Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah be hoca Sinanı da oynattın fetiscileri gelmez bu akşam başlığa

takımda tam anlamıyla forma rekabetı yasanıyor.dzemaili bıle formaya talıp.yasını emre çolagı telles bruma gıbı futbolculara çok degıl 4-5 ay önce prandellı zamanında bıtmış gıtmış gözuyle bakıyorduk.buyuk ış basardı.futbolcularımızı kazandı.bu yol şampıyonluk yolu..

Galatasaray SK@GalatasaraySK 9 dk.9 dakika önce
VIDEO | Sneijder kendisi oynamak istedi. Zaten bütün oyuncularım oynamak istiyor, şükürler olsun.

Kupa maçlarında as 11'le çıkmamızın sebebini öğrenmiş olduk böylece ama yine de bazı maçlarda oyuncularını dinlememeli Hamza Hoca.

Şu an GS'nin teknik direktörü Fatih Terim'dir. Milli takımı ve Galatasaray'ı aynı anda çalıştırmaktadır. 4. yıldız projesinin mimarları sene sonunda gün yüzüne elbet çıkacaktır.

Hocam sana helal olsun takımdaki her oyuncuya eşit şans vererek sözünü tutuyorsun büyük hoca olmak böyle birşey işte yarım sezonluk kontratım var banane işime yarayanı oynatrm gerisi kalsın demiyorsun takımı öylesine benimsemişsin ki takdiri kesinlikle hakediyorsun şampiyon olamasakta sen bir adamsın ve gerçekten büyük hocasın senin yaptığın bu güzellikleri göremeyenler utansın her koşulda gerçek galatasaraylılar arkanda yeterki heycanını ve cesaretini kaybetme hoca.

Şu an GS'nin teknik direktörü Fatih Terim'dir. Milli takımı ve Galatasaray'ı aynı anda çalıştırmaktadır. 4. yıldız projesinin mimarları sene sonunda gün yüzüne elbet çıkacaktır.

Bu kanıya nasıl vardın merak ediyorum. Yardımcılık yaptı diye bu yaftadan kurtulamayacak mı bu adam

rakıp manısa fılan ama takımda kı bu ıstegın bu sureklı gol atma oyuncuların sureklı oynama ıstegı benı cok mutlu edıyor ve yetıyor bana acıkcası 90+ larda bıle net 2 gol pozısyonumuz vardı..bızım terımden sonra gormek ıstedıgımızde kısacası buydu aslında tebrık hocam cok basarılısın

Hocanın emeğine haksızlık yapıyosun.İtalyanlardan sonra şu takım 3 level birden atladıysa bu Hamza hocanın başarısıdır ve böyle komplo teorileri ile hocanın hakkını yemek doğru olmaz,renkdaşıma yakışmaz.

haha yapma renkdas. terim'in takimi 4-4-2 oynardi sneijdersiz
Sneijder 16 maç oynadi Terim altinda. Belki transferi istemedi ama ondan sonra çogu zaman oynatti. Adamin belirli bir sisteme alisikken #10'la ana sistemi degistirmeliydi, ama sonuçta Sneijder G.Saray'in kilit ismi oldu Fatih Terim hoca iken.

Maç sonu açıklamasına bakarsak kadıköy'de beraberlik veya yenilgiye hazır!!! Daha cesur açıklama yapmasını beklerdim.

2-3 maçtır oyundan kopmuyoruz hadi hayırlısı inşallah devamı gelir.

Hoca harika gidiyor. Nazar değmesin. Kadıköy sonucu her ne olursa olsun, tam destek.

bütün zaferler gökyüzünde
tutte le vittorie nel cielo

B_NAgtsXAAAXgxC.jpg

Sözleşme uzatmak için ne bekleniyor anlamıyorum.

Yeni yönetim Hamza hocayı istemeyecekse o yönetimden de hayır gelmez zaten.

En kısa sürede sözleşme teklif edilmeli, oyuncular da hocanın uzun süre takımın başında kalacağını bilmeli.

bunu neye dayanarak söylüyorsun açıkşarsan memnun oluruz

Misal Sinan Gümüşü maçın başından itibaren oynatmadığı içinse bugün ki açıklamalarını oku

Evet Sinan iyi bir oyuncu ama ben bu konuda hocaya katılıyorum daha erken.

Son düzenleme:
arsenale ve kupada diyarbakir, esese yenildi takimin basinda
20 resmi mac 15-2-3 guzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt