Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabad ile Ontivero yu kıyaslamamalıyız bence. Tamam Amrabad da iyi bir transfer değil ama en azından profesyonel bir futbolcuydu. Ayrıca Amrabad ın bonservisinin bir kısmını kendi alacakları ile ödediğini de unutmayalım, ama ontivero tam anlamıyla profesyonel olmamış bir oyuncu nasıl 2.5 milyon Euro ya aldık ve bu paranın büyük bir kısmını menejere verdik şaibeli bir konu (Transfermarkt değeri 250 bindi çünkü.
Ve bu arada ben Terimci değilim Manciniyi eleştirenler Terimci, Terimi eleştirilenler Mancini ci Aysalı eleştirenler Polatçı Terimci gibi düşünceler doğru değil. Benim için aslolan Galatasaray'dır. Terim başarılı olsun onu, Mancini başarılı olsun onu, Hamza hoca başarılı olsun onu alkışlarım. Ki Hamza Hoca beğenirsiniz beğenmezsiniz gelen geçenden 4 yiyen, futbolcuları ayrı bir alem yöneticileri ayrı bir alem olan kaos içinde bir takıma geldi. Bu görevi üstlenmek bile takdir edilmesi gereken bir durumdur. Takımın durumu da o kadar kötü değil arkadaşlar biraz inançlı olup takımımızı destekleyelim.

ne ödemesi, maasindan indi bilidigim kadariyla okadar. 8,5 amrabat var 7,5 wesley var... Amrabat dünya nin kazigidi. Ki Mancini dönemi transferleri hic birisi onun istegile olmamistir

Prandelli nin sucu ozaman neydi ? Mancini nin günahi neydi ? bi Drogba si vardi, oda hic oynamak niyetinde degildi malesef, ki zaten kaldiramiyordu okadar maci.

Hamza kadar aciz futbol u son nezaman gördüm hatirlamiyorum, rakip resmen dalga geciyor, nedense sansla yeniyoruz, ki hic ama hic hak etmiyoruz

emre çolak' gibi bi futbolcuyu kazanıp,takımın kaderini değiştirten hamza hamzaoğlu,bunları göremeyen kendine t.d diyen 2 zahth.aralarındaki en basit fark bu.

Son düzenleme:
ne ödemesi, maasindan indi bilidigim kadariyla okadar. 8,5 amrabat var 7,5 wesley var... Amrabat dünya nin kazigidi. Ki Mancini dönemi transferleri hic birisi onun istegile olmamistir
Emre Utkucan yalan söylemiyorsa eğer Burdisso Hayroviç ve Ontivero nun Mancini nin isteği üzerine transfer edildiğini söylemişti.

emre çolak' gibi bi futbolcuyu kazanıp,takımın kaderini değiştirten hamza hamzaoğlu,bunları göremeyen kendine t.d diyen 2 zahth.aralarındaki en basit fark bu.

Emre Colak in kazanalicak tarafi yok, yine mal gibi faul yapti, gören de Zidane i takima kazandirdi, emre nin ne mal oldugunu herkes biliyor, bir mac iyi oynadigi diye herkes yine costu, ayni aydin bjk ye gol atinca filan, herkes birden a7 demeye baslamisti

Acayip haksiz bi kıyas. Sadece "Onda Drogba vardi, şunda bu vardı" diye bakıyorsun olaya da, fazlası var.

Mancini, taraftarın ve futbolcuların taptığı bi adam kovulduktan sonra "İmparator FT" tezahüratlarının icine düştü bir yabancı olarak. Hamza, P.Delli gibi ruh hastasının, kimsenin sevmediği bi hocanın dehlendigi takıma FT'nin öğrencisi olan bi yerli olarak geldi. Yerli futbolcular hangisini ne kadar ciddiye alır sen söyle.

Mancini kötü hocaydi bizdeyken de, yine de etkenleri işimize geldiği gibi görmek saçma.

N5

Ben sadece verilere bakip, rakamlari degerlendirdim. drogba konusuna girmedim yukarida, o yüzden bilakis. Tabiki Mancini´nin de isi zordu, ama Hamza hocanin isi de zor. Terim´in yardimcisi da olsa hem futbolcu hemde Teknik Direktör olarak CV´si sifira yakin. Hem yabancilarin, hemde yerlilerin saygisini kazanmasi okadar da kolay degil... "imparator Terim" bagirmalari dogru degildi, ama en iyi de Mancini ile o dönem gittik nedense... ^^

Ama dedigim gibi ben pek bahane sevmem. Bir basari gelir, ben o basaridan sonra X oldu, Y oldu buna ragmen sampiyon oldu demeyi severim. Ama Y oldu, X oldu, bunun yüzünden basarili olamadi demeyi sevmem. Yoksa her basarisizlik icin kilif bulunur. Rijkaard ve Skibbe döneminde yoksa nerdeyse sezon boyu 7-8 sakat vardi, ancak Feldkamp döneminde benzer sorunlar vardi, cünkü zorluklar bu isin fitratinda var. Biri basardi, digerleri basaramadi.

saygilar...

Son düzenleme:
Emre Colak in kazanalicak tarafi yok, yine mal gibi faul yapti, gören de Zidane i takima kazandirdi, emre nin ne mal oldugunu herkes biliyor, bir mac iyi oynadigi diye herkes yine costu, ayni aydin bjk ye gol atinca filan, herkes birden a7 demeye baslamisti

maçları seyretmiyosan peşin söylede boşuna zamanımı alma birader

Son düzenleme:
Emre Utkucan yalan söylemiyorsa eğer Burdisso Hayroviç ve Ontivero nun Mancini nin isteği üzerine transfer edildiğini söylemişti.

Emre Utkucan öyle bir scout cu dur ki, kimsenin tanimadigi adami bize 10 milyoncuk a transfer etti, öyle bir adam. herkes gördü Bruma nin kaliteli oldugunu, porto gidip öyle adamlari 400 bine buluyor, bu herif de kendisini scout olarak tanitiyor.
Iyileri o, kötüleri Mancini, he yavrum he bizde yedik. O yüzden kimseyi oynatmadi Mancini. Adam illa Astori mi neydi onu istiyordu, bosuna yalan filan sokmasin, mancini ne zaman güney amerika ile yakinligi ile tanitildi ki ? o zamanlar emre u güney amerika da sol bek defans fila aranip duruyordu.
Hairovic ise de yönetimden birisinin kaizigi dir, bi ara türk olabilir oyuncular vardi piyasada iki tane aldik, ikisi de türk olmadan gitti, alininca zaten birdaha türk olabilir konusu cikmamisti ki ne yazik =)

evet mancini bulmustur bosnali türk olabilir asligi hayirovic i :D

Emre Utkucan öyle bir scout cu dur ki, kimsenin tanimadigi adami bize 10 milyoncuk a transfer etti, öyle bir adam. herkes gördü Bruma nin kaliteli oldugunu, porto gidip öyle adamlari 400 bine buluyor, bu herif de kendisini scout olarak tanitiyor.
Iyileri o, kötüleri Mancini, he yavrum he bizde yedik. O yüzden kimseyi oynatmadi Mancini. Adam illa Astori mi neydi onu istiyordu, bosuna yalan filan sokmasin, mancini ne zaman güney amerika ile yakinligi ile tanitildi ki ? o zamanlar emre u güney amerika da sol bek defans fila aranip duruyordu.
Hairovic ise de yönetimden birisinin kaizigi dir, bi ara türk olabilir oyuncular vardi piyasada iki tane aldik, ikisi de türk olmadan gitti, alininca zaten birdaha türk olabilir konusu cikmamisti ki ne yazik =)

evet mancini bulmustur bosnali türk olabilir asligi hayirovic i :D

Yalan söylüyor olabilir zaten scout diye bir şey yok maalesef takımda buna katılıyorum. Demem o ki Hamza hoca çok iyi bir td olmayabilir bunu kabul ederim, Lucescu deseniz Gerets deseniz anlarım ama Mancini bizim takıma uymadı bence. Kariyeri taktik bilgisi üst düzey ama olmadı işte bunu da kabul etmemiz gerekiyor.

Yalan söylüyor olabilir zaten scout diye bir şey yok maalesef takımda buna katılıyorum. Demem o ki Hamza hoca çok iyi bir td olmayabilir bunu kabul ederim, Lucescu deseniz Gerets deseniz anlarım ama Mancini bizim takıma uymadı bence. Kariyeri taktik bilgisi üst düzey ama olmadı işte bunu da kabul etmemiz gerekiyor.

Bence Mancini nin isi herkül lük bir olaydi.

Fatih Terim gitmis, Sampionlar Ligi baslangici rezil olmussun, sezon yapilanma zaten rezil ötesi, takim doymus, Taraftar Terim pesinde.
Ne takim ne taraftar destegi var, bana göre cok basarili olmustur o sezon, taraftar biraz destek olsaydi, ve oyuncular da ona göre ayak uydursaydi, sampion bile olabilirdik. Takimin kaptani birden formasini firlatiyor filan acaip bir sezondu

malesef hocam senin yaptigin hatalari amator kume takiminda kabul ederler ama burda malesef olmaz ..

hadi Terim inadina sol kanada koydu sneijderi , sen bari yapma ..

Genclere sans verecegim diyorsun , bruma/sinan/koray kadroya almaktan korkuyorsun bir puan kaybedince hemen ilk kadro disi kalanlar onlar oluyor

Oyuncu secimin zaten rezil otesi .. yekta gibi pili bitmis adam sana nerde nezaman ne gosterdi de sen kadroya aldin cok merak ettim

mesela en basitinden balta çedu savunma ikilisi rezildi.ikisi de ağır kalıyor çedu hep adam tutmada sorun yaşıyor.1-2 kafa golü attı diye eleştrilmez gibi görülüyor taraftarda.ikisi de ağırdı melo selçukta yardım etmediler adamlar zorlanmadan ceza yayının orasına kadar geldiler.hakan zaten göbekte oynadığını unuttu herhalde hep sol bekte göbeğini savunacağına tellesin tutması gereken adama yöneliyor.savunmacılardan biri genç olmalı.

tarık-çedu-koray-hakan çıksa bile daha iyi olurdu hiç değilse savunma biraz daha sağlam gibi olurdu.hemde yabancı hakkı doğardı pandevden faydalanabilirdik zaten saha ağır pandev gibi hızlı olmayan ama dayanıklı ayakta durabilen adam daha etkili olurdu.

kör topal gidiyoruz resmen bu futbolla fener deplasmanına gidersek durum vahim oyuncularımız basmıyor bassada rakibi rahatsız edemiyor sertliğimiz zayıf

terimspor ve ünal başgancılardan sonra bide mancinisporcular çıktı bizim camia kadar hain üreten çok az yer var dünyada.

Güvenmiyorum. Son maçtan dolayi degil ama bir kac haftadir bu hisi verdi hoca bana. Aslinda gelmeden önce gercek yüzünü gösterdi herkeze. Yabanci düsmani demiyorum ama yerlileri tercih ediyor ister iyi olsun ister kötü. Bu da zoruma gidiyor acikcasi. Gelecek sene yabanci kurali olmayinca ben acikcasi Hamza hoca ile devam etmek istemiyorum. Antep, Bursa felan icin iyi bir antrenor olabilir ama Galatasaray seviyesinde degil.

Ve unutmayalim her yabanci hoca Prandelli degildir.

Ben sadece verilere bakip, rakamlari degerlendirdim. drogba konusuna girmedim yukarida, o yüzden bilakis. Tabiki Mancini´nin de isi zordu, ama Hamza hocanin isi de zor. Terim´in yardimcisi da olsa hem futbolcu hemde Teknik Direktör olarak CV´si sifira yakin. Hem yabancilarin, hemde yerlilerin saygisini kazanmasi okadar da kolay degil... "imparator Terim" bagirmalari dogru degildi, ama en iyi de Mancini ile o dönem gittik nedense... ^^

Ama dedigim gibi ben pek bahane sevmem. Bir basari gelir, ben o basaridan sonra X oldu, Y oldu buna ragmen sampiyon oldu demeyi severim. Ama Y oldu, X oldu, bunun yüzünden basarili olamadi demeyi sevmem. Yoksa her basarisizlik icin kilif bulunur. Rijkaard ve Skibbe döneminde yoksa nerdeyse sezon boyu 7-8 sakat vardi, ancak Feldkamp döneminde benzer sorunlar vardi, cünkü zorluklar bu isin fitratinda var. Biri basardi, digerleri basaramadi.

saygilar...
Yok ben şahsen kılıf bulmaya calismiyorum. Mancini geldiğinde demiştim zaten "devre arasından sonra ışık vermezse devam edilmesinin anlamı olmaz" diye. Öyle de oldu zaten, ışık veremeyince kapı göründü. Hatta o vakitler ben yerli oyuncuların pek de maçlara asilmadiklarini savunurken yanılmıyorsam sen de "oyuncuları motive etmek hocanın görevidir" seklinde bi görüş belirtmiştin. Oldukça da hakli bi görüştü. 7. haftadan devre arasına kadar olan süreçte oyuncuların kafalarının karışık olması doğal, ama en azından devre arasında bütünlük sağlamalıydı. Mancini'yi savundugum gibi bi anlam çıkmasın, lakin yine de bizim yerlilerin profesyonelliklerindeki eksikliği göz önünde bulundurursak Hamza ile kiyaslanmasinda hata yaptığını düşünüyorum. Hamza'nin da en büyük dezavantajı takımda kendisinden büyük Sneijder'in olmasıydı bana kalırsa ama Sneijder profesyonelliği ile ornek olmuştur herkese, hocasının ezilmesine yol açacak hicbir şey yapmamıştır.

Hakkımızda en iyisi olsun İnşallah.

N5

Cok degil 2 transfer yapsan sampiyonduk hocam.

Kendi kuyunu kendin kazdin. Dzemailiyi satip 1 forvet almak zor olmamaliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt