Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Emre can ne alaka allahını seversen ya?Sinan Gümüş nerde?.s

böyle maçlarda oynatmazsan şu zamanda oynatmazda tecrübe kazandırmazsan 30 yaşına gelince mi oynatacan ceyhun
stoper transferi istemekle benim gözümde 1 kademe düştü hoca
tecrübesiz emrecan diyosun brumanın ne kadar tecrübesi var
emre çolak 10 maç üstüste oynadı mı?

götü boklu bjk bile atınç denilen bebeyi oynatıyo bizimki kupada bile korayı zor oynattı önceki maçlarda

Lig macının provasını yaptı.
Ligde Hakan-Emrecan tandemi ile çıkmak yürek ister doğrusu en azından tecrübeli Melo'yu deneyim diye oynattı ama ondan da memnun kalmadı büyük ihtimal.

Bu maçın önemsenecek tek bir tarafı yok. Hakem 1 gol 1 penaltı vermedi,Olcan'ın saçmalaması,oyuncuların şanssızlığı skoru bu hale getirdi saçma sapan bir maç.

Bu sezon için doğru isimdi, yabancı sınırı olsa devam edilmeli derdim. Ama yollar ayrılmalı sezon sonu, yabancı ligleri takip eden, birkaç dil bilen yabancı bir TD ile anlaşmalıyız.

Açık ve net, hepimizin malumu, eğer Hamza hoca ve bu yönetim {AA} kalırsa Burak-Selçuk-Semih gibi yetenek fakiri yerliler oynamaya devam eder. Hamit-Yekta-Olcan gibi isimlerle yollar ayrılmaz. Yabancı transferleri de Türkiye liginin çöpleri olur {bknz: Niasse, Babel, Donk, Fernandao, Tosic vb.}

Sakin Emre Can´i oynatma hocam hafta sonu macta, cocuk daha hic bir sekilde hazir degil, sadece yem olur bu taraftara.

Bu sezon için doğru isimdi, yabancı sınırı olsa devam edilmeli derdim. Ama yollar ayrılmalı sezon sonu, yabancı ligleri takip eden, birkaç dil bilen yabancı bir TD ile anlaşmalıyız.

Açık ve net, hepimizin malumu, eğer Hamza hoca ve bu yönetim {AA} kalırsa Burak-Selçuk-Semih gibi yetenek fakiri yerliler oynamaya devam eder. Hamit-Yekta-Olcan gibi isimlerle yollar ayrılmaz. Yabancı transferleri de Türkiye liginin çöpleri olur {bknz: Niasse, Babel, Donk, Fernandao, Tosic vb.}

Şizofrenik hayaller.
Acil bir psikolojik destek alman lazım.

şu dediğin adamların oynamaması için yabancı td değil yabancı yönetim getirmen lazım
mancini prandelli geldi de ne oldu kestiler mi? bu adamlar td'den değil yönetimden torpilli

As kadroyla çıkması yanlıştı. Sinan Gümüş'ü oynatmaması da rezaletdi. Zaten geldiğinden beri gençlere çok da önem verdiği söylenemez. Bu kadar eksiğin olduğu bir dönemde bile Emre Can, Sinan Gümüş gibi oyuncuları oynatmaktan aciz biri. Böyle teknik adamlar bir müddet sonra ister istemez antipatik geliyor bana.

Şizofrenik hayaller.
Acil bir psikolojik destek alman lazım.

Sn.Kolos ben psikoloji öğrencisiyim, gerek duyarsam elbette destek alırım. Senin gerek duyduğundan şüphem yok, çünkü yazdığın 1433 mesajın 1300'ü Fatih Terim'i övmekle alakalı. Fatih Terim'e duyduğun yoğun ve garip sempatiyi gizli kalmış eşcinsel içgüdülerinlede açıklayabiliriz belki.

Hamza Hamzaoğlu:"Stopere zaten transfer düşünüyoruz. Melo'yu denedik, 2.yarı Emre Can'ı göreyim dedim. Hafta sonuna değerlendireceğim."

Forvetlerimiz iyi yani.

Sn.Kolos ben psikoloji öğrencisiyim, gerek duyarsam elbette destek alırım. Senin gerek duyduğundan şüphem yok, çünkü yazdığın 1433 mesajın 1300'ü Fatih Terim'i övmekle alakalı. Fatih Terim'e duyduğun yoğun ve garip sempatiyi gizli kalmış eşcinsel içgüdülerinlede açıklayabiliriz belki.

hooooayyydaaaaaaa :asd:

şu dediğin adamların oynamaması için yabancı td değil yabancı yönetim getirmen lazım
mancini prandelli geldi de ne oldu kestiler mi? bu adamlar td'den değil yönetimden torpilli

Bu adamlar bu takımda kangren olmuşlar. Eğer uzun süreli başarı istiyorsak, değişim şart. Artık yabancı sınırı yok, iyi bir planlamayla çok iyi takım kurulabilir.

Hahaha güzeldi tebrikler.

Gökhan Zan'ı kullansanıza stoper alana kadar :o Aaaaa ultrapro yöneticimiz Apo silmişti onu di mi pardon.

bence şimdiden yönetim lucescu yu ayartmaya çalışsın sene sonuna olcan a nasıl dayandın be hocam sneijder bile dalacaktı nerdeyse

Melo'dan stoper olmaz. Bunu bilmeliydi. Emre can oynamaliydi bu macta.

Hoca olcan'i kazanmayi amacliyor ama olcan'in hocadan cok gobegi var. Adam totosunu kaldiramiyor ki.

Sinan gumus olcan'dan faydali oynar gibi. Bakarsin burak yerine forvet bile oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt