- 1 Ocak 2011
- 15.328
- 10.402
- 1.838
Hocam Emre can ne alaka allahını seversen ya?Sinan Gümüş nerde?.s
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle maçlarda oynatmazsan şu zamanda oynatmazda tecrübe kazandırmazsan 30 yaşına gelince mi oynatacan ceyhun
stoper transferi istemekle benim gözümde 1 kademe düştü hoca
tecrübesiz emrecan diyosun brumanın ne kadar tecrübesi var
emre çolak 10 maç üstüste oynadı mı?
götü boklu bjk bile atınç denilen bebeyi oynatıyo bizimki kupada bile korayı zor oynattı önceki maçlarda
Bu sezon için doğru isimdi, yabancı sınırı olsa devam edilmeli derdim. Ama yollar ayrılmalı sezon sonu, yabancı ligleri takip eden, birkaç dil bilen yabancı bir TD ile anlaşmalıyız.
Açık ve net, hepimizin malumu, eğer Hamza hoca ve bu yönetim {AA} kalırsa Burak-Selçuk-Semih gibi yetenek fakiri yerliler oynamaya devam eder. Hamit-Yekta-Olcan gibi isimlerle yollar ayrılmaz. Yabancı transferleri de Türkiye liginin çöpleri olur {bknz: Niasse, Babel, Donk, Fernandao, Tosic vb.}
Bu sezon için doğru isimdi, yabancı sınırı olsa devam edilmeli derdim. Ama yollar ayrılmalı sezon sonu, yabancı ligleri takip eden, birkaç dil bilen yabancı bir TD ile anlaşmalıyız.
Açık ve net, hepimizin malumu, eğer Hamza hoca ve bu yönetim {AA} kalırsa Burak-Selçuk-Semih gibi yetenek fakiri yerliler oynamaya devam eder. Hamit-Yekta-Olcan gibi isimlerle yollar ayrılmaz. Yabancı transferleri de Türkiye liginin çöpleri olur {bknz: Niasse, Babel, Donk, Fernandao, Tosic vb.}
Şizofrenik hayaller.
Acil bir psikolojik destek alman lazım.
Sn.Kolos ben psikoloji öğrencisiyim, gerek duyarsam elbette destek alırım. Senin gerek duyduğundan şüphem yok, çünkü yazdığın 1433 mesajın 1300'ü Fatih Terim'i övmekle alakalı. Fatih Terim'e duyduğun yoğun ve garip sempatiyi gizli kalmış eşcinsel içgüdülerinlede açıklayabiliriz belki.

şu dediğin adamların oynamaması için yabancı td değil yabancı yönetim getirmen lazım
mancini prandelli geldi de ne oldu kestiler mi? bu adamlar td'den değil yönetimden torpilli
Sn.Kolos ben psikoloji öğrencisiyim, gerek duyarsam elbette destek alırım. Senin gerek duyduğundan şüphem yok, çünkü yazdığın 1433 mesajın 1300'ü Fatih Terim'i övmekle alakalı. Fatih Terim'e duyduğun yoğun ve garip sempatiyi gizli kalmış eşcinsel içgüdülerinlede açıklayabiliriz belki.
Hamza Hamzaoğlu:"Stopere zaten transfer düşünüyoruz. Melo'yu denedik, 2.yarı Emre Can'ı göreyim dedim. Hafta sonuna değerlendireceğim."
Forvetlerimiz iyi yani.