Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatalar yapıyor evet, Burak'ın alınması da büyük hata doğru ama yaptığı hataları tekrarlamıyor. Hoca da öğrenme aşamasında, bir daha sakat oyuncusunu maçı çok rahat önde götürürken kesinlikle oyuna almayacaktır. Yaşı ve tecrübesizliğini hesaba katarak onun da öğrenme aşamasında olduğunu unutmamalıyız.

yakismiyacak hatalar yapiyor hamza hoca son zamanlarda , burak olsun, ikinci yari takimin cok geriye cekilmesi olsun, yeni oyuncu girdirmede cok gec davranmasi gibi yakismiyacak hatalar yapiyor kendisi, birde acaba kimsenin aklina gelmedimi selcuk bilerek ikinci sari kart yemis olsaydi kupa macinda cezasini cekmis olacakti simdi bursa macinda yok, iyi mi oldu kötü mi oldu bilmiyorum.

Hamza Hamzaoğlu: "Stoper için Serdar Aziz ile görüşüyoruz, başka alternatifler de var."

adam hala stoper pesinde

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 2 dk.2 dakika önce
Hamza Hamzaoğlu: Stoper ihtiyacımız var. Bugün Koray çok iyi oynadı. Almak zorunda değiliz, bulursak bize uygun alırız.

Bunun üstüne laf edilmez. Ben başimizda dursun isterdim ama bu zihniyetle birşey olmaz.

Koray varken serdari alma kafasi güzel begendim hamza

alınacak yerli forvet mi var
yabancı forvet alınca kimin yerine oynayacak muslera melo chejou sniejder telles brumaya bile yer kalmıyor

Yeminle aldıracak stoperi başka bir şey varsa söylesin de biz de bilelim. Adam akıllı golcümüz yok ama stoper istiyoruz, hay Allahım.

Ya alacakları adam da serdar, ahmet, mehmet.. Sanki bunlar gelip maç kurtaracak, bizi şampiyon yapacak. Tövbe tövbe ya.

Seneye yabancı sınırı olmayacak koray gibi adamımız varken serdar kazmasını diliyor.vizyonu net terim albayrak civarı.Galatasarayı yönetiyosun yapboz oynamıyorsun böyle komik bir hata yapmıyacaksın sabrinin selçukun burakın olcanın elinde meze olmayacaksın yada gsyi yönetmiyeceksin.

kusura bakmayin ama sezon sonu yabanci siniri kalkacak ve hamzaoglu 3. sinif türk stoper almak pesinde. al seneye bitane yabanci stoper lazimsa. bos bos para harcayacak

Hepimizin arzu ettiği Mancini ve Prandelli gobellerinin cesaret edemediği kadroları çıkarıyorsun ya helal olsun hocam.Lakin bugün yaptığın Burak değişikliği harbiden inanılmaz mantıksız kalıyor.İnşallah bu hatadan ders çıkarırsın hocam.

Adam Koray'ı motive etmek istiyor belki

Uygun olursa alırız demiş amma uzattınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt