Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini nin futbolundan önce menejer arkadaşlarına kazandırdığı paralara da bakmak lazım . 250 binlik oyuncuya 2.5 milyon verdiren adam .

Hamza hocayi elestirirsin, cünkü harbiden baya bir hata yapmaya basladi. Ama Mancini ile kiyaslamak iyi bir kafa gerektiriyor...

Lig´de ilk 9 mac...

Hamza Hamzaoglu... 2.6 Puan ortalamasi
Roberto Mancini ... 1.9 Puan ortalamasi

Zannetmeyin ki bu haksiz bir kiyasdir, sezon sonu son 4 maca kadar yakaladigi en yüksek puan ortalamisidir, sonra olay kötüye gidiyor. Hamza hoca hatalarindan ders cikar ise, ve basladigi gibi devam ederse eger, bu sezon sampiyon yapar takimi. Ama basaramz ise bile, Mancini´den fazla puan toplayacagi belli. Terim bile geri gelseydi, bu kadar iyi gidemezdik.

Bizim icin en önemlisi tabi, bundan sonra neler yapacagi. Bir Teknik adamin kumasi, bu dönemlerde belli olur. Maalesef son maclarda isik vermedi.

Son düzenleme:
Tarik'i begenmis bu macta. Aciklamalari da, tercihleri de rezalet.

Ben Hamza Hoca başarısız olsun Mancini'yi haklı duruma çıkartayım diye düşünenlerden değilim. Geçen sezon sırf FT gitti diye Mancini'ye daha ilk maçta yanlış hatırlamıyorsam Akhisar maçındaydı istifa diyenleri mi ararsın hakaret edenleri mi ararsın. Hepsi vardı. Mancini gitsin diye maçlarda yenilmemizi bile isteyen de vardı ayrıca. Ne tesadüf ki aynı kişiler hiç değişmedi.

Puan ortalamasına falan girmeyeceğim. Mancini'den fazla puan çıkartması onu Mancini'den iyi yapmaz. Hamza Hoca senelerdir Türkiye'de olan, senelerdir Türk Futbolu içerisinde bulunan birisiyken, Mancini yarım sezondan biraz fazla bir sürede o kadar başarıları yapması normal değildi. Siz istiyorsunuz ki Mancini gelsin CL'de yarı final, final oynatsın. Ligde 1. olsun hatta 2.'ye fark atsın. Bunlar sıra dışı şeyler. Zaten Mourinho bile gelse bunları yapamaz.

Bence Hamza hocanın bugün rakibe orta sahadan adam çıkarıp Emre Güral'ı aldırma cesaretini nasıl verdiğini düşünmesi gerek. Eskişehir fenerle ya da Beşiktaş'la oynasa maç devam etse forveti çiftler mi? Hayır. İyidir 1 puan der. Ama o kadar kötü ki bizim takım rakipte cesaretleniyor. Adam forveti çiftliyor çünkü karşıda tehdit yok. O yüzden BRUMA'YI KES-ME-YE-CEK-SİN. Bruma maça girdi 5 dakika sonra pozisyona girdi hemen zaten. Chedjou elzem değil Fatih hocası 8 milyon ödetip aldırdı diye oynatmak zorunda değil Chedjou'yu. Chedjou'nun ne kadar dağınık bi herif olduğu her maç görülüyor hele bugün sektirdiği bi top vardı Mori kontrol edemedi galiba çok acayip bişey. Amatörde o havadan gelen topu sektirsen hocandan dayak yersin.

Ayrıca bu takımın arası çok açık. Melo stoperlerin arasına dalıyor gücünün biteceğini bildiği için. Selçuk tam hayalet zaten. Buna Emre'nin güçsüzlüğü, Sneijder'in hiç geriye yardım etmemesi falan eklenince orta sahada her maç 30-40 metre açıklık veriyoruz. Bursa maçında da böyle oldu orta sahada koskocaman bi oyuk var gibi. Sissoko ile Lawal orta sahada cirit attı bugün her topu kazanıp rahatça kullandılar. Bizim seneye önceliğimiz kesinlikle 2 tane ısıran orta saha olmalı. Melo-Selçuk-Yekta mümkünse 3'ü de gitsin. Melo kalsın diyeceğim de büyük maçlarda biraz yırtıyo ama maaşı çok fazla. Orta saha lazım kesin bu yani.

Kaçırmışım demek ki. Benim ki FT düşmanlığı ise sen hariç diğerlerininki de Mancini düşmanlığı mı oluyor ?

Seninkisi düsmanlik oldugu belli Yasin, bunu kendin yazdin daha aylar önce tartistigimizda... Ben Prandelli´ye mi düsmanlik ettim, Mancini´ye edeyim. Prandelli´nin en fazla arkasinda ben durdum, Mancini´yi ilk 3 ayinda bir kere bile elestirmedim. Ben kücük hesaplar pesinde degilim Yasincim. Ben Mancini´yi oldugu gibi degerlendiriyorum... Gelmeden önce begendigim teknik adam degildi, gelince de sasirtmadi beni... Inter´de umarim basarili olur.

ulan adam daha napsın,bu kadroyla bu kadar,her yolu denedi galip getirtti.

Tercihleri kötü ama kazandık o yüzden bir şey diyemem, ilk defa maç içi tercihlerini beğendim maç öncesi tercihleri kötüydü... Eskişehir benim en az şans verdiğim deplasmanların başında geliyordu 1-Kadıköy, 2- Eskişehir'dir benim için Beşiktaş deplasmanı falan değil o yüzden mutluyum yendik şampiyonluk içinde umutluyum

Hamza hocayi elestirirsin, cünkü harbiden baya bir hata yapmaya basladi. Ama Mancini ile kiyaslamak iyi bir kafa gerektiriyor...

Lig´de ilk 9 mac...

Hamza Hamzaoglu... 2.6 Puan ortalamasi
Roberto Mancini ... 1.9 Puan ortalamasi

Zannetmeyin ki bu haksiz bir kiyasdir, sezon sonu son 4 maca kadar yakaladigi en yüksek puan ortalamisidir, sonra olay kötüye gidiyor. Hamza hoca hatalarindan ders cikar ise, ve basladigi gibi devam ederse eger, bu sezon sampiyon yapar takimi. Ama basaramz ise bile, Mancini´den fazla puan toplayacagi belli. Terim bile geri gelseydi, bu kadar iyi gidemezdik.

Bizim icin en önemlisi tabi, bundan sonra neler yapacagi. Bir Teknik adamin kumasi, bu dönemlerde belli olur. Maalesef son maclarda isik vermedi.
Acayip haksiz bi kıyas. Sadece "Onda Drogba vardi, şunda bu vardı" diye bakıyorsun olaya da, fazlası var.

Mancini, taraftarın ve futbolcuların taptığı bi adam kovulduktan sonra "İmparator FT" tezahüratlarının icine düştü bir yabancı olarak. Hamza, P.Delli gibi ruh hastasının, kimsenin sevmediği bi hocanın dehlendigi takıma FT'nin öğrencisi olan bi yerli olarak geldi. Yerli futbolcular hangisini ne kadar ciddiye alır sen söyle.

Mancini kötü hocaydi bizdeyken de, yine de etkenleri işimize geldiği gibi görmek saçma.

N5

Seninkisi düsmanlik oldugu belli Yasin, bunu kendin yazdin daha aylar önce tartistigimizda... Ben Prandelli´ye mi düsmanlik ettim, Mancini´ye edeyim. Prandelli´nin en fazla arkasinda ben durdum, Mancini´yi ilk 3 ayinda bir kere bile elestirmedim. Ben kücük hesaplar pesinde degilim Yasincim. Ben Mancini´yi oldugu gibi degerlendiriyorum... Gelmeden önce begendigim teknik adam degildi, gelince de sasirtmadi beni... Inter´de umarim basarili olur.

2011-2013 yılları arası sırf GS td'si diye yanlış yaptığı hareketler olsa bile asla bunu söylemezdim, saklardım. Ben FT'yi severdim ama sonra iyice bozdu. Düşmanlık demesek daha iyi olur çünkü düşmanlık ağır kalır. Sadece değer vermiyorum artık.

Ben de FT'yi iyi bir td olarak görmem. Herkesin ayrı bir perspektif açısı var. Sana göre Mancini başarısızdır bana göre değil. Sana göre FT başarılıdır bana göre değil.

Sen olmasan bile burda Mancini düşmanlığını açık açık yapanlar var. İnter yenilince nasıl seviniyorlar mesela :)

Neyse konuyu şimdilik burda kapatalım. Alıntı gelirse yarın cevap vereceğim.

ulan adam daha napsın,bu kadroyla bu kadar,her yolu denedi galip getirtti.

Prandelli nin sucu ozaman neydi ? Mancini nin günahi neydi ? bi Drogba si vardi, oda hic oynamak niyetinde degildi malesef, ki zaten kaldiramiyordu okadar maci.

Hamza kadar aciz futbol u son nezaman gördüm hatirlamiyorum, rakip resmen dalga geciyor, nedense sansla yeniyoruz, ki hic ama hic hak etmiyoruz

Amrabat'ı falan bedava aldık zaten aynen.

Amrabad ile Ontivero yu kıyaslamamalıyız bence. Tamam Amrabad da iyi bir transfer değil ama en azından profesyonel bir futbolcuydu. Ayrıca Amrabad ın bonservisinin bir kısmını kendi alacakları ile ödediğini de unutmayalım, ama ontivero tam anlamıyla profesyonel olmamış bir oyuncu nasıl 2.5 milyon Euro ya aldık ve bu paranın büyük bir kısmını menejere verdik şaibeli bir konu (Transfermarkt değeri 250 bindi çünkü.
Ve bu arada ben Terimci değilim Manciniyi eleştirenler Terimci, Terimi eleştirilenler Mancini ci Aysalı eleştirenler Polatçı Terimci gibi düşünceler doğru değil. Benim için aslolan Galatasaray'dır. Terim başarılı olsun onu, Mancini başarılı olsun onu, Hamza hoca başarılı olsun onu alkışlarım. Ki Hamza Hoca beğenirsiniz beğenmezsiniz gelen geçenden 4 yiyen, futbolcuları ayrı bir alem yöneticileri ayrı bir alem olan kaos içinde bir takıma geldi. Bu görevi üstlenmek bile takdir edilmesi gereken bir durumdur. Takımın durumu da o kadar kötü değil arkadaşlar biraz inançlı olup takımımızı destekleyelim.

mancini real madridli juventuslu gruptan çıkardı hemde ilk maçta dünyaya rezil olduktan sonra avrupada devam etti.madrid deplasmanına eray ile çıktık 4 gol ile kurtulduk.imprator diye ağlayan ergenlerin imparatoru o durumda olsaydı bjknın rekorunu kırardık.Ayrıca 5+0 yabancı sınırı vardı 5+3 gibi rahat şey değil.Formasını fırlatan kaptan varken ne yapacaktı adam bu futbol cahili ülkedeki oyunculara yeniden futbol oynamasını mı öğretecekti.yeni yetişen ergen taraftarlar sanki her sene böyle takımları eliyomuşuz gibi chelseayi eleyemedik adam kenarda sinirden sırıtıyor diye laf attılar 2-0 yenildik diye başarısız dediler.şimdi chelsea ile maç yapsak maç öncesi 3-0 skoru kabul edin deseler ederiz çünkü çıkarsak rezil oluruz.

Son düzenleme:
hamza kaba tabirle götü zor kurtardı. kusura bakmayın ben eleştiririm yensekte. çünkü şansa bala kazandık.

eskişehir son dakikalarda yorulmasa bize top göstermezdi. biraz pas yapabilen kondisyonu iyi her takım bizi zorlar hatta yener.

yani sen değil 3 orta saha 11 ortasahayla da çıksan pozisyonu engelleyemezsin.

ortasahamız harabe durumunda melo taraftara oynuyor diye eleştirmiyosunuz ama görüyoruz ki her maç orta sahamız dökülüyo. kabul edin artık yaşlandı temposu enerjisi yeterli değil. selçuk ve yektadan hiç bahsetmiyorum bile. 3ünü toplayın 1 adam etmiyor. ortasahada eziliyoruz.

prandelli 11iyle çıktı prandellinin takımı gibi oynadı takım.

sneijderden başka takımda tehlike yaratabilecek umut besleyeceğimiz adam yok.

birde değişiklik yapmak için çok geç kalıyor. sanırım fenerbahçeli hamza olarak anılmak istiyor son haftalardaki yaptığı işlerde

bence hamzaya rağmen kazandık bugüb.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt