- 4 Ağustos 2009
- 90.069
- 70.934
- 5.188
Her zamanki olağan sacmalamalari. Yeni bir şey yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk yarının en iyilerinden olan Yasin'i çıkartıp Umut'u almasın mesela.ya ne yapsın adam elindeki malzemeye bakın
Oyuncunun fiziki problemi oldu belki bilmiyoruz kiİlk yarının en iyilerinden olan Yasin'i çıkartıp Umut'u almasın mesela.
ya ne yapsın adam elindeki malzemeye bakın
Oyuncunun fiziki problemi oldu belki bilmiyoruz ki
Ya tamam kağıt üzerinde haklı olabilirsiniz hamza hoca da yeterli bir hoca olmaya bilir benim demek istediğim adam elindekş kadro ile şuan en iyisini yapıyor kaç maçtır iki beraberliği var bjk yada fener kadar alternatifli bi kadromuz yok bence ya birde adam takımı aldığında takım üzerinde ki ölü toprğından bahsetmiyorum bile. Umarım bizi şampiyonlar ligine götürür
Muslera
Tarık-Chedjou-Koray-Olcan
Hamit-Selçuk
Bruma-Wesley-Emre
Burak
Takımın içine edip Sneijder'i sol açığa Burak'ı sola biraz daha yakına falan çekmeden problem çözüldü.
Ya tamam kağıt üzerinde haklı olabilirsiniz hamza hoca da yeterli bir hoca olmaya bilir benim demek istediğim adam elindekş kadro ile şuan en iyisini yapıyor kaç maçtır iki beraberliği var bjk yada fener kadar alternatifli bi kadromuz yok bence ya birde adam takımı aldığında takım üzerinde ki ölü toprğından bahsetmiyorum bile. Umarım bizi şampiyonlar ligine götürür![]()