Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet denedi, ama Tugay in dedigi gibi, kim dedi ki o alinanlarin hepsini kendileri istedikleri ? burasi türkiye, bunu sunu istiyorum diye alinmiyor, birisinin tanidigi arac olarak tulun a filan gidiyor transferler öyle yapiliyor bizim ülkede...

Ve o denedi cünkü hic birisi istedigi gibi verim vermiyordu, deplasman maclarinda oyuncular hic takmiyordu, Drogba da Sampionlar Ligi haric hic bir mac da etkili olamadi malesef, Mancini Hamza ya 10 basar.

Oyuncuların maçları 'takmasını' sağlamak da veya takmayanları kesebilme cesaretini göstermekte bir TD için gerekli bir özelliktir bana göre. Yapamadığı için senin de söylediğin üzere, konuşmaya bile gerek yok. Hamza'yı dediğim gibi abartanlardan değilim hala hiç birşey ispatlamadı ama Burak'ı en azından bir adım geriye alıp ofsayttan kurtarmayı akıl etmesi bile Mancini ve Prandelli'nin zekalarını veya Galatasaray'a verdikleri önemi üç ile çarpar.

Oyuncuların maçları 'takmasını' sağlamak da veya takmayanları kesebilme cesaretini göstermekte bir TD için gerekli bir özelliktir bana göre. Yapamadığı için senin de söylediğin üzere, konuşmaya bile gerek yok. Hamza'yı dediğim gibi abartanlardan değilim hala hiç birşey ispatlamadı ama Burak'ı en azından bir adım geriye alıp ofsayttan kurtarmayı akıl etmesi bile Mancini ve Prandelli'nin zekalarını veya Galatasaray'a verdikleri önemi üç ile çarpar.

Burasi türkiye, abimiz degil diye hemen virliyorlar. Hala kulaklarimda, bir dönem kötü gecince, abimiz yoktu florya da filan zirliyorlar esek olmus adamlar, böyle bir rahat zihniyet de, yabanci hoca larin isi zor.
Rijkaard da burda profesyonellik bekledi yok ama malesef, bizim türklerin isine kolay geliyor, kimse kendinden ekstra is yapmiyor.

Yabancilar kalip antreman dan sonra biraz fitness yapiyorlar, bizimkilerine bak ? Reina da filan istanbulun disco larini gezsinler. Emre Colak hala ayni 15 yasindaki body si ile futbol oynamaya calisiyor, bizim Hamza hocamiz da gidip Serdar Aziz efendisini illa istiyor. Mancini bari Astori yi istedi sonucta ikisi de ayni fiyat dir, bursaspor 6 dan aza inmez.

Herkesi kesti bisey yaramadi, neden de yarasinki ? bizim türküler bir olup takim olarak sabotaj etti, ama Mancini degil aslinda Galatasarayi, cünkü daha rahat bir Galatasaray olabilirken, neden su italyan i cekelim ki ?

tellesi,brumayı,emre çolağı oynatması çok güzel bi olay.haliyle koray ve sinan gümüş beklentisi oluyo.olmalı da.çünkü bu çocuklar hakediyo oynamayı.

Bokunu yiyem forvet al.

Gidip Manu'nun rezerv takımından bir bebeyi kiralasak Umuttan daha çok iş yapar.
Kurban oluyum ya. Daha ne diyim bilmiyorum.

yakışıklısın,karizmatiksin,konuşman düzgün.GS ya çok yakışıyosun hocam ama ne olur doğruları yap.

Sergen kardesimiz Hakli... Hamza hocamiz genc kizlarin hayallerini süsleyecek derecede bir karizmaya sahiptir...

bilgi_hamza_hamzaoglu_h14129.jpg

Pandev ve Dzemaili'yi oynatmak gibi bir niyetin yok. E ozaman forvet transferi istene hoca!!

Devre arasından bu yana düşüş sürüyor. Bugün tek pozisyon dahi üretemedi takım. Rize maçının ilk 25 dakikası dışında sinyaller çok kötü. Bursa maçıyla artık toparlaması şart oldu. Ters bir sonuçta tepetaklak gidebilir takım.

Devre arası tatilini en uzun yapan takım olmuşuz Prandelli'nin verdiği izin yüzünden.

Fizik olarak eksikler çok, 2-3 haftaya toparlarız. Bu süreçte puan kaybı yapmamak önemli.

Adaletini yerim senin, bide mutevazi takilio bildigin vizyonsuzlugunu ortbas etmeye calisiyor ilginc.

Bursa maçinda Sinana şans verirsen iyi olur Hamza Hoca. Bu çocugun oynamasi lazim. Elimizde über topçular olmadigina göre oynasin bizahmet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt