Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abicim bırakın artık şu çocukça şeyleri ne olmuş ki? Hagi.de steau ile oynadığımız maçta tam bir.. Gibi oynamıştı geldi bağrımıza bastık,yıllarca evlafımız dediğimiz Hagi nin yetiştirdiği.. Şimdi kimin kaptanı? Ne yapsalardı yani çocukken sempati duyduğu takımın teklifi olmadığı zaman futbolu mu bıraksalardı,size bir örnek daha vereyim Ömer Onan çocukluk ve Çukurova da takım arkadaşımdı hala da görüşürüz nadiren, adam çocukken bildiğin fanatik fb li idi,sonra bunu Galatasaray aldı, kuzenim(kankasıdır)" ne oldu lan o kadar atıp tutuyordun bizim takıma " dediğinde bileğimi kessen sarı kırmızı akar demiş kendisine sonrası malum bizimkiler geç kaldı imzada Efes kaçırdı ordan da fenere gitti ama belki de bizde bırakacaktı,bu hikayeyi çok az kişi bilir,bu işler kısmet işi çocukken sempatizanı olduğu takımı söylemesi abes değil ayrıca dün 90+5 te bjk ye koyan Burak ta beşiktaş lı olduğunu söylemişti,hayır adam yalan söylese biri çıkarıp bir resim koysa daha mı iyi?

Sony Xperia

demek istediğim o değil. şampiyonluk yarışındasın ne gerek var bunlara. ne bu rahatlık. şuan iyi gidiyor yarın kötü gittiğinde başı ağrıyacak bilmiyoruz sanki.

demek istediğim o değil. şampiyonluk yarışındasın ne gerek var bunlara. ne bu rahatlık. şuan iyi gidiyor yarın kötü gittiğinde başı ağrıyacak bilmiyoruz sanki.
Zamanlama olarak hatalı olabilir katılıyorum ama bazen insan boşboğazlıl edebiliyor,adam bu ara Popüler hemen röportaj yapılmış,geçmiş,şimdi, gelecek

Sony Xperia

Semih ve Selçuk ısrarı hariç bence doğru yolda.Her ne kadar transfer döneminden pek umutlu olmasam da bir CM bir de komple bi santrafor aldırırsa şampiyonluğun en büyük adayı olabiliriz.

Cocukken demiş buna takılmadınız herhalde??
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Ya birde aile büyükleri var örneğin eşimin eniştesi oğluma en büyük f.. Dedirtmeye çalışıyordu, oğlum daha üç yaşında,bana bak akıllı ol yoksa senin Galatasaray formalı resmini fotoşop yapıp Türk Telekom Arena da hemde fwner maçında diye facebook ta paylaşırım dedim 60 yaşındaki adam küfür ederim dedi bende tekrar sana bağlı diyince suspus oldu:D

Sony Xperia

Emre'nin eşine, benzerine az rastlanır, Hamza Hoca'ya saygısızlık yapmanın alemi yok.

Cocukken demiş buna takılmadınız herhalde??
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

yoo bunu dedi ya 2 maç puan kaybedelim zaten fenerliymiş yee defolsun demeye başlarlar

şu konuda hocayı eleştiren kişiler çocuktur başka açıklaması olamaz.

bu adamlar ersun yanalı isteyen adamlar birde

Adam küçükken Fener'liydim demiş. Adı üstünde "küçükken" Bunu gündeme getirmeye gerek yok. Diğer forumlara malzeme veriyorsunuz sonra.

Küçükken başka takımlı olup sonradan GS, FB, BJK efsanesi olmuş bir sürü adam var.

Hamza hocam dürüstlüğüyle yine fark yaratmış.

23kes6p.jpg

Emre'nin eşine, benzerine az rastlanır, Hamza Hoca'ya saygısızlık yapmanın alemi yok.

Emre'nin bonservisini o dönem yönetim karşılasa şu an ondan büyük GS'li yoktu.

FB'li oluşu eş dost sohbetlerinde şehir efsanesi olarak kalacaktı.

Türkiye'de bu işler böyle ilerliyor.

Takilmayin böyle cocukca, cahilce seylere. Galatasaray´a gönül verdigini zaten söylüyor.

Kaldi ki futbolculuk zamaninda da Ali Sen´in 2 kati teklifini reddederek, nasil bir Galatasarayli oldugunu da göstermistir.

Galatasaray´a gelmeden önce de Galatasaray hayalinden her firsatta bahsetmisti. Hamza hoca adamdir.

kim iddaasina girmek ister, sikeciler Hocamizi kendi kulübüne gecirmek ister? Yanlis yaptin Hamza hocam ne diyim üzüldüm..

İsteseler ne olacak biz hocamıza sahip çıktıktan sonra hiçbir şey olmaz.

Küçükken FB'liydim lafına odaklanınca 2 katı maaşı reddedecek kadar GS'li oluşu gözden kaçıyor herhalde.

Hamza hocanın küçükken Fenerli olduğunu açıklamasında bir sakınca görmüyorum.Zaten gelen teklifi de reddetmiş.Aziz'e cemaat komplo kurdu diyen bir başkanımız var.Bence sorun orada.

valla 20 dakika bekledim yorum yazmak icin,ama senin bu yaptigin ayip hocam.
hamit gibi bir adama 87 dakika nasil dayandin?
hadi skorun üzerine yatacaksin kimse bisey demiyor ama bu hamit,olcan ile olacak isler degil..
al yektayi güclendir orta sahayi,kanatlara da bruma,sinan'i koy bak keyfine..
bu puan kaybinin tek suclusu sensin hocam ve insallah hatalarindan ders cikartirsin..

☆$☆
Futbolcular farkli olsa da sistem olarak yazdiklarimi yapman sevindirdi beni hocam.
Hatalarindan ders cikartman sevindirici ve ayni zamanda ileriye dönük umut veren bir gelisme olarak görüyorum.

☆$☆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt