Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1ader şampiyon yapmış adamın yanına al bu senden tecrübeli diye adam mı koyulur? Sence bu adam bunu kabul eder mi? Sportif direktör falan desen neyse diyeceğim de o bile olmaz Türkiye'de.

basit olmayacagini katiliyorum ama hamzayi cl de tecrübesiz olmasi problem yaratmaz mi

Böyle bir bakış açısı olabilir mi ? 16 senedir galip gelememişiz o stadda.. belki 10 td gitmis oraya hiç biri de galip gelememiş.. Kestane mi oldu o adamlar şimdi.. Biz ne zamandan beri tek maçla efsane veya kestane tabiri kullanır olduk..
Aramızda fenerbahçeli profiline benzer taraftar güruhu na sahip oldugumuzdan beri... Kısaca son 5-6 yıldır....

Bir fener maçıyla hocayı yargılamak basit insanların yapacağı iştir trilyonlar verdik elin yetenek fukaralarını başımıza hoca ettik Hamza hoca zor zamanda elini taşın altına sokup bu devrik takımı şahlandırmıştır tabiri caizse beraber çok daha büyüyecegiz tabi kan emici mahluklar sırtımızdan vurmazsa bizi bu hocayla bu takımın önü açık fener maçını kazanmayı çok ama çok istiyoruz kaybedersekte canı sağolsun hocamızın tabi ben yeneceğimizi hissediyorum düşünüyrum baya bi umutluyum hoca ve takımdan inşallah şeytanın bacağını kıracağız Hamza hocamızla hayırlısı olsun herşeyden önce bizim için.

hamza hoca yenilmeyecek orda. ben galibiyet bekliyorum ama yenilmeyiz bence.

Yenilirse dünyanin sonu olmaz

Bizim gibi bir büyük Kulüp 1 maça bakmaz, Kupalara bakar.

Takimin istekli olmasi guzel ama hala ciddi bir organizasyon eksikligi var.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu adamı 2 İtalyandan önce getirselerdi şuan hiçte bu durumda olmayacaktık belki de. Ünal Aysal'ın isim sevdasına kurban gittik.

B-4bQO4XAAE71x9.jpg:large

112.km koşmuşuz.Yanılmıyorsam geçenki City-Barca maçında 112 km koşmuştu Barca.

Son düzenleme:
yenilmesi durumunda bugünkünden farklı olmaz
çok değişik bir harekette bulunup maçı vermediği sürece

berabere kalırsa kendisine saygım artar
yenerse o zaman bambaşka bir hoca olur gözümde onlarca teknik direktörün yapamadığını yapmış olacak.

Böyle bir bakış açısı olabilir mi ? 16 senedir galip gelememişiz o stadda.. belki 10 td gitmis oraya hiç biri de galip gelememiş.. Kestane mi oldu o adamlar şimdi.. Biz ne zamandan beri tek maçla efsane veya kestane tabiri kullanır olduk..
Kendimi bildim bileli tek maçla efsane ya da kestane ettiğimiz onlarca teknik adam var. Bu da onlardan farklı olmayacak. ft onca kariyerine rağmen yanlış duruşu yüzünden kestane olmadı mı? Öyle bir konuşuyorsun ki sanki çok merhametli bir insan topluluğumuz var. Ezik bir futbolla kaybedersek görürüm ben sizi.

Kendimi bildim bileli tek maçla efsane ya da kestane ettiğimiz onlarca teknik adam var. Bu da onlardan farklı olmayacak. ft onca kariyerine rağmen yanlış duruşu yüzünden kestane olmadı mı? Öyle bir konuşuyorsun ki sanki çok merhametli bir insan topluluğumuz var. Ezik bir futbolla kaybedersek görürüm ben sizi.

Öncelikle Fatih Terim benim icin hala efsanedir, aksi düşünce seni ve senin gibi düsünenleri bağlar ki saygı duyarım.. Ezik bir futbolla kaybetsekte ezici bir futbolla kazansak da düşüncem değişmeyecek.. Hamza Hoca şimdilik basarılı bir teknik direktördür yani ne efsane ne kestane.. Son olarak sanırım ben senden daha fazla teknik direktör görmüşümdür takımda ama hiç bir zaman tek maçla kestane ilan edilmemiştir hiçbiride..

Insanlar Türkiye´de abartmayi cok seviyor... Hamza hoca bir galibiyet, yada bir sampiyonluk ile efsane olmaz. Kaybedilen bir sampiyonluk, yada bir mac ile kestane de olmaz. Ancak gösterdigi basarili performansi ile kendini Galatasaray tarihine yazdirmayi basarmistir bile, cünkü ondan daha iyi bir baslangic yapan olmadi. Buradan itibaren yolculugun nereye kadar gidecegini, artik Hamza hocanin bundan sonra gösterdigi performanslar ile belirlenecek. Hamza hocanin Efsane olma potansiyelini cok yüksek görüyorum, ama Türkiye´de vizyonun kistli olmasindan dolayi, bunun önünün kesilebilecegi endisesi yok degil...

Ancak Hamza hocaya güvenim tam, ve identifikasyon sagliyabilecegimiz yeni bir futbol adaminin dogma ihtimali bile oldukca heyecanlandirmakta...

Aziz Yildirim ile alay etmeler, Antu ve Enstantelerin dolup tasmasi, su an her yer sen Sakrak, aceba nerede bizim Serkan Sakrak ?

Bu takim adam gibi oynatilinca iste böyle oluyormus meger ki... Tersi olsaydi su komplo teorileri ucusurdu, Aziz´ler, TFF´ler, gizli münakasalar, hükümetin operasyonlari derken, bir birimize yüklenip, iftiralar atar olurduk. Oysaki bize yakisirmiydi bize bunlar ???

Bize kim oldugumuzu hatirlattigin icin bir kere daha tesekkür ederim Hamza hocam. Biz kurbanlik koyun degiliz, hic bir zaman olmadik. Umarim artik taraftarimiz bir daha unutmaz, ormanda ASLAN´in sembolik anlaminin ne oldugunu ? Biz Aslaniz, ve bir Aslan ile kimse yataga giremez, giren de pisman olur...

B-4KkrEW8AEtJxy.jpg

Uyuyan devi uyandirdin hocam, helal olsun sana gerçek imparator.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt