Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi çıkar özür diler. Haftaya aynı hataları devam eder. Transfere bakıyoruz der bide kaybolur gider gene

dua etde Selcuk ve hele Burak geri dönsün. Plan B hic yok maalesef.

Herkes beni sevsin işlerini bırakırsan güzel olur hoca. Tarafsın artık neticede değil mi? ;)

hamza hoca son zamanlarda cok hata yapiyor. genclerbirligi maci, kupa maclari, rize maci, bursa maci. sonumuz ne olacak bilmiyorum ama hoca bir an once toparlanmazsa bir iki haftaya yaristan tamamen kopacagiz.

Son düzenleme:
Malesef yerli kalitemiz kötü. Yabancıların hepsinden de verim alamıyor hoca. Ama yinede eldeki imkanlar içerisinden ve akan oyunda yaptığı değişiklikler hatalı. Yani bunu yapabilseydi belkide bu akşam maçı alabilirdik.

Bugün ki taktik anlayışını hiç beğenmedim. Bir ara durmadan ileri top şişirdik ve nerdeyse hepsinde top kaybı oldu. Modern futbolda artık kısa paslar şart. Bugün Hamza hoca maalesef sınıfta kaldı.

Hazırlık döneminden beri söylüyorum, gidişat kötüleşiyor diye. Bugün inanılmaz bir skor çıkabilirdi, Prandelli'yi bile kıskandırırdı o derece!

Ki zaten çıkardığı kadronun tartışılacak en ufak yanı bile yok, tek eksik Selçuk'un yerine birisini monte edip devam edecekti ama bunun yerine stoperi sol beke, sol beki sol açığa, sol açığı orta göbeğe kaydırıp, geçen haftanın iyisi Bruma'yı keserek işleri iyice karıştırdı.

Geçen haftalarda forma adaleti diyince esip gürleyenler bugün inşallah görmüşlerdir bazı şeyleri. Zamanında Song da Afrika kupasına gittiğinde yerine Emre Güngör'ü almıştı Kalli. Servet ile de iyi uyum gösterince Song geri döndüğünde bile bu ikiliyi bozmamıştı. İşte adalet dediğin böyle bir şey. Aynı şekilde Bruma da 40 yılın başı iyi oynamışken ertesi maç kesilmemeliydi.

Ayrıca ben bugün ilk defa Galatasaray'ın iç sahada bir anadolu takımından bu kadar tırsarak çıktığına şahit oldum. Sahada ki oyunda aynı şekilde ilerledi zaten. Bayern Münih ile oynasak ancak bu kadar çaresiz kalabilirdik herhalde.

Bu sezon cok kritik bir sezon. Hem 4. yildiz, hem direk sampiyonlar ligi gelirleri, arti yabanci sinirin kalkmasi... Fenere kaptirmak faciya olur bu isin icinde besiktas da var.. ZOR gorunuyor bence. Uyan hamza hoca. Orta sahayi besle. Tek forvet Pandev veya Burak. Umut'dan Umudum yok.

Mustafa Denizliyi fazla takip etmekten oluyor bunlar. Tellesi kanat oynatırım diyip duruyordu. Geçen hafta da tekrarlamıştı.

Maç içinde yaptığı hata daha berbattı bence. Tellesi bir şekilde kabullenirsin.

Sabri sakatlanıyor, sakatlanmadan önce bir şablon değişikliği oluyor yalnız. Sabri sağ kanat'a geçiyor, Koray sağ bek. hakan balta stoper. Telles sol bek. Oyuncu değişikliğinde ben Tarık'ı alır dedim. Mantıklı adam Tarık'ı alırdı zaten. Sinanı aldı. Koray sağ bek oynadı.

Olcanı çıkarması da yanlıştı. Olcan sol bek'e, telles dışarı Bruma içeri olacaktı. Onun yerine, Olcan dışarı yekta içeri yaptı.

Son oyuncu değişikliğinde oyuncu yerleri bir daha değişti. Ched dışarı, Bruma içeri. Hakan stopere, Koray stopere, yekta sağ bek'e, bruma sağ kanat'a, Telles sol bek devam.

Yanlış görmediysem maçı 4-2-4 tamamladı. İleri 4lü: Wes, Sinan, Umut, Bruma

Anlatırken kafam karıştı yemin ederim :D ilk tercihten doğruyu yapıp Tarık'ı alsa oyuna bu kadar zincirleme olmayacaktı. Paralel evrende doğruyu yapmıştır belki.

madem bekte hakan ı oynatacaksın önünde bruma ile başlat hoca. telles ceza sahası çevresinde ne yapacağını bilmez haldeydi. bruma girdi biraz oyun değişti. sabri nin sakatlanması bence alt üst etti bizi. şu sezon biran önce bitse de kurtulsak şu yabancı sınırından.

Mustafa Denizliyi fazla takip etmekten oluyor bunlar. Tellesi kanat oynatırım diyip duruyordu. Geçen hafta da tekrarlamıştı.

Maç içinde yaptığı hata daha berbattı bence. Tellesi bir şekilde kabullenirsin.

Sabri sakatlanıyor, sakatlanmadan önce bir şablon değişikliği oluyor yalnız. Sabri sağ kanat'a geçiyor, Koray sağ bek. hakan balta stoper. Telles sol bek. Oyuncu değişikliğinde ben Tarık'ı alır dedim. Mantıklı adam Tarık'ı alırdı zaten. Sinanı aldı. Koray sağ bek oynadı.

Olcanı çıkarması da yanlıştı. Olcan sol bek'e, telles dışarı Bruma içeri olacaktı. Onun yerine, Olcan dışarı yekta içeri yaptı.

Son oyuncu değişikliğinde oyuncu yerleri bir daha değişti. Ched dışarı, Bruma içeri. Hakan stopere, Koray stopere, yekta sağ bek'e, bruma sağ kanat'a, Telles sol bek devam.

Yanlış görmediysem maçı 4-2-4 tamamladı. İleri 4lü: Wes, Sinan, Umut, Bruma

Anlatırken kafam karıştı yemin ederim :D ilk tercihten doğruyu yapıp Tarık'ı alsa oyuna bu kadar zincirleme olmayacaktı. Paralel evrende doğruyu yapmıştır belki.

maçın özeti budur, tebrik ederim. :)

Bundan da bir halt olmayacak.

I am the one who knocks!

Sabri sakatlanmasa kesin alirdik bu maci

Hamleleriyle verdi maci bursa'ya

Bu takimin ilk 11'i soyledir:

Muslera
Sabri--koray--hakan--telles
Emre--Selcuk--melo--sneijder
Umut(bruma)--burak

gencler macindan beri yaptıgı olumlu is yok,teknik-taktik olarak sıfır

bugün bir sinan degisikligi yaptı bütün takımın düzeni bozuldu,stoper saga gecti öbür stoper sola gecti sol acık geriye geldi ön libero kanata gecti kanat göbege geldi karman corman etti takımı

ayrıca volkan denen karaktersizi öpüp oksamak nedir hamza,bu herif tribünlere küfür edip galeyana getiren,kaleye giren topu elle cikaran sonra saga sola saldıran lüzumsuz bir kisilik,10 dk var takımı atesleyecegin yerde kulübeyi bırakıp volkanın pesine neden gidersin be adam,ne bu herkese yaranma herkes tarafından sevilme istegi,sen tarafsın galatasaray hocasısın,sıkmaya basladı su tavırların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt