Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem senin hayatın muhalefet, yapma şimdi :) Senin bakış açın avatardaki Ahmet Çakar'ın yanından geçmez. Bilakis sen Sinan Engin'sin, Ertem Şener'sin. Yani sen "Yapma hocam", "Öyle deme hocam", "O çok iyi çocuktur hocam" diyenlerdensin. Futbolun içindeki kişileri eleştirmek yerine forumdakileri eleştiriyorsun sürekli. Yani eleştirenleri eleştiriyorsun. En azından ben hep öyle denk geliyorum. Ha bu yazımı da yanlış anlama, bu bir eleştiri değil sana karşı. Sadece seninle ilgili analizim bu yönde. :)

Ahmet Cakar´in hedefi elestirmek degil, kendi sovunu yapmak. Ahmet Cakar Türkiye´de insanlarin ne düsündügünü cok iyi bilen, ve buna göre yorumlarda bulunan bir sahsiyet. Bir biti alir ondan bir fil yapip sovunu yapar... Ben bu forumun Ahmet Cakar´i degilim, burada herkesin icinde birer Ahmet Cakar yaratiyor, buradaki sorun da bundan ibaret. Benim Ahmet Cakar profil fotorafimin ironisi de bu zaten. Isin aci tarafi su ki... Ahmet Cakar sadece show yapiyor, ama Türk insani cidd ciddi bu sekilde düsünüp, davraniyor...

Benim cizgilerim vardir...

- Galatasaray´in futbolcusu (Sabri disinda)
- Galatasaray´in efsaneleri

Benim icin bir nevi kutsaldir. Ben elestirimi yaparim, ama kimseyi yarmadan ve cok bilmislik etmeden.

Bizim futbolumuz degismesi lazim, ama bunun icin bizim burada yapabilecegimiz birseyimiz yok, yazdigimiz bos. Yani degistirebilecegimiz sadece taraftarin mentalitesi kaliyor.

sene sonu gönderilmeli çok amatör ve sevecen davranıyor

bizim takımda otoriter bir adam başarılı olur

Gönderip Prandelli gibi bir tane daha bulalım değil mi?

Hamza Hoca uzun yıllar kalmalı.

Doğru yapılanma şart. Sportif Direktör'ü de bu ülkeye getirmenin vakti geldi artık.

Feldkamp gibi bir kişilik şart oraya.

Gönderip Prandelli gibi bir tane daha bulalım değil mi?

Hamza Hoca uzun yıllar kalmalı.

Doğru yapılanma şart. Sportif Direktör'ü de bu ülkeye getirmenin vakti geldi artık.

Feldkamp gibi bir kişilik şart oraya.

Vakti geldide geciyor bile.

Adam açıklığa kavuşturdu olabilir böyle şeyler çok da abartmamak lazım

Sakatlığı tam olarak geçtiğini söylemişse doktorlar son 10 dakika oynatmak mantıklı, ancak sakatlığı tam olarak geçmediğini söylemişse doktorlar ve ona rağmen ilk 18'e almışsa hata yapmıştır...

Burada önemli olan doktorların dediği hocam iyi oynar dediyse ve son 10 dakika oyuna aldıysa Hamza Hoca suçu yok.

Abartmamak lazım, biz ısrarla haftalarca hata yapıp üstüne hala iyi oynuyoruz diye taraftarı uyutan hocaları da gördük ama eleştirenlerin "sert şekilde" eleştirenlerin daha doğrusu eleştirme nedenleri belli de neyse

oyuna müdahalede gec kalıyor,1 degil 2 degil

gencler macinda da gol geliyorum demisti resmen müdahale etmedi ve golü yedik

ayrıca yaptıgı degisikiliklere de katılamayacagım,yanlıs hamleler yapıyor

DBB macinda oldugu gibi bugun de amatorce kararlar verdi ve acemiligi ortaya cikti (sakat gene Burak i oyuna almasi).

Insallah ayni hatalari tekrarlamaz ve iyi teknik direktor olma yoluna kendine engel olmaz boylece.

Valla ben de keyif aldim,ama burak sacmaligi disinda koray,bruma ve emre gibi gencleri seyretmek hosuma gitti.
Insallah hoca bu yerli stoper israrindan vazgecer.Koray,bruma,sinan gibi gencleri takima kazandirirsa sampiyon olmasak dahi kredisi devam eder,en azindan ben öyle düsünüyorum.

☆$☆

Bende stoper istiyordum, ama Koray´in bu performansindan sonra gerek görmüyorm, ne kadar Hakan´in fizik durumuna güvenmesem de. Umarim Semih ile Koray orayi yürütür de, hücum hattinda yabanci oyuncularimizi kullanabiliriz. Bence hic transfer yapmaya gerek yok bu halde, hic bir kurus harcamadan sampiyon olursak, büyük is basarmis oluruz. Zaten tanpon bir yönetim kuruldu, taraftarin begenmegecegi ama bizi maddi acidan rahatlatacak kararlari almak icin.

Gelecek yönetimde artik umarim bütce planlanmasini realist bir bicimde yapar...

Bu takımda mutlaka oynaması gereken iki kişi var. Sneijder ve Muslera. Geriye kalanlar form durumuna göre seçilmeli. En azından önümüzdeki sene adam gibi bir kadro kurulana kadar böyle olmalı.

oyuna müdahalede gec kalıyor,1 degil 2 degil

gencler macinda da gol geliyorum demisti resmen müdahale etmedi ve golü yedik

ayrıca yaptıgı degisikiliklere de katılamayacagım,yanlıs hamleler yapıyor

ilk defa büyük takım calıstırıyor. oda yaptıgı hatalardan ders cıkartacaktır. biraz sabırlı olmak gerekiyor.

Yok ya bundan bisey olmaz gibi, yabanci serbestligi varken hala inatla serdar aziz dangalak denen isme bos para harcatmak istiyor

Bunun tek sansi, türk olup oyuncularin biraz daha fazla benimsemesi, yoksa prandelli den hic bir farki yok malesef. Mancini hepsinden kat ve kat daha iyidi, ama orda da taraftar ve oyuncular takmadi adami, yinede savasti.

Forvet almaz. Burak Yılmazcığı var çünkü. Kral var. Süper yetenek Burak. Forvetlerin babası. Forveti napsın adam?

Bunun tek sansi, türk olup oyuncularin biraz daha fazla benimsemesi, yoksa prandelli den hic bir farki yok malesef. Mancini hepsinden kat ve kat daha iyidi, ama orda da taraftar ve oyuncular takmadi adami, yinede savasti.

Mancini lotoyla 11 kuruyordu. Saçma sapan adamlar aldırıp oynatmıyordu.

Hep söylüyorum yahu olmayacağını bile bile bütün devre arasını 3'lü savunma deneyerek heba edip, devre sonrası ilk maçın 20. dakikasında baktıki durum vahim anında 4'lüye geri dönen ve bir daha üçlü oynatmayan adamdan bahsediyoruz. 50 maçta hiç aynı 11 ile çıkmadı neredeyse.

Drogba-Sneijder sayesinde alınan Juve galibiyeti ve tur olmasa Mancini'yi kim sallar Allah aşkına. Rakip Nisan'da şampiyon oldu yahu var mı ötesi? Stadı olmayan BJK'den son anda alabildik ikinciliği.

Şimdi ise Inter'de harikalar yaratıyor beyefendi. Mancini ile Prandelli'nin arasında 1-2 fark var. Onlardan biri Drogba idi. Diğeri ise Mancini'nin daha az korkak olması. Başka birşey yok.

Hamza Hoca'yı abartmaya ben de karşıyım ama Galatasaray için bakıldığında Mancini ve Prandelli felaketinden sonra çölde vaha gibi.

Mancini lotoyla 11 kuruyordu. Saçma sapan adamlar aldırıp oynatmıyordu.

Hep söylüyorum yahu olmayacağını bile bile bütün devre arasını 3'lü savunma deneyerek heba edip, devre sonrası ilk maçın 20. dakikasında baktıki durum vahim anında 4'lüye geri dönen ve bir daha üçlü oynatmayan adamdan bahsediyoruz. 50 maçta hiç aynı 11 ile çıkmadı neredeyse.

Drogba-Sneijder sayesinde alınan Juve galibiyeti ve tur olmasa Mancini'yi kim sallar Allah aşkına. Rakip Nisan'da şampiyon oldu yahu var mı ötesi? Stadı olmayan BJK'den son anda alabildik ikinciliği.

Şimdi ise Inter'de harikalar yaratıyor beyefendi. Mancini ile Prandelli'nin arasında 1-2 fark var. Onlardan biri Drogba idi. Diğeri ise Mancini'nin daha az korkak olması. Başka birşey yok.

Hamza Hoca'yı abartmaya ben de karşıyım ama Galatasaray için bakıldığında Mancini ve Prandelli felaketinden sonra çölde vaha gibi.

Evet denedi, ama Tugay in dedigi gibi, kim dedi ki o alinanlarin hepsini kendileri istedikleri ? burasi türkiye, bunu sunu istiyorum diye alinmiyor, birisinin tanidigi arac olarak tulun a filan gidiyor transferler öyle yapiliyor bizim ülkede...

Ve o denedi cünkü hic birisi istedigi gibi verim vermiyordu, deplasman maclarinda oyuncular hic takmiyordu, Drogba da Sampionlar Ligi haric hic bir mac da etkili olamadi malesef, Mancini Hamza ya 10 basar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt