Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galibiyet için tebrikler hocam ama çoğu kişininde dediği gibi oyuncu değişiklikleri fiyaskoydu.
Umarım hatalarını önümüzdeki haftalarda azaltır.

her zamanki gibi çok kötü oyuncu değişiklikleri yaptı...Sinan Gümüş böyle bir maçta kullanılmalıydı...2.yarıda disiplinsizliğe müdahele etmemesi çok enteresan...başarılı olma ihtimalini düşük görüyorum kendisini sevsemde.... 1 maç takılırsak ligden koparız....dikkatli olunmalı...

kupa macinda 4-1'iken sneijderi 90 dakika oynatmak, olcan'i sol bek oynatmak, Buragi ozleten Umut denen adami oynatmak... Bunlar nedir...? bu hocayla sampiyonluk zor gibi. Imkansiz degil. Ama zor. Buyuk oyuncularimizin performanslarina bagli hersey.

Son düzenleme:
sinan gümüş yine kafilede yok

alkis-gif-bravo-gifleri-11081337.gif

Çok kritik bir maç hem takımın hem de kendi selameti açısından. Kazanırsa şampiyonluğa olan inancı bir anda baya artırmış olacak. Kendisi de güven tazeleyebilir belki bu sayede.

Hamza hocaya güveniyordum çok düzgün Konuşuyor akıllı bir adam. Ama haberlere bakıyorum seneye niasse fermandao gibi topçuları getirecek gibi duruyor. Sizce getirir mi ?.Yani demem o ki vizyonu stsl ile mi sınırlı sizce

Apo ile hamzanin vizyonu birlesince anadolu takımından farkımız kalmayacak. Bunu görmek zor değil.

Hocamızın transfer listesini Galatasaray'ı çalıştırdığının farkına vararak güncellemesi şart gibi gözüküyor.

Bu şekilde Niasse, Fernandao gibi oyunculara gitmek ile olmaz.

Sen nasil hocasin? Adaletin yok, futbol bilgin eksi. Oyun planin yok dusuncelerin sacma degisiklerin komedi. anca bravo aferin 'Isim' dersin. Takima kebabci gibi gaz bile veremiyon.

Firsatini beklyenler icin güzel bir gün olacak yartin. Maalesef 90% olasilik ile puan kaybedecez... Yarinki mac 80% berabere biter.

Sans yanimizda olsun hocam -8 derecede o statda o zeminde takimlar kaliteli kalitesiz diye ayrilmaz sansla gol bulan kazanir buyuk ihtimal berabere biter.

Sanirsin Mourinho'da biz begenmiyoruz :D

hayati boyunca turk ligi disinda hic bir takimin antrenoru olamiyacak adam :D

Belki Azerbaycana gider m.ocak ne bilion tr den çıkamayacağını

hocam fantazi arama , aldir su maci .. yekta gibileri kadroya alma artik

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamza hocayi basarisiz görmek isteyen pek çok taraftara sahibiz maalesef

Hamza hocayi basarisiz görmek isteyen pek çok taraftara sahibiz maalesef

Biz neden başarısız görmek isteyelim ki?Keşke başarılı olabilse ve bizde desteklesek ama maalesef vizyonu dar bir hoca kendisi takım için söz sahibi değil herşeyden önce ft ve abdülün yönlendirmelerine rağmen hala kendisini takımın teknik direktörü sanması bir kere kişiliğinin zayıflığını gösterir.Bir diğer unsurda kendisi şampiyonlar liginde ağır hezimetler döneminde galatasarayda değildi eminim o dönem hamza takımın başında olsa birdaha türkiyede hiçbir takımı çalıştıramazdı.

Basarili gittigi sürece destekleseniz yeterli. Cok fazla varsayimlar ile hareket ediyorsunuz, birazda rakamlara sahada gördügümüz gerceklere göre hareket etmeyi deneyin. Hamza Hamzaoglu 45 yasinda, daha cok genc bir teknik adam ve ilk defa büyük ve iddiali bir takim calistiriyor. Ve adama gidip 4-5 aylik bir sözlesme ile, cok dar bir calisma alani sunmuslar. Bir Teknik Adam icin aslinda felaket bir pozisyon, ama hocamiz yinede geldiginden beri maximum sekilde oynatiyor takimi ve iyi sonuclar aliyoruz.
Bu bir gercek ki, eger Hamza hoca degil de, Prandelli kalsaydi yada bir baskasi gelseydi muhtemelen 3-4 hafta önce sampiyonluk yarisindan kopmus olurduk.

- Su an Hamza hoca sezon ortasinda, ve saydigim sartlarda takimi iyi bir noktaya götürürken adami asagalamanin bir anlami yok.
- Hamza Hoca degilde, bir yabanci teknik direktör olsaydi, Burak´in son zamanlarda gösterdigi degisim icin methiyetler düzerdiniz. Takimin aldigi galibiyetleri saymiyorum bile.

Bu sezon basarili olur, ve iki sene icin sans verilir, bakilir ne yapacak diye bu yeni imkanlar ile. Sonucta transferden cok daha önemli bir konu vardir futbolda, oda getirdigin oyunculardan verim almkatir. Cünkü sen gücü 85, yada 83 olan ve verecegi katki belli olan bir cyber programi transfer etmiyorsun. Sen baska bir sistemden cikarip, kendi sistemine monte etmeye calistigin bir "insan" transfer ediyorsun.

Klopp´un ne gibi bir vizyonu vardi ? Mainz ile birinci lige cikarken, adam TV programinda gelecek sezonu düsünmedigini su an sadece kendini alkole vermek istedigini söylemistir. Adamin teknik adam olma gibi bir hedefi bile yoktu, bir eglencede adami icirip icirip sahros ederek, o halde Mainz 05´de sözlesme imzalatmislardir. Ozamanlar daha adamin antrenörlük lisansi bile yok... Ve adam dünyanin en saygin teknik direktörlerinden biri haline geldi...

Yani insanlar, önlerine geldigi vazifenin zorlugu ile birlikte büyürler. Vizyon demek bos sudan sallamak degildir, bir hedef belirleyip "Ben onu basaricam" demektir. Yani Klopp örnegi ile birlikte demek istedigim su, kimse kimin icinde ne gibi bir cevher yattigini bilemez.

Olcan iyi performans gösteriyor iki mactir bek de bence. Bugün de Olcan oynar yine diye düsünüyorum.

Merak ettim renktas, niye Tellesi kesince sempatikligini kaybediyor?

Bence iyi değil Olcan.Ayrıca yabancı sınırı kalkacağından ötürü,Telles bize lazım.Akılsızlık yapmış olur keserse,akılsız insanlar pek sempatik olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt