Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek ama adam bizim kulübeye yakıştı diye düşünüyorum

Gesendet von meinem HTC One_M8

Terime göre çok daha sempatik en azından çirkefleşmez,paragöz değildir ve taktik bilir. Eğer güvenilirse terimden çok daha iyi hoca olur.

Terime göre çok daha sempatik en azından çirkefleşmez,paragöz değildir ve taktik bilir. Eğer güvenilirse terimden çok daha iyi hoca olur.

Su Terimi taktiksel anlamda maymun gibi göstermek sıkıcı olmaya basliyor.

UEFA Kupasi, 6 sampiyonluk ve CL çeyrek finali oynayan adam nasil taktikten anlamaz? Üstelik Hamza Hamzaoglu taktikten nasil bildigini nereden çikarttin? 1 maçtan mi?

Iki hocanin taktiksel anlamda çok bildigini düsünüyorum bu arada.

UEFA Kupasi, 6 sampiyonluk ve CL çeyrek finali oynayan adam nasil taktikten anlamaz? Üstelik Hamza Hamzaoglu taktikten nasil bildigini nereden çikarttin? 1 maçtan mi?

barosun aciklamalari ftnin ne tur bir td olduguna isik tutmustu

zaten suan milli takimin halinden anlasiliyor taktikten anlayip anlamadigi

terimde taktik bilgi sınırlı önde pres ve bir 3 pas formülü vardı o. gaz vermeyi demeye gerek yok zaten

Evt milli takimda zaten sadece Galacticos oyuncular var.

Baros da tam futbol profesörü

baros net bir sekilde taktik falan konusulmadigini, ftnin rakibe koyalim mealinde aciklamalarla isi yuruttugunu bildirmisti. futbol profu falan olmasina gerek yok

letonyadada galacticos yok yada izlandada yada czech takiminda

terimin bildiği tek şey gaz. Gazda bir taktiktir ilk 30dakika bu gazla yoğun pres ve bu presle hızlıca maçı bitirme ardından 2.yarı kendi alanında paslarla aktif dinlenme ama golü bulamazsa maç farka bile gidebilir. Özellikle evindeki maçlarda bunu çok gördük bu kötü hoca olduğu anlamına gelmez tabiki iyi hoca ama bu bir gerçek. Ayrıca paragöz olduğu kesin 3.5-4 milyon euro alıyor tazminatı 15milyon euro. Hamza hoca denizliden beri takip ederim asla saha dışı olayı yoktur. Futbolu çirkinleştirmez akhisarda bile hızlı-hücum futbolu oynattı.

Evt milli takimda zaten sadece Galacticos oyuncular var.

Baros da tam futbol profesörü

Bazı takım toplantıları, özellikle de en başlardakiler unutulmazdı. Terim taktik panosunun önünde durur, bir tebeşir alır ve tahtaya 11 yuvarlak çizerdi. Her yuvarlak bir oyuncuyu temsil ederdi ancak tahtada o kadar çok not ve karalama olurdu ki hangi oyuncu forvet, hangisi defans, hangisi orta saha anlaşılmazdı.Tamamen kaos: sadece kaleci belliydi. Bir noktayı gösterir ve ‘Tamam, Costacurta sen şuraya gideceksin’ derdi. Ben de söze girmek zorunda kalırdım: ‘Ama hocam o benim.’

Savunmacılarla golcüleri karıştırdığında iş iyice içinden çıkılmaz hale gelirdi. Bunu bilerek yaptığından şüphelenmeye başlamıştım. Sahada dört forvet ve yalnızca iki defans: Berlusconi’nin yasak hayali.”

Basbakan pirlo

terimin bildiği tek şey gaz. Gazda bir taktiktir ilk 30dakika bu gazla yoğun pres ve bu presle hızlıca maçı bitirme ardından 2.yarı kendi alanında paslarla aktif dinlenme ama golü bulamazsa maç farka bile gidebilir. Özellikle evindeki maçlarda bunu çok gördük bu kötü hoca olduğu anlamına gelmez tabiki iyi hoca ama bu bir gerçek. Ayrıca paragöz olduğu kesin 3.5-4 milyon euro alıyor tazminatı 15milyon euro. Hamza hoca denizliden beri takip ederim asla saha dışı olayı yoktur. Futbolu çirkinleştirmez akhisarda bile hızlı-hücum futbolu oynattı.

Terimi futbol profesörü ilan etmedim, ama o UEFA Kupasi, 6 kez sampiyon ve CL ceyrek finala kadar yükselen adam sadece '''gaz vererek'' mi kazandi bugüne kadar? Adama kredi vermekten mi utaniyorsunuz? Paragöz olan hocalar çok futbol dünyasinda, Terim tek hoca degil. Terim belirli bir sistemle çok basarili olabildi. Biliyorum bunu itiraf etmek çok zor ama sadece gaz degil, geçmiste ne kadar iyi teknik direktör oldugunu gösterdi herkese. Simdi ise artik o kadar iyi olmadigini, ama onca tecrübe dolayi 'gaz veren hoca'dan daha fazla bir hoca oldugunu düsünüyorum.

Terim'in taktiksel anlamdaki sorunu, modern futbola uygun olmamasi.

Karakter hakkinda fikirler degisik.

Onun en büyük sorunu egosu bana göre.

2013den sonra emeklige ayrilmaliydi.

baros net bir sekilde taktik falan konusulmadigini, ftnin rakibe koyalim mealinde aciklamalarla isi yuruttugunu bildirmisti. futbol profu falan olmasina gerek yok

letonyadada galacticos yok yada izlandada yada czech takiminda

Alinan sonuçlar kötü oldugunu inkar etmiyorum fakat 14 senede sadece 2 kez turnuvaya katilan bir türkiye milli takim hakkinda konusuyoruz, Avci, Hiddink ve Terim ardindan daha hala dogru dürüst takim olamadi, fakat son basari Terim hoca iken gelmisti.

ftci sükrü is basında

Bozuk plak gibi ft'i savunanlara ftci demekle orgazm mi aliyorsun

Son düzenleme:
Cuk oturdu bizim takima valla. Ilk macinda 10 kisiyle takimi galibiyete tasimasi basli basina buyuk bir basari. Taraftariyla, yoneticisiyle, oyuncusuyla herkes "Inan"di :)

mıllı takım basarısız olduguna gore terım taktık bılmıyor..dolayısıyla guus hıddınk ersun yanal fılan da taktıkle fılan ısı olmaz gaz verseydı basarılı olurdu

Es-es maçında ki Pandev'in görevini Sneijder yapıcak bence.

Olm ben bile bu kadar ft hakkinda konusmuyorum

Mehmet Ocak ne kadar aysalcisa, sende terimcisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt