Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız burada aglayanlarin alayı skor taraftari. 20 haftadır hamza bundan farklı değildi ki. Aynı malliklari sürekli yapıyordu ama bala göte kazanıyorduk. Hamzatoru elestirenler de kötü oluyordu.

bugün kovarım valla başkan olsam

gelsin arif marif idare etsin yıl sonuna kadar

bu kaçıncı mallığı ya 1 değil 3 değil 5 değil 7 değil

yetti be

Sorun yok arkadaslar, basin toplantisinda özür diler biraz sonra.

2 hafta üstüste hoca fişi çekti. Manisa maçına bakıp dzemaili yi FB maçında hamit-dzemaili yi oynatsin diyen futbol cahillerine de ders niteliğinde bir oyun oldu. Hoca da her oyuna aldığında standart performans gösteren telles emre gibi adamlar varken dzemaili yi almak büyük fiyasko. Geçmiş olsun.
dzemaili'yi oyuna alabilir, sorun orda degil. dzemaili'yi oyuna alacaksan sneijder, hamit veya selcuk cikmali. ama yasin'i cikartarak ve sol kanatsiz oynatmasi ile maci bitirdi hamza.

Bu sene ligi kaçıncı olarak bitirirsek bitirelim seneye bunu başımızda görmek istemiyorum net!

Bende savunurdum bu güne kadar. Yasin - Dze değişikliğinden sonra korktum istanbul top yapmaya başlayınca. Maç sonu delirdim sonra. Her yazdığında haklısın, çocuk gibi TD gerçekten. İyi oynayan takımı daha 60'lı dakkalarda bozmak. Kala 20 dk'da da izlemek.

yapacağı tek birşey vardı oda Bruma yerine sağa adam almak Emre olur, ortasahaya birini alırsın Hamit sağa geçer. En kötü olmadı Yasin'i sağa çekersin Telles'i alırsın yani şunu yapamayan bir hoca var başımızda

Hepimiz biliyoruz Prandelli'yi oyuncuların yolladığını. Bu takım istediği takdirde burada zaten olacaktı. Hamza Hamzaoğlu faktörü falan değil bu, nasıl sezon başı perişan eden oyuncularsa buraya getiren de oyuncular. Şu takıma en azından İngilizce bilen, taktik bilgisi olan, oyun okumayı bilen bir hoca getirin artık.

Değişiklikleri yaparken neyi düşünüyor merak ediyorum ama bu maç özelinde değil birçok maçı biz ucuz yırttık. Sonunda patladı iki haftada 1 puan alarak en kritik yerde rakibi uyandırdı.

hatalardan ders almayan hoca

burda çoğu kişi boşa sallamıyor hocaya

gerçekten yaptığı değişiklikler akla zarar. futbolun içinde olmayan onca adam neyin nasıl yapılacağını biliyor ama yıllardır futbolun içinde olan adam bilmiyor.

Sampiyon dahi olsak, seni gelecek sezon takimin basinda insallah görmeyiz, akhisar senin capina göre, yaptigin degisiklikler rezalet.

Ne diyeyim bilemedim. Konuşacak hal bırakmadı değişiklikleri ile. Acaba ilk 11 o belirlemiyor mu düşüncesi bile oluşmaya başladı. Saha kenarında ne yaptığının farkında değil. 3. değişikliği niye kullanmıyor. Çıkar birini al Pandev ilerde çokluk olsun. Yok basmıyor kafam yaptıklarına malesef.

Dzemaili'nin suçu yok ki..Adam girdikten sonra da iyiydi ama adamı sol açık oynattı Hoca. Hamit'i sağ kanada Bruma yerine alıp Dzemaili'yi ortaya koysa ve Yasinle devam etse hiç sıkıntı olmazdı.
İyi miydi? Peki. Biz stoper oynayan kewell i izlemiş insanlarız. Mevkiin bile olmasa cabalarsin biraz. Ayrıca önce sino yu sola çekti hoca, sonrasında dzemaili yi sola aldı. Neyse büyük hata hocanın onu söyledik zaten, performansını mevkisini düşünüp adam almaktansa macera aramak fiyasko oldu. Bu sezon hatırlayabildigim 3. Hamza hoca fiyaskosu

Efsane olacakken gazoz olma yolunda ilerliyorsun hamza hoca maçın başından beri rezilleri oynadık. Yasin iyi oynarken ne diye değiştirirsin. Ayrıca 2-0 öndesin defans hücumda bu iş böyle yürümez.

Neler yazıldı okumadım henüz ama savunan falan varsa kendini krikete falan yönlendirmeli.

Beyler sakin olmakta fayda var , maç kaybettik ortam gergin ,birbirimize ve hocaya küfür ,argo yapmadan geçirelim bu geceyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt