Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
Mancini kotu hoca degil fakat Prandelli kotu hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini nin futbolundan önce menejer arkadaşlarına kazandırdığı paralara da bakmak lazım . 250 binlik oyuncuya 2.5 milyon verdiren adam .
Haydaaaa. Bunu diyen bir kişinin de Mancini düşmanı olması ayrı ironik bir durum ..
Daha iki hafta olmadi, Mancini´nin maglubiyetlerine sevinenlere tepki gösterdim. Neyse Yasin kardesim.
Kaçırmışım demek ki. Benim ki FT düşmanlığı ise sen hariç diğerlerininki de Mancini düşmanlığı mı oluyor ?
Acayip haksiz bi kıyas. Sadece "Onda Drogba vardi, şunda bu vardı" diye bakıyorsun olaya da, fazlası var.Hamza hocayi elestirirsin, cünkü harbiden baya bir hata yapmaya basladi. Ama Mancini ile kiyaslamak iyi bir kafa gerektiriyor...
Lig´de ilk 9 mac...
Hamza Hamzaoglu... 2.6 Puan ortalamasi
Roberto Mancini ... 1.9 Puan ortalamasi
Zannetmeyin ki bu haksiz bir kiyasdir, sezon sonu son 4 maca kadar yakaladigi en yüksek puan ortalamisidir, sonra olay kötüye gidiyor. Hamza hoca hatalarindan ders cikar ise, ve basladigi gibi devam ederse eger, bu sezon sampiyon yapar takimi. Ama basaramz ise bile, Mancini´den fazla puan toplayacagi belli. Terim bile geri gelseydi, bu kadar iyi gidemezdik.
Bizim icin en önemlisi tabi, bundan sonra neler yapacagi. Bir Teknik adamin kumasi, bu dönemlerde belli olur. Maalesef son maclarda isik vermedi.
Seninkisi düsmanlik oldugu belli Yasin, bunu kendin yazdin daha aylar önce tartistigimizda... Ben Prandelli´ye mi düsmanlik ettim, Mancini´ye edeyim. Prandelli´nin en fazla arkasinda ben durdum, Mancini´yi ilk 3 ayinda bir kere bile elestirmedim. Ben kücük hesaplar pesinde degilim Yasincim. Ben Mancini´yi oldugu gibi degerlendiriyorum... Gelmeden önce begendigim teknik adam degildi, gelince de sasirtmadi beni... Inter´de umarim basarili olur.
ulan adam daha napsın,bu kadroyla bu kadar,her yolu denedi galip getirtti.
Amrabat'ı falan bedava aldık zaten aynen.