Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Evet, şampiyon yapmış hocanın yanına kuma koyalım.
CL'de 30 gol yemek istiyorsan böyle devam edelim evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, şampiyon yapmış hocanın yanına kuma koyalım.
1ader şampiyon yapmış adamın yanına al bu senden tecrübeli diye adam mı koyulur? Sence bu adam bunu kabul eder mi? Sportif direktör falan desen neyse diyeceğim de o bile olmaz Türkiye'de.CL'de 30 gol yemek istiyorsan böyle devam edelim evet
1ader şampiyon yapmış adamın yanına al bu senden tecrübeli diye adam mı koyulur? Sence bu adam bunu kabul eder mi? Sportif direktör falan desen neyse diyeceğim de o bile olmaz Türkiye'de.
Aramızda fenerbahçeli profiline benzer taraftar güruhu na sahip oldugumuzdan beri... Kısaca son 5-6 yıldır....Böyle bir bakış açısı olabilir mi ? 16 senedir galip gelememişiz o stadda.. belki 10 td gitmis oraya hiç biri de galip gelememiş.. Kestane mi oldu o adamlar şimdi.. Biz ne zamandan beri tek maçla efsane veya kestane tabiri kullanır olduk..
hamza hoca yenilmeyecek orda. ben galibiyet bekliyorum ama yenilmeyiz bence.
iyi iyi![]()
112.km koşmuşuz.Yanılmıyorsam geçenki City-Barca maçında 112 km koşmuştu Barca.
iyi iyi
Kendimi bildim bileli tek maçla efsane ya da kestane ettiğimiz onlarca teknik adam var. Bu da onlardan farklı olmayacak. ft onca kariyerine rağmen yanlış duruşu yüzünden kestane olmadı mı? Öyle bir konuşuyorsun ki sanki çok merhametli bir insan topluluğumuz var. Ezik bir futbolla kaybedersek görürüm ben sizi.Böyle bir bakış açısı olabilir mi ? 16 senedir galip gelememişiz o stadda.. belki 10 td gitmis oraya hiç biri de galip gelememiş.. Kestane mi oldu o adamlar şimdi.. Biz ne zamandan beri tek maçla efsane veya kestane tabiri kullanır olduk..
Kendimi bildim bileli tek maçla efsane ya da kestane ettiğimiz onlarca teknik adam var. Bu da onlardan farklı olmayacak. ft onca kariyerine rağmen yanlış duruşu yüzünden kestane olmadı mı? Öyle bir konuşuyorsun ki sanki çok merhametli bir insan topluluğumuz var. Ezik bir futbolla kaybedersek görürüm ben sizi.
Galibiyet bekliyorum ama yenilmeyiz.Çelişki içinde çelişki olmuş renktaş.Beraberliği kastettin galiba da,kazanınca da yenilmiyorsun zaten.![]()