Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen renktas, olur bazen boyle kazalar ama oyun olarak gercekten iyidik ve gelecek adina olumlu sinyaller verdi ozellikle Prandellinin oyununa bakarak.
Adem senin hayatın muhalefet, yapma şimdiSenin bakış açın avatardaki Ahmet Çakar'ın yanından geçmez. Bilakis sen Sinan Engin'sin, Ertem Şener'sin. Yani sen "Yapma hocam", "Öyle deme hocam", "O çok iyi çocuktur hocam" diyenlerdensin. Futbolun içindeki kişileri eleştirmek yerine forumdakileri eleştiriyorsun sürekli. Yani eleştirenleri eleştiriyorsun. En azından ben hep öyle denk geliyorum. Ha bu yazımı da yanlış anlama, bu bir eleştiri değil sana karşı. Sadece seninle ilgili analizim bu yönde.
![]()
Gönderip Prandelli gibi bir tane daha bulalım değil mi?
Hamza Hoca uzun yıllar kalmalı.
Doğru yapılanma şart. Sportif Direktör'ü de bu ülkeye getirmenin vakti geldi artık.
Feldkamp gibi bir kişilik şart oraya.
Valla ben de keyif aldim,ama burak sacmaligi disinda koray,bruma ve emre gibi gencleri seyretmek hosuma gitti.
Insallah hoca bu yerli stoper israrindan vazgecer.Koray,bruma,sinan gibi gencleri takima kazandirirsa sampiyon olmasak dahi kredisi devam eder,en azindan ben öyle düsünüyorum.
☆$☆
oyuna müdahalede gec kalıyor,1 degil 2 degil
gencler macinda da gol geliyorum demisti resmen müdahale etmedi ve golü yedik
ayrıca yaptıgı degisikiliklere de katılamayacagım,yanlıs hamleler yapıyor
Bunun tek sansi, türk olup oyuncularin biraz daha fazla benimsemesi, yoksa prandelli den hic bir farki yok malesef. Mancini hepsinden kat ve kat daha iyidi, ama orda da taraftar ve oyuncular takmadi adami, yinede savasti.
Mancini lotoyla 11 kuruyordu. Saçma sapan adamlar aldırıp oynatmıyordu.
Hep söylüyorum yahu olmayacağını bile bile bütün devre arasını 3'lü savunma deneyerek heba edip, devre sonrası ilk maçın 20. dakikasında baktıki durum vahim anında 4'lüye geri dönen ve bir daha üçlü oynatmayan adamdan bahsediyoruz. 50 maçta hiç aynı 11 ile çıkmadı neredeyse.
Drogba-Sneijder sayesinde alınan Juve galibiyeti ve tur olmasa Mancini'yi kim sallar Allah aşkına. Rakip Nisan'da şampiyon oldu yahu var mı ötesi? Stadı olmayan BJK'den son anda alabildik ikinciliği.
Şimdi ise Inter'de harikalar yaratıyor beyefendi. Mancini ile Prandelli'nin arasında 1-2 fark var. Onlardan biri Drogba idi. Diğeri ise Mancini'nin daha az korkak olması. Başka birşey yok.
Hamza Hoca'yı abartmaya ben de karşıyım ama Galatasaray için bakıldığında Mancini ve Prandelli felaketinden sonra çölde vaha gibi.