Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hoca iyidir kötüdür o ayrı konu ama herkesin şu anki skorlara ve mücadeleye aldandığını düşünüyorum.Kesin yorumu 4-5 hafta sonra yapmak daha mantıklı olur bence.Yeni Teknik Direktör etkisi halen takımın üstünde,şu anki skorlar da mücadele de bundan kaynaklanıyor bence.Neticede Hamza Hoca'nın elinde sihirli değnek yok.

Sonradan tekleyince gelip defol falan yazmak hoş olmuyor çünkü.Dengeyi iyi ayarlamak lazım.

Hamza hocanın taraftarla ve kamuoyuyla daha yakın ilişki kurması lazım, bir basın danışmanı vs lazım bana kalırsa. İletişim araçlarını etkin kullanamıyor, hala şöyle detaylı bir röportaj vermedi bir gazeteye veya klübe kendisini ve futbol anlayışını anlatan. Mancini mesela türkiyede bir sürü röportaj verdi ve aldığı desteğin çoğunu buna borçlu, 2 röportajını okudum gayet ağzı laf yapan biri hocanın bu özelliğini kullanması hatta öne çıkarması lazım.

işin çok zor hocam çok zor.Allah yüzünü güldürsün ne diyek..biz arkandayız.

sezonu fenerbahçe midir penaltıbahçe midir ne olduğu belli olmayan takımın ardından ikinci bitirirse benim için şampiyon olmuş demektir.

şampiyon tamamlayacak.

bu penaltı kararlarıyla zor gözüküyor. tek umudum bu penaltıların fenerbahçe'yi yarıştan koparmamak için veriyor olma ihtimalleri. yeri geldiğinde yine gereken ayarlamalar yapılıp, fenerbahçe'nin bu kez önü kesilebilir. hoş bu önü de kendileri açtılar zati. o zaman fenerbahçe birşey diyemeyecektir. çünkü böyle şampiyon olursa fenerbahçe, fenerbahçe ve ülkedeki bu işle uzaktan yakından alakası olan herkes iyice antipatik olacak. çok mu polyanna'yım bilemedim.

bu penaltı kararlarıyla zor gözüküyor. tek umudum bu penaltıların fenerbahçe'yi yarıştan koparmamak için veriyor olma ihtimalleri. yeri geldiğinde yine gereken ayarlamalar yapılıp, fenerbahçe'nin bu kez önü kesilebilir. hoş bu önü de kendileri açtılar zati. o zaman fenerbahçe birşey diyemeyecektir. çünkü böyle şampiyon olursa fenerbahçe, fenerbahçe ve ülkedeki bu işle uzaktan yakından alakası olan herkes iyice antipatik olacak. çok mu polyanna'yım bilemedim.
GS her zaman zoru başarır.o yüzden eminim şampiyon olacağımıza.

İlk senende efsane olacaksın inşallah!

Sana güveniyoruz ve inanıyoruz hocam.

Bakıyorumda rakibin şikesi sizin dengeniz bozmuş ve inancınızı kırmış.

Kesinlikle şampiyon yapacak hoca. Gönülden inanıyorum. İsmail ya da hakemler bi yere kadar götürür onları.

GT-I9300 Tapatalk

Ben bu konuda daha önceki sayfalarda yazdım.

Hamza hoca 2.3.de olsa sözleşmesi uzatılmalı çünkü Türkiyedeki futbol masada kazanılıyor bu işin Hakem TFF ayağı var diye.

Bu gece yine doğrulandı..

Geçen sene peşpeşe hakemlerin desteği 90+larda gelen şampiyonluk federasyon basmalar basın bülteni ile hakem tehdit etmeler.

Bu sene 6. penaltı ile gelen galibiyet.

Bakın geçen sene takım şampiyon olunca Aziz yıldırım basdıra basdıra dedi ki Ersun Yanal şampiyon yapmadı futbolcular oldu. Ben yaptım diyemedi.

Bu sene yeni teknik direktör almayarak dogru dürüst transfer yapmayarak adam meydan okudu bir nevi . Hocanın değil benim şampiyon yaptıgımı anlayın bakın ismail kartalda şampiyon yaptı dicek adam.

Bu ülkede şuan Aziz yıldır ve Beyfendi işbirliği var.

4.yıldızı GS a kolay kolay yar etmezler.

2.yarı her kaybedilen puandan sonra daha beteri olucak göreceksiniz.
Fenerbahçede kondisyon sıfır bu oyuncular hoca değişmezse 2.yarı tel tel dökülür.
Göreceksiniz 2.yarı federasyonda basılacak hakemlerde tehdit edilecek.

Baska türlü gitmez çünkü..

Devre arasında kesinlikle sözleşmesi uzatılmalı
Hocamız şimdiden gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmeye başlasın ihtiyaçlarımızı ve kendi isteklerini belirlesin
Biz Avrupa takımıyız bizim böyle şikeci pislik dolu bir ligde bir hedefimiz olamaz olmamalı alsın 4.yıldızlarını bir taraflarına monte etsinler

Forvete koyduğun iki kazmaya atılan her pasın rakibin kontra atağına dönüştüğünün farkında mısın hocam? Batsın sizin şu çift forvetiniz.

kadronun kalitesi bu kadar. hocanın yapacagı fazla da birsey yok. net kötü bir takımız. ha isim olarak kalite olabiliriz ama performans olarak artık herkes uzatmaları oynuyor.

prandelli zamanındada dedigim gibi bu takım vadesini fazlası ile doldurdu. organize olup hızlı hücum yapan her takımın bizi dağıtacagı asikar, rıza'da dersine iyi calısmıs ve ilk yarı cok cesur oynadılar, 2.yarıda saldırırsalar klasik 4'ü görücez malesef.

Önce şu ft gömleğini üstünden çıkart sonra da formayı adaletli dağıt. Ayrıca iki galibiyetle havaya girme, kazanırken de yanlışları gör. Sonra alıverirler havanı.

Hamza hoca için bu bir sınavdı ve sınavı başarılı geçti.
Devre arasında ne konuştu futbolcularla bilmiyorum ama gerçekten başarılı bir hoca.
Tek hatası sneijder'i mevkisinde oynatmıyor ve semih ısrarı yanlış.

1897805_923381014374050_6258392037583971727_n.jpg

Hamza hoca gerçekten kendini ispatladı bu gece, oyuna yaptığı müdahalelerle oyunu çevirdi bence,

Ben bu sene karıköyde şeytanın bacağını kırcaz diyorum ve Hamza hoca adını tarihe yazdıracak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt