Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak maç başı parasını alsın diye oyuna soktun hemde gerek yokken.demekki takımda ağırlığın yok.ısınanlardan belliydi zaten hamit olcan falan.sinanı 85te aldı da noldu.60-65te oyuna sokabilecekken.

Son düzenleme:
*2-0 önde iken Burak'ı riske emesi
*Sinan'ı çok geç oyuna alması
Bugünün yanlışları idi.
Birde Koray'ın oyunundan sonra hala stoper transferi istemiyordur umarım.

Hamza Hoca'yı çok seviyorum yalan yok.

Ama her konuşmasının satır arasında da anlayacağınız gibi yerli takıntısı çok büyük. Burak'ı oyuna alışı da yine bu tür sivrilen yerlilerin ısrarına dayanamayacak kadar zayıf noktası olmasıdır.

75'e kadar değişiklik yapma. 75de tut gereksiz bi şekilde Burağı al. Ya sen Galatasaray teknik direktörüsün ağırlığını koyacaksın. Sneijderi Gençler maçında oynatmayan adam 2-0 öndeyken niye Burağı alıyor bu kadar amatör hata yapılır mı ?

2.bi husus kenardan çok seyrediyor maçı. Önde olabilirsinde bi hamle yap be adam. 2.yarı oynanan oyun çok mu hoşuna gitti rakip bi sağdan orta yapıyor bi soldan acaba ne zaman yiyecez diye bekliyoruz. Aynısını Gençler maçında yaptın pahalıya patladı

Başına üst düzey bir sportif direktör şart oğlu şart.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senin Pandev'in yedeginden bile oyuna girmiyor ama sen defans istiyorsun di mi. Ben birşey demiyorum. Sen defans istemeye devam et. Bugün maçin içine ettin saol.

büyük hoca elinde koray günter varken serdar azizi transfer ettirmek istemez daha korayın yerine semih gibi stoperden başka herşeye benzeyen bir futbolcuyu oynatmaz. bundan hiç bir şey olmaz..

Geldiğinden beri yaptıklarını takdir ediyorum. Takıma çok olumlu hava kattı. Belki şampiyon da yapar ama amatör ve cesaretsiz bir hoca olduğunu bir kez daha ispat etti. 2-0 öndeyken ne diye ciddi bir sakatlık geçirmiş, üstelik maçtan önce sadece tek antreman yapmış adamı oyuna sokarsın? Belki Burak kendi oynamak istemiş olabilir ama sen orada gerektiği zaman hayır diyebilmek için bulunuyorsun.
Ayrıca 2-0 öndesin, Sneijder şiir gibi top oynuyor, oynatsana Sinan'ı. Yavaş yavaş tecrübe kazansa, Sneijder'den bir iki şey kapsa fena mı olur?

Hamiti alicagina alsaydin Sinan'i ?

Burakin girip sakatlanica belliydi zaten.

Ben diyorum size vizyonsuz futbol bilgisi kisitli bir hoca hamza, cok ileri gidemeyiz bununla.

güzel gidiyosun ama oyuncu değişikliklerini geç yapma,yaparken de doğru yap.umut ve hamit sevdandan bıkkınlık geldi.sinan gümüşe ver artık şu şansı.koraydan da vazgeçme.

Allah belanı vermesin hoca be. Mac 2-0 zaten. Burakı niye oyuna alırsın ki?
Pahalıya mal olmaz inşallah bu amatörlük.

Oyuna alınmayı Burak istemiş. Hamza hoca yerlileri kıramıyor pek malesef. Bu huyundan vazgeçmeli.

sağlık ekibi oynasın dedikten sonra hoca ne yapsın
hoca nın suçu yok
önce sağlık ekibi sonra burak suçlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt