Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye lucenin yardımcısı olsun 2 sne beklesin sonra belki başa tekrar gelirsin.

Hamza hocayı yedirmeyiz size defolun bu başlıktan adamın 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberliği var vızıldamayın, Burak kendisi oynamak istemiştir muhakkak adam deli mi ben sakatım diyen oyuncuyu oynatsın.

Seneye durursan Hamit'i tutarsin gibi geliyor. Ondan sonra oyuncu alamiyoruz paramiz yokmu diyeceksin. Bu gereksiz yerli sevdasindan vazgeçmessen taraftar senden vazgeçer.

Son düzenleme:
GSyı düşün artık hoca.GSyın yararına olacakları düşün.korayı,sinan gümüşü yani.

1ader ne diye bu kadar gömdünüz adamı yav? Malum herif bile bu kadar tepki yemiyordu maçlardan sonra.

Birisi şuna "takımın abisi" olmadığını, "hocası" olduğunu anlatsın. Bu 2 oldu. Sarı kartlı Melo'yu sırf o istedi diye oyunda tutar Melo atılır. 1 ay oynamayacak denen adamı kadroya alır, sonra da maç zaten kopmuşken oyuna alır. Şimdi gene çıkar hata yaptım der her zamanki gibi. E tamam iyi güzel özeleştiri yapabiliyorsun, bunu zaten gösterdin daha önce ama daha kaç kere yapacaksın aynı şeyleri? Hazırlık kampından bu yana da işler tersine dönmeye başladı. Artık kakara kikiriden vazgeçip şu işi biraz ciddiye alsan iyi olacak.

buragin sakatlanmasiyla alakasi yok zirvalamaktan kendinizi alikoyun

lakin selcugun oyundan alinmamasi sacmalik idi. bir de umutun daha once alinmasi gerekirdi, kontrada bos alan yakalayabilirdik

OH well

Biraz sert olmasi lazim fazla duygusal gözüküyor

ona ragmen abartmaya da gerek yok

bu kadroyla kim sampiyon olur

forvet hatti rezalet

orta saha senelerdir melo-selçuk idare ediyor

defans ne oldugu belli

Burak'in ciddi bir seyi yokmus ve halen stoper transferine sicak bakiyor!

☆$☆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt