Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya Burak cezali hadi iyisin yine.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Orasi da oyle haklisin. Bielsa nin Marsilya dan ayrilacagi haberleri varmis, ne kadar dogrudur bilemem. Eger oyle bir hocayi alabiliyorsan hic kacirmayacan, veya iyi bir Alman su Wolfsburg u calistiran biri gibi. Tabiki bunlari getirtmek ayri bir dert, ellerine verecegin kadroda ayri bir sorun. Bu kadrolar ile basari beklemek de fazla hayalcilik olur, adamlar isteyecek kaliteli yabanci oyuncular. Onlari almak icin de para lazim..

wolfsburgun hocasi okadar iyi degil bence. cok iyi uyumlu kadrosu var. bielsa ama türkiyede olur gibime geliyor.
dayak atan hoca havasi var :)

Şimdi gene haftaya Yasin'li Bruma'lı kadroya döneriz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumu olur. Maçı kaybetmek koymuyor da, şöyle bildiğinden şaşarak, garip fantezilere girerek kaybetmek üzüyor. Neyse artık, fazla da üzerinde durmadan yola devam etmek lazım. Nihayetinde hala liderlik bizde ve bir deplasman atlatmış olduk. Artık kalan maçlar kazanılmalı.

Sezon sonunda şampiyon Takımı'n hocası olcak sahsen güvenim sonsuz

Umut dışında güzel kadroydu. Telles'in çıkması da doğruydu yok olmaya başlamıştı kanatta . Abartmaya gerek yok . Adam değilsin , bilmem ne teknik direktör değildir falan. 9 haftadır kazanan takımın da teknik direktörü Hamza'ydı. Elinde de bu kadar malzeme var. Hakan sakatlanıyor, Koray giriyor işte naparsın

Şampiyonda olsak gitmeli td vasfı yok kendisinde oyuncu degişikligi yapmayı bılmıyor

Hata yaptı, çıkardığı kadro ve müdahaleler yanlış AMA

Prandelli gönderildiği gün gelen hoca 13 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik 1 malubiyet alacak Fener maçından sonra da Fener'in 1 puan önünde olacak kabul mu deseydi herkes kabul ederdi. Çok yanar dönersiniz çok

3 hafta önce Şampiyonluk hayaldi en fazla 3. olurduk
2 saat öncesine kadar şampiyonduk
şimdi ise şampiyonluğu kaybettik deniliyor.

Balıkesir,Akhisar yeterince ders verememiş size sanırım. Yada vermiş de işinize gelmiyor

ilk 45 dakika olması gerekenleri yaptı,ikinci yarıda tek yapcağın 55. dakikaya girildi an Bruma-Umut değişikliğini yapcaktın be hocam,büyük hata yaptın.Ama ilk 25 dakikada Burak'ın golü gelse çok değişik olurdu.

Aynen öyle. Maça başlamısında sıkıntı yoktu. Sonrasında Hakan'ın sakatlanması biraz dengemizi bozdu. Telles beke çekeilip Olcan ve Umut'u çıkarıp, Yasinve Bruma'yı alsa iyi olurdu.

Berabere giden takim nasil böyle kontradan gol yer. Onu bize söyle Hamza Hoca. Bursa maçinda 1-0 olmasina ragmen kontradan yedik. Bizim böyle gol atmamiz pozisyon bulmamiz lazim degil mi? Göz göre göre maçi verdin. İyi olan Telles'i oyuna alip Olcana çirpin dedin. Umut'u görmemezlige geldin. Seneye senin bu yerli torpilnden tirstigim için gitmeni istiyorum. Yardimci durabilirsin anca.

Hamza Hamzaoğlu:"Bugün Umut Bulut'un o sürpriz bindirmelerinden bekledik maçtan önce. Bir de rakibin etkili bekleri vardı."

Umut sürpriz bindiriyormuş. Neyse daha fazla sinirim bozulmadan yatayım. Cevabımı aldım..

Hamza'nın yetersizliğini yalnızca 1 maç olarak değerlendirirsek ciddi hata yaparız

Neredeyse her maç yapıyor bu hataları

Oyunu okuyamıyor, çıkardığı kadrolar yanlış, oyuncu değişiklikleri hatalı

böyle giderse liderlik koltuğuda fazla kalmaz

ben bakış açımı değiştirdim bugün

Çünkü Hamza bizim hocamız olamayacağını gösterdi bence...

Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Yazdım yazdım sildim yine.

Yakışmadı hocaya.

Hahah umutun bindirmelerini beğeniyorum.

maça umutla başlamasıyla kaybettik maçı zaten.yaptığı geç oyuncu değişiklikleri de bizi şampiyonluktan ediyo.güvenim yok hamzaya.çok tecrübesiz böyle maçlar için.şu umut ısrarından ötürü çok sövdürdü kendisine.

şampiyon olsak da zor kalır.

Son düzenleme:
Ligde ilk yenilgisini alan hoca kötü değildir.

Hocanın kadro kurma, oyunu okuma ve oyuncu değişikliklerinde eksikleri var. Bu eksiklerini gidermedikçe de bu tarz maçları kazanamaz.

Hatalarından da ders çıkaran birisi değil. Israrla bazı şeylere takılmış.

GT-I9300 Tapatalk

Nerde kime bindirmis lan Umut ? Kor musun hoca ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt