Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın ana sorunu Burak hocam.

Allah aşkına kes şu adamı. Rotasyonda kullan.

"BRUMA G.SARAY'IN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK"
"Bruma çok yetenekli bir oyuncu. İnşallah o da ileriki günlerde Galatasaray'ın yüzünü güldürecek. Genç ve iyi bir kadroya sahibiz. Hedefimiz yine kupayı kazanmak. Ben kupa maçlarında başka şeyleri de kazanmayı arzuluyorum. Kenarda bekleyen arkadaşlarımızı da, takıma aktabilmek önemli."

Ah be canim Hocam, Allah´in Aslani Hamza Hamzaoglu diye bosuna mi dedik ? Biz taraftar olarak iste bunlari duymak istiyoruz.

Hamza hamzaoğlu
https://twitter.com/LatifKurt19o5/status/540246884284370944/photo/1
1

ayrıca 4-2-3-1 oynatman, kanat futboluna önem vermen ve hücum presini tekrar takıma kazandırman çok önemliydi. sneijder ile bu sistem en az 1 seviye daha atlar allahın izniyle.

Güzel baslangic, umarim böyle devam eder

Ama akhisara karsi büyük ihtimalle burakla baslar

Arsenal maçindan da biraz korkmya basladim, adamin 0 CL var diye

Güzel baslangic, umarim böyle devam eder

Ama akhisara karsi büyük ihtimalle burakla baslar

Arsenal maçindan da biraz korkmya basladim, adamin 0 CL var diye

Korkma bu kadar. Zaten korkacak bişeyde kalmadı o kulvarda. Eskisinden daha iyiyiz. Bir maçta olsa hava değişikliği var. Hem hocaların hocası Prandelli' nin tecrübesi vardı da ne oldu.

GT-I9300 Tapatalk

Korkma bu kadar. Zaten korkacak bişeyde kalmadı o kulvarda. Eskisinden daha iyiyiz. Bir maçta olsa hava değişikliği var. Hem hocaların hocası Prandelli' nin tecrübesi vardı da ne oldu.

GT-I9300 Tapatalk

Biliyorum da E. Saglam BJK unutmamak lazim.

1 puandan kurtulsaydik keske

Yok canım. Olmaz heralde o dediğin.

GT-I9300 Tapatalk

hiç birsey belli olmadigini demek istiyorum.

8 olmaz da 4den daha çok olabilir, Hamza hoca takima yeni geldi üstelik 0 CL tecrübesi var.

Yenilmesi sorun olmaz, bu kadroyla arsenale karsi puan almak ayri bir yetenekte yeterki bizi rezil etmesin

Hamza hocam Arsenali yener. Not edin.

Bir maç kazandik diye hemen gaz'a gelmeyin beyler, kahrolasi anderlechti bile yenemeyen takimimiz var arsenali nasil yenelim

______________Muslera
_____Sabri _Koray Zan_ Hakan
_____Bruma Melo Sneijder Emre
____________Umut Pandev

Oynat Hocam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt