Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk geldiği gibi sağlam ve mantıklı durmuyor. Kontrolü kaybetmiş gibi.

GT-I9300 Tapatalk

Hafta sonu 3 puan dışında herşey kötü bir sonuç hele hele şu dağılmış ve Skib tarafindan yönetilen Es-Es'e karşı.

Fenerin bu ligde ne haltlar çevirdiğini sağır sultan bile biliyor. Artık şu hatalarından ders alsan be hoca, çok da zor birşey değil.

I am the one who knocks!

Devre arasının veriimsiz geçmesi ve bunun sonucu kötü giden maçlar hocayı da sarstı belli ilk defa büyük takım çalıştırıyor normal yani ama düzelecektir ben Hamza Hoca ya güveniyorum

eskisehir macinda kaybın telafisini nası yapacakmis

hakkaten büyük hayal kirikligisin hamza

devre arasında yatarsa oyuncular, 9 gün ara verirse böyle olur. Yok Prandelli zamanından kendi programlarını yapmışmışlar. Çocuk mu bunlar dünyanın her yerinde schedule değişebilir çalıştığın yerdeki. Hocanın bu saf tavırları bence ilerde sorun olucak. Ama şu anda da felaket senaryoları yazmaya gerek yok

hamza hoca sınan gumuş bıze lazım bu balçova macında oynatmayacaksın ne zaman oynatacaksın.ayıp ya..

Son zamanlarda kirdugu kadrolar ve mac icerisindeki hamleler tam hayal kirikligi. Tren raydan cikti bir kere....

Umarim dogru yolu bulur yoksa isimiz yas.

Ligi epey hafife alıyor sanki, Eskişehir maçının nasıl bir telafisi olacak merak ediyorum. Fener-bjk kazandığı takdirde en yakın rakibinle aranda 4 puan fark olur, daha bu takımlarla maç yapacaksın. Zorlu bir Trabzon deplasmanın var, 15 haftalık bir sürede hele hele Kadıköy'de oynayacağın bir maç varken telafi edilebilir demen pek akla mantığa yatmıyor malesef.

Galatasaray' ı çalıştırmak, Akhisar' ı çalıştırmaya benzemez, zaman zaman bocaladığını düşünüyorum. Hele oyun içi hamleleri bazen skandal.

Oyun ici hamleleri tam bir skandal, cok dogru söylemissin. mac 3:1 ken ne mantikla selcuk ve emre'yi aliyorsun oyuna?

hoca cok nazik gibi duruyor bu takima sert hoca gerek
adamlar her mac ayni hatalari yapiyolar

Erkek adam adaletli olur sadece kenarda durup herkese ben cok tatliyim imaji vermekle olmaz.

Nasıl konuşuyorsun olm sen Gs teknik direktörüyle?

kimse burada hocamıza adam değil falan diyemez,bizim kültürümüzde böyle birşey yok

Galatasaray forumu beyler burası,takım şampiyonluğa gidiyor bir şekilde daha önümüzde 16 maç var,ben buraya galibiyetten sonra giriyorum keyfim yerine gelsin diye,gördüğüm yorumlara bak..

Hoca geçen senenin hain başkanı ve basiretsiz direktörleri yüzünden stoper bile aldıramadı takıma,daha devre arasına kadar para sorunları vardı tüm futbolcuların kafasında,rezerve oyuncularımızın ne kadar yeteneksiz olduğu ve kadro derinliğimiz bu kadar zayıfken kimse hocaya laf etmesin..destek destek destek destek,1 yumruk yesekte kalkmasını bilicez,ikincisinde de kalkmasını bilicez,üçüncüsünde de ne kadar yumruk yersek yiyelim önemli olan ayağı hemen kalkabilmektir,Galatasaraylı bu kadar hain varken biz daha ilk yumrukta nakavt oluruz,4.yıldıza oynuyoruz bu işin şakası yok ve köstek olmanın da kimseye faydası yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam hasofmanli ile ayni kaderi paylaşma nolur.topu topu 3-4 tane kalbur üstü türk teknik adamımiz var zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt