Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben haftaya da degisiklik beklemiyorum. Semih, Hamit, Umut falan oynamaya devam eder. Hatta Sneijderi kulubede bile görebiliriz. Bilmiyorum valla bugün umudumu baya bir kaybettim.

o zaman bayerni veya reali tutun. Hamza hocaya en ufak kötü sonuçta böyle davrananlar gitsin ancelottinin realini tutsun, 23 maçtır kazanıyor. Hamza hoca henüz tecrübesiz bu tür skorlar kısa vadede kötü ama uzun vadede güzel skorlar.

Terim bu tür hamleler yapsa eleştirin ama daha geleli 1 ay olmamış hocayı ve üstelik diğer hocalara göre sudan ucuza çalışan iyi niyetli hocaya bu kadar eleştiri olmaz.

Mancini bu takimi bir sezon sampiyon yapip gitseydi daha 15 Yil sonra alinan sampiyonluktan ona pay bicerlerdi... Geldi devrim yapti, bla bla blup diye. Hamza hoca bu takimi 8 sene icinde 7 sene sampiyon yapip, Terim´in kirilmasi utopik rekourunu bile kirsa, o sampiyon olamadigi bir sezon üzerinden yine teknik adamligini tartisanlar olur.

Eger Hamza hoca bile, yaptigi bu muhtesem girisi ile capsiz bir teknik adam ise, Galatasaray tarihi 100 yil icinde bir tane capli teknik adam görmemistir demektir...
Seviyeli bir şekilde şurda şunu yaptın bu hatayı yaptın diyen adamı anlarım ama bagzisi ne biliyim sanki sırf adam cemaate mi ? Artik tayyibe mi ? Ne yakın diye sanki istemiyor.
Bağzı eleştiriler hani ben muhalefet olayimda hangi konu olursa olsun dio.

Kimseye bir şey demem.Maçı bu adam verdi, tartışmasız.Yazık hemen havalanmış, hangi kadroyla çıkarsam çıkayım kazanırım havaları.Skalası fubol olan adaletli biri istedik çok mu?

Hocam Allah'ını seviyorsan hamit,olcan ve yasin'i oynatma.Bruma pandev ve Sinan Gümüş'e şans ver!

Bu rezil kadroyla iyi hucum cikislari yaptik pozisyon bulduk Prandelli olsa en fazla 2 pozisyon buldururdu bu les kadro ile boyle oynatiyorsa iyi oyuncularla dusunemiyorum.

Koskoca GS'nin bir oyun plani yok , allah ne verdiyse ile oyniyoruz komedi gibi.

o zaman bayerni veya reali tutun. Hamza hocaya en ufak kötü sonuçta böyle davrananlar gitsin ancelottinin realini tutsun, 23 maçtır kazanıyor. Hamza hoca henüz tecrübesiz bu tür skorlar kısa vadede kötü ama uzun vadede güzel skorlar.

Terim bu tür hamleler yapsa eleştirin ama daha geleli 1 ay olmamış hocayı ve üstelik diğer hocalara göre sudan ucuza çalışan iyi niyetli hocaya bu kadar eleştiri olmaz.
Her şey bir yana da sudan ucuza ne alaka? Başka bir entrynde daha aynısını yazmışsın.Tdleri aldıkları paraya göre mi eleştiricez?

Ayıp olan nedir onu söyle ,
yazdığımda ayıplanması gereken nedir ,
haftaya bu şekilde rezillikle kazanırsak ben övmem , bugün son dk Burak golü atsa buraya gelip övmeyecektim , ben yazımda beraberlikten bile bahsetmedim , bugünkü sonuç Burak golü atsaydı bile benim için MAĞLUBİYETTİ !

olabilir, her maç iyi oynayacağız diye bir şey yok. Ayrıca terim çırağı demek nedir? mourinho bile van gaal yardımcısıydı. Hamza hoca buraya milli takım performansıyla değil akhisar performansıyla ve alın teriyle geldi.

Hamza hocayı beğenmediysen senelik 5 milyona çalışan mancini ve prandelli gibi isimleri getirelim. Atkı falan takar hoşunuza gider her şekilde eleştirin ama çırak nedir?

valla 20 dakika bekledim yorum yazmak icin,ama senin bu yaptigin ayip hocam.
hamit gibi bir adama 87 dakika nasil dayandin?
hadi skorun üzerine yatacaksin kimse bisey demiyor ama bu hamit,olcan ile olacak isler degil..
al yektayi güclendir orta sahayi,kanatlara da bruma,sinan'i koy bak keyfine..
bu puan kaybinin tek suclusu sensin hocam ve insallah hatalarindan ders cikartirsin..

☆$☆

Şuan yaptığı acıklamalara bakıyorumda uzun zamandır yerli-yabancı, özelliklede yabancı basın önünde kendi özeleştirisini yapan bir hoca görmemiştim. Bravo hocam bu zihniyetinle 1-1'in üzüntüsü değil, 1-1 lerin yok denecek kadar azalacak olmasının sevinci daha ağır basıyor.

Her şey bir yana da sudan ucuza ne alaka? Başka bir entrynde daha aynısını yazmışsın.Tdleri aldıkları paraya göre mi eleştiricez?

elbette hayır ama senede 5 milyona çalışan ve bişey vermeyen hocaları gördükten sonra biraz insaflı olun. Bugün oynadığımız oyundan ben keyif aldım en azından istek ve arzu vardı bugün oynadığmızın yarısını prandelli zamanı görmedim.

Yau sen 2 haftadir biz pandev'den yararlanmak isteriz kaliteli topcu diyorsun ilk 11'e alacakken kadroda bile yok ne bicim zeka sen umut'tan ne bekliyon hocam? allahim akil fikir yetenek ver

elbette hayır ama senede 5 milyona çalışan ve bişey vermeyen hocaları gördükten sonra biraz insaflı olun. Bugün oynadığımız oyundan ben keyif aldım en azından istek ve arzu vardı bugün oynadığmızın yarısını prandelli zamanı görmedim.

Gardaş kimse hamza hocayı asmıyor merak etme. Sadece Hamit, Semih, Olcan, Umut gibi kanserojenleri oynatmasın, adil olsun, korkmasın diyoruz. Sizin hoşunuza mı gidiyor bunları izlemek??

olabilir, her maç iyi oynayacağız diye bir şey yok. Ayrıca terim çırağı demek nedir? mourinho bile van gaal yardımcısıydı. Hamza hoca buraya milli takım performansıyla değil akhisar performansıyla ve alın teriyle geldi.

Hamza hocayı beğenmediysen senelik 5 milyona çalışan mancini ve prandelli gibi isimleri getirelim. Atkı falan takar hoşunuza gider her şekilde eleştirin ama çırak nedir?
O zaman ilk ayıplaman kişi ben değilim kendi beyanları nedeniyle sevgili çırağımız HAMZA .
Ayrıca mancini ve özellikle prandelli üzerinden örneklerde ne alaka onları özellikle prandelliyi savunan yada isteyen kim ?

Tek hatasi gec gelen degisiklikler gibi gostermeleri ve kendinin bile bunu soylemesi komedi gibi birsey.

Bu mac o kadar hata yaptinki, Prandelli yapsa suan idam edilmisti.

Once git bir oyun plani yap sonra hoca olarak gorev al.

Yanlışında ısrar etme hoca semihi cıkar pandevide koy şu takıma oynasın bjkyi dagıtalım

hocam bjk macında kaybetsekte lafım yok. takım bariz kötü, kadroyu adam etmek icin simdiden ucuz ama kalite oyuncular bulmaya bakın, yoksa 2.yarı perte cıkacaz..

Hamit'i bilemem de haftaya Umut ve Semih'in kadroda olacağını düşünüyorum maalesef.Umarım oynatmaz bu üçünü.

Tamam hata yapmış olabilirde bu kadar basitçe yapılan eleştrileri de haketmiyor hoca. Bazı yorumlar eleştriden çıkıp hakarete varmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt