Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[/RIGHT]Takım gerideyken Sneijderi çıkarıp stoper almak nedir çıkar olcanı çek emreyi oraya alacaksan yine al emrecanı . Veya ilk 11 oynasın isterse hata yapsın Emrecan yüzünden yenillelim zerre kadar üzülmezdim, en azından 1 oyuncu kazanma ihtimalin var rakip sanki bayern de Emrecan a güvenmiyorsun. Emrecn a güvenmeyip Sinan Bolye ye güveniyorsun

neyse fazla yüklenmeyelim.bu maçta yaptıklarıyla hayal kırıklığı yarattığı için çok eleştirmiş olabiliriz.ama iyiliği için bunlar..doğruları yapmalı,fantaziye gerek yok.

Sneijder - Emre Can değişikliğinden sonra ben maçtan koptum zaten :red: Tam hocamızı bulduk, bu adam olacak galiba derken yine saçmasapan tercihler :( Şu olcan denen kepazenin yerine sinan gümüş ile başla işte... Hadi başlamıyorsun sneijder-emrecan değil olcan-emrecan değişikliği yap... Koca 70 dakika Melo'yu stopere hapsetme başla emrecan ile sonuçta barça ile oynamıyorsun. Yazık ya ne diyeyim ki şu takımın taraftarına kendi sahamızda üç üç üç diye tempo tutturdunuz ya yazıklar olsun...

Epey hatalı bir yönetim gösterdi ama bunları önemsiz bir maçta göstermiş olması teselli oldu, umarım ders alır ve lig maçlarında tekrarlamaz.

İlaveten hasbelkader şampiyon olsak bile sezon sonu ŞUTLANMALI ,
yabancı sınırı kalkarken hala yerli yalakası , vizyonu niasselerden serdarlardan fernandao bilallerden ibaret adamın işi yok bu klüpte !

Hangi biri alındı yahu ?
Serdar istendi oda olmadı,üstünde bile durulmadı.

Ayrıca senin 1.golcün Umut sen Niasse'yi,Fernadao'yu beğenmiyorsun olacak iş mi bu ? Daha iyi bir önerin var mı ? çift haneli rakamlar verilip Papiss Cisse falan mı alınsın ?

Elinde stoper alacak paran yok, 1.stoperin bekten bozma Hakan ile tecrübesiz Emrecan.
Gerisini siz düşünün artık.

mancine kepazesinin 90.dk da drogbayı çıkarıp ceyhunu alması kadar rezaletti bugün kü yaptığı değişiklik

Hep aynı hikaye. Daha düne kadar yere göğe sığdıramıyordunuz, kellesini almışsınız bir maçla. ft destekli balayı dönemi çabuk mu bitti yoksa?

puaaaa adama fenerin en az 2 gömlek altı kadroyu idare et deniliyor üstüne devre arasında adamın istediği bi tane topçu alınmıyo,paso adam suçlu t.d gitsin yönetim kalsın aferin kekolara,yav adam niasse gibi 2. dünya topçularını alın bişey yapabilirim diyor onu bile alamıyo yönetim asdsadas

emrecanla sinan gümüşü genç olarak görüyorsa bişey demiyorum
bu adamları tak diye 11e yazması lazım
19 yaşındaki adamlar Clde oynuyo biz genç diyoruz hala

bide Türk takıntısı var diyolar hocaya bruma(20) oynuyo emrecan(20) sinan(21) oynamıyo
bruma şuan sinandan daha mı iyi hayır

Biz genclerle bu Diyarbakira 4 atarken As takim oyuncularimiz 2-0 yenildi.Aglar misin Guler misin.Diyarbakiri deplasmanda Yasin bu Olcandan daha iyi oynadi hic degilse Olcan gibi gereksiz oynamiyordu.

Bence bu kadar yüklenmeyin hocaya. Arada sırada böyle kazalar olur.

Lig sonunda nerede oluruz, bu sonuç şekillenince bazı şeylere kesin karar veririz.

Yalnız hocanın Teknik Direktör' lük vizyonu biraz şaşırttı beni, ne yalan söyleyeyim. Transfer için oyuncu tercihleri eğer başka bir sebep yoksa tamamen skandal gibi duruyor. Bu eğer tamamen mali durumdan kaynaklı ise anlarım ama biraz oyuncu çıtasını yükseltmeli.

tv tv geze geze albayrak ında amatör laçka hareketlerinden sonra takım rehavete kapıldı bu belli

Hangi biri alındı yahu ?
Serdar istendi oda olmadı,üstünde bile durulmadı.

Ayrıca senin 1.golcün Umut sen Niasse'yi,Fernadao'yu beğenmiyorsun olacak iş mi bu ? Daha iyi bir önerin var mı ? çift haneli rakamlar verilip Papiss Cisse falan mı alınsın ?

Elinde stoper alacak paran yok, 1.stoperin bekten bozma Hakan ile tecrübesiz Emrecan.
Gerisini siz düşünün artık.

böyle maçlarda oynatmazsan şu zamanda oynatmazda tecrübe kazandırmazsan 30 yaşına gelince mi oynatacan ceyhun
stoper transferi istemekle benim gözümde 1 kademe düştü hoca
tecrübesiz emrecan diyosun brumanın ne kadar tecrübesi var
emre çolak 10 maç üstüste oynadı mı?

götü boklu bjk bile atınç denilen bebeyi oynatıyo bizimki kupada bile korayı zor oynattı önceki maçlarda

Bu sene şamp ligine gidersek şanslıyız renkdaşlar , yedekler hazır değil 11 oyuncuları istikrarlı değil. Hoca nın dediği transferler ( iyi veya kötü o ayrı tartışma) yapılmıyor. Şamp ligine gidemezsek yaptığınız tasarruf hiçbir işe yaramayacak ama ıq 50 olan Albayrak Alzheimer olmuş Duygun bunu düşünemez . Dursun para toplayalım demiş kaçmış moruklar

Sabri'nin affedilmesi bile başlı başına bir hata. Sinan Gümüş'ü ne güzel oynatıyorsun ligde niye oynatmıyorsun ? Hadi onu geçtik bu maçta niye oynatmadın ? Sabri affediliyorken Gökhan Zan niye affedilmiyor ? Olcan'da Yekta'da niye hala ısrar ediliyor ?

Tv programlarına katılmasaydı eminim şu an ligde 10, kupada 15 puan fark atmıştı.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt