Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben haftaya da degisiklik beklemiyorum. Semih, Hamit, Umut falan oynamaya devam eder. Hatta Sneijderi kulubede bile görebiliriz. Bilmiyorum valla bugün umudumu baya bir kaybettim.

34 te 33 yapsa o 1 sorgulayacagiz yani o kadar.

Mancini bu takimi bir sezon sampiyon yapip gitseydi daha 15 Yil sonra alinan sampiyonluktan ona pay bicerlerdi... Geldi devrim yapti, bla bla blup diye. Hamza hoca bu takimi 8 sene icinde 7 sene sampiyon yapip, Terim´in kirilmasi utopik rekourunu bile kirsa, o sampiyon olamadigi bir sezon üzerinden yine teknik adamligini tartisanlar olur.

Eger Hamza hoca bile, yaptigi bu muhtesem girisi ile capsiz bir teknik adam ise, Galatasaray tarihi 100 yil icinde bir tane capli teknik adam görmemistir demektir...

Bugünkü MAĞLUBİYETİN tek sorumlusu terim çırağıdır !
Çıkardığı 11 ile , oyuncu değişikliklerindeki zamanlamasından hatasına kadar herşey rezaletti ,
sahada akhisar'ın başında olduğunu sandı galiba bir an !

ayıp be.. en büyük kötü sonuçta damlıyorsunuz her maçı kazanacağız diye bişey mi var? takım en önemli 3 ismi yok, zemin kötü, ligin en zor deplasmanlardan biri ve 1 puan aldık. Haftaya yenersek büyüksün hamza hoca diye inletirsiniz adam bedavaya çalışıyor resmen azcık insaflı olun.

Asıp kesmeye gerek yok; Hamit'ten, Yasin'den bir halt olmayacağı gibi sonuçlar çıkarmışsa kazançlı sayılırız.

Ceyhun kolos gibi futbol vizyonu dar olan taraftarlarimizdan bir tanesi futbol bilgisi olmayan hocamizi savunmasi cok dogal bence, Ikisinin'de ne futbolcudan anladigi var nede adaletten.

Bazı renktaşlarımız yine yenilginin verdiği sinir ile nereye saldıracağını şaşırdı , puan kayıpları hep olmuştur , olacaktır önemli olan bundan ders çıkarmaktır.

Bu sezon şampiyon olacağız , göreceksiniz !

Gelecek sezon ise çok daha iyi bir takım kurup çok daha iyi performans sergileyeceğiz , inanın ve takımı destekleyin !

Çok kötüydün hocam çok kötü.

Umut ve Hamit'e o kadar nasıl dayandın Allah aşkına açıkla.

Olcan,Hamit'i kov bu takımdan devre arası net bir forvet transfer edip Umut'u kulübeye çek.

Bence tek hatası Hamit'i ilk 11 baslatmasıydı, Hamit net 45 dk'lık futbolcu ve ikinci yarı girdimi ortasahada ciddi bir direnc artısı oluyor, keske Hamit yerine Bruma ile baslansa ikinci yarı Olcan yerine Hamit alınsa..

Genel olarak ise takım yetersiz. İlk 18'indeki oyunculara bi bak ya, su adamlardan en iyi 11'i cıkarsan ne olur ? Yada bu adamların kacı Galatasaray seviyesinin futbolcusu ?

Takımın gücü bu kadar dostum, ortasaha kendini cekemiyor, stoperler hatalar zinciri, rakip kanatlar resmen beklerin icinden geciyor.

Hoca'da çaresiz, bütce verilse emin ol bu 18'in net 12-13 tanesini yollatır ve yerlerine Galatasaray seviyesine yakısacak oyuncular aldırır ama imkanlar kısıtlı.

Maçı 90 dk seyrettim gol yiyene kadar bencede net hoca hatalıydı. Bu lig için zor bir deplasmanda olsa bu takıma Aykut Kocaman futbolu oynatmamalıydı. Fakat herşeye rağmen kredisi az değil hocamın, bol bol da hata yapsın. Ama yeterki hatalarından ders cıkarsın.

Hocam sen Bruma´yi oynat, Sinan´i oynat, Emre´yi oynat... Gözünün yagini yiyim hamiti artik oynatma, bunu hamiti seven bir insan olarak diyorum. Yasin Bruma´dan önce oyuna alinacak topcu degil. Olcan´i kilo vermeden asla birdaha 18´e alma hoca... Gözünün yagini, capagini yiyim hocam.

Bir hoca bu Hamit'e 87 dk sabrediyorsa, 1-0 öndeyken ağır olan kanat oyuncusunu çıkarıp yerine süratli oyuncu almıyorsa, tüm atakları yönlendirmesi için tercihi Yasin oluyorsa ya bu işi bilmiyordur ya da takımı başkaları yönetiyordur.

Bu nası futbol hoca hayatımdan 2 saat çalındı resmen

Değişiklikleri geç yaptığını söyledi. Hatasından ders alması güzel. Ama hamit ısrarını bırakması lazım. Hamit ancak sonradan oyuna girebilir skoru korumak için yoksa ofansif katkısı sıfır

ayıp be.. en büyük kötü sonuçta damlıyorsunuz her maçı kazanacağız diye bişey mi var? takım en önemli 3 ismi yok, zemin kötü, ligin en zor deplasmanlardan biri ve 1 puan aldık. Haftaya yenersek büyüksün hamza hoca diye inletirsiniz adam bedavaya çalışıyor resmen azcık insaflı olun.
Ayıp olan nedir onu söyle ,
yazdığımda ayıplanması gereken nedir ,
haftaya bu şekilde rezillikle kazanırsak ben övmem , bugün son dk Burak golü atsa buraya gelip övmeyecektim , ben yazımda beraberlikten bile bahsetmedim , bugünkü sonuç Burak golü atsaydı bile benim için MAĞLUBİYETTİ !

Burakı 90 dk hamiti 87 dk izledi izlettirdi. Uçtu gitti elimize hediye edilen 3 puan. İnşallah aramayız.

Bu hafta elde pek seçenek yoktu, o yüzden kadroya söyleyecek bir şey yok. Ha daha farklı oyuncular olabilir miydi, belki olurdu ama çok da önemli değil. Sonuçta bir mecburiyet söz konusu. Ama geçen hafta da söylemiştim. Bu kadrodan istikrar olmaz. Bu yerlilere güvenilmez! Bu heriflere yüz verilmez! Bunlar adamı ancak ipe götürür. Gör hoca bunları gör. Evlat muamelesi, sırtını sıvazlamak falan bunlar boş iş. Haftaya yabancılar dönünce, en adaletli ve kalibresi yüksek oyuncuları kullanmak zorundasın. Çünkü bjk maçı artık baya hayati önem kazandı. Puan farkının 6'ya çıkma olasılığı var ki, bir anda iyi giden tablo tersine dönmüş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt