Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zamanki olağan sacmalamalari. Yeni bir şey yok.

zaten hocanın tek hatası umut sevdası .. haftalardır yırtınıyoruz sonunda vazgeçecek gibi..

dzemaili'i neden ilk 18e almazsin? emre'yi aldinda oyuna ne oldu? otoban oldu ortasahamiz

Şampiyon olsakta olmasakta şutlanması lazım. Ya da terapi görmesi lazım. Son 3 4 maçtır bildiğin prandelli gibi. Takım içeri de oynuyor o yüzden rahatız.

Hamza hocam eğer herşeye bravo çekersen bu takım kendini frenler.
Biraz eline sopa alıp sert yüzünü de göstermen lazım hoca dediğin böyle olur.

Mac icindeki tercihleri rezalet. Düzelir diye bekliyoruz ama hala ayni, hala hatalarindan ders cikarmiyor. Nedir bu Umut sevdasi arkadas, Umut oynasa nolacak oynamasa nolacak zaten 3:0 öndesin. Birak macin en iyi adamlarindan biri olan Yasini oynasin daha.

ligde 10 maç 8 galibiyet 2 bberaberlik + Türkiye kupası şimdiden çeyrek final
tebrik edin ergenler veya usulca defolun.

Muslera
Tarık-Chedjou-Koray-Olcan
Hamit-Selçuk
Bruma-Wesley-Emre
Burak

Takımın içine edip Sneijder'i sol açığa Burak'ı sola biraz daha yakına falan çekmeden problem çözüldü.
Ya tamam kağıt üzerinde haklı olabilirsiniz hamza hoca da yeterli bir hoca olmaya bilir benim demek istediğim adam elindekş kadro ile şuan en iyisini yapıyor kaç maçtır iki beraberliği var bjk yada fener kadar alternatifli bi kadromuz yok bence ya birde adam takımı aldığında takım üzerinde ki ölü toprğından bahsetmiyorum bile. Umarım bizi şampiyonlar ligine götürür :)

Emreden merkez ortasaha olmayacağını
Umut 'un bizim takımın geleceği olmayacağını idrak ettiği gün kendi adına sağlam bir adım atmış olacak.

Bu heriften büyük takım hocası olmaz net!!! Adam mis gibi takımı resmen sabote etti!!!

Ya tamam kağıt üzerinde haklı olabilirsiniz hamza hoca da yeterli bir hoca olmaya bilir benim demek istediğim adam elindekş kadro ile şuan en iyisini yapıyor kaç maçtır iki beraberliği var bjk yada fener kadar alternatifli bi kadromuz yok bence ya birde adam takımı aldığında takım üzerinde ki ölü toprğından bahsetmiyorum bile. Umarım bizi şampiyonlar ligine götürür :)

İnşallah götürür hepimizin isteği o ama kaç maçtır yaptığı değişikliklerin falan akıl alır yanı yok. Umut mesela niye girdi bugün oyuna, hocaya sorsan o bile kabul eder saçma bir değişiklik olduğunu.

Daha önce de söyledim şimdi de diyorum bizi şampiyon yaparsa kalır.Yapamazsa yeni yönetim yeni birini getirir.Zaten bu sene ya şampiyon ya da 3. oluruz.

Umut ve Tarık'ı oynattığı sürece bu takımdan bir cacık olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt