Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni gelen yönetim insallah bunla devam etmez , kazandik ama hic bir ilerleme yok kendisinde, adam öyle bir kadro kurmuski umutun yerine forvet sokamiyacak durumda, cünkü yedekte bekleyen forvet yabanci olan pandev, onun yerine sinani almis olsaydi yedek kadrosuna inanin bence macin ikinci yarisinda mecburen alirdi. pandevi almadi cünkü dedim gibi yanlis kadro ile cikti maca.

2 ay önce soylediklerimizi millet yeni yeni soylemeye başlıyor. Hamza H. asla Galatasaray'in hocası olamaz. Bu kadar.

8 maç 6G 2B

inanıyoruz.

Ama Allah aşkına şu oyuncu tercihlerini ve oyuna müdahaleleri daha doğru yap hocam. Takım iyiye gitmiyor performans olarak.

Gun gectikce sana guvenim kayip olup gidiyor. Bu gidisle Baskan adaylari simdiden yabanci bir hoca ile temas halinde olsa iyi olur, kendi acilarindan.
Bir degisiklik goremiyorum Hamza da, takimi iyi futbol oynatamiyor. Elbetteki sezon basinda o yapmadi kadroyu ama devre arasinda bu takima forvet lazim degil diyen de ta kendisi. Bilemiyorum, isik yok malesef.

Iyi Galatasaray li olabilir, temiz kalbi vardir. Ama Galatasaray in hocasi gerektiginde agirligini koyabilmeli. Patronlugunu hissettirmeli. Daha acemi oldugunu herkes biliyor, insallah sezon sonuna kadar hatalarindan ders cikartir ve bu takimi sampiyon yapar. Aksi taktirde burada kariyeri fazla uzun surmez.

Son düzenleme:
Elinden geleni yapıyor ama takım üzerindeki kontrolü şimdiden kaybetmiş. Futbolcular doğaçlama oynuyor , sistemin s'si denebilecek hiçbir şey yok. Kadro kötü bu doğru ama Hamza Hamzaoğlu ve Abdürrahim Albayrak ikilisine yabancı oyuncular konusunda güvenmiyorum.

ikinci yarıda oyunu çok değil 30 sn. dandun defansdan bam diye ileri şişirmeden oynadık golu bulduk ? tek birşey soracağım hoca bu takım neden haftalardır (bjk maçından beri) 3 pas yapamayıp topu ileri şişirir sorarım?

gazı bitti hamza hocanın her hafta biri iteliyor(arabayı) . şampiyon olsak bile fikrim değişmeyecek seneye yabancı teknik adam getirilmeli. türk futbolunu bilen birisi stoper diye ağladı resmen şu takıma forvet olduğunu göremedi türkiye liginde forvetin önemli olduğunu 8 yaşındaki çocuk bilir para yok diye ağlıyorlar serdar aziz için bankadan 4 milyon euro krediyi hazırlamışlar forvete gelince para yok he

Hoca Aykutvari hatalar yapıyor maalesef.

Bu takımın diziliş ve sahada ne yapacağını, nasıl oynayacağını çözmek için kadro mühendisi olmaya gerek yok.

Gelişimi maalesef aşağıya doğru.

Umuta guvenirsen olacagi bu.

Sampiyon olamazsak ki cok zor sene sonu yollanirsin. Artik Akhisara alirsin Umutunu.

Bence balıkesir maçında bol gollü galibiyet ve burak'ın geri dönüşü ile çıkışa geçeceğiz.

4 ayak üzerine düşmek bu olsa gerek.

haftaya her oyuncun fit. Krala dönüyor.

Artik fantezilerin lüzümü YOK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt