoca suçsuz değil ama giderse ne değişecek? Burak Selçuk Melo Hamit Olcan birden world class topçu mu olacaklar?

Prandelli ve Mancini gibi bütçe verilmedi Hamza hoca, bitik bitik oyuncularla şampiyon olmayı çalışıyor.

En büyük sorunumuz kadromuz yetenek fakir ile dolu olmasi

Bütce ile bitmiyor ki bu is, bi sormak gerek Prandelli ile Mancini nin istedikleri alindi mi ki ? yoksa birileri transfer yapilsin diye para mi haracndi ?

Hairovic diyelim yüzde yüz Mancinin eseri olamaz, cünkü daha gelmedne önce uyduruk yönetimden birisi türk olabilirmis diye alinan bir sahiz dir. Ben sanmiyorum biz Hocalara göre transfer ettigimizi, yoksa adam manyak mi oynatmasin aldirtigi oyunculari ?

Diyorum ya yoksa bos bosuna mi var o sevdigimiz GS Scout Ekibi ? Birileri arkadan iyice para kazaniyor, birisi gidiyor digeri gelip kazanip gidiyor. Ayni nasil Hagi zamaninda Rumenleri yine zengin etmistik ? bir ligden üc oyuncu alinir mi yahu ? demekki birisinin menejer oyunlari bunlar.

Ayni pandev gibi filan, onun bölgesinde olan kisileri yine transfer ettik.

hala ders almamış bizim futbolcular , adam göstere göstere geliyor arkaya o adamı nasıl kaçırabiliyorlar anlamıyorum.

Sebebi çok basit. Oyuncunun pas yollarını kapatarak marke etmek yerine şuhursuzca topa girmeye çalışıp yer boşaltıyorlar. Bu durumda ayağında topu tutan rakip oyuncu şuhursuz pres yapan oyuncuların boşalttığı alanlardaki oyunculara pas yaparak presten çıkıyor ya da biraz teknik ise bu oyuncuları rahatlıkla geçerek asistlik paslar atabiliyor.

Bu görüntüde ilk dediğim, oyuncuların şuhursuz pres yapması durumu geçerli. Top Ozan Tufan'da iken şuhursuz pres yiyip boştaki Belluschi'ye pası atabiliyor, Belluschi ise son yılların en güzel asistini yaparak Volkan Şen'e golü attırıyor.

Takımın blok halinde topun arkasına geçerek ayakta ve pas atılmasını bekleyen bir savunmayı öğrenmesi lazım. Blok halinde ve yakın savunursanız bir oyuncu hücum bölgesine pası attığında yüzünüz topa dönük olduğundan rakip oyuncudan daha önce hamle yapma şansınız yüksektir.

Hoca nin pek iyi TD oldugunu sanmiyorum, ve destek olduk ama belli ki olmicak.

Ama Oyuncularin hic mi sucu yok, kim gelirse gelsin, bunlar herkes yollatir. Güzel bir ciftlik var, müdürleri de Albayrak

Zaten iyi bir hoca olsaydı 15. Dakikada hemen oyuncu değiştirmesi gerekirdi orta saha bombostu bursa oyunu resmen pes 2013 e çevirdi her geldikleri pozisyon oldu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol zekalari iyi degil belli. Geri geri koşsan bu pozisyon gol olmaz. Günter bu maçta kendini gösterecekti. Bunu beceremedi. Herif önünde geçiyor izliyorsun. Önünü kessene adamin. Hepsi topa bakiyor.

Duran toplardada alan savunmasindan vazgeçmeliyiz. Bizde uçana kaçana vuran 4-5 oyuncu olsa anlarim. Gidip adam adama tutacan.

Rahmetli Prandelli defans yapmasını bilmiyoruz, defans kurgusu üzerinde çok çalışmamız lazım derdi sürekli. Haklıydı ama bizim takımda teknik taktikle iş yapmıyor ki gazla çalışıyorlar mübarek. Şu yerli futbolcu hegemonyasından kurtulalım her şey düzelecek inşallah.

o resimdeki pozisyonda gol yemek her babayigidin harci degildir
kareli bolum bos olsa da belushi herhangi bir top surme egiliminde bulunmaya kalksa melo onu yer
kanatlardan gelenlere onlem alinmis
salt iki tane dandik stoperin is bilmezliginden yenen gol

Bizim oyuncular video seyretmeyi sevmedikleri için Hamza hoca bu uygulamayı kaldırmış. O yüzden bunları göstermesini beklememek lazım. Eh, zaten futbolcular da oturup kendileri böyle şeyleri seyretmeyeceğinden bu tip hatalar katlanarak artacaktır.

beşiktaşı yenip 1 hafta kala şampiyon olacağız inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt