Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
yorum yazmayi birakip sende yeni bir sayfa acmalisinBruma'yı kadro dışı bırakıp yeni bir sayfa açmalı bence.
bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yorum yazmayi birakip sende yeni bir sayfa acmalisinBruma'yı kadro dışı bırakıp yeni bir sayfa açmalı bence.
dzemaili'yi oyuna alabilir, sorun orda degil. dzemaili'yi oyuna alacaksan sneijder, hamit veya selcuk cikmali. ama yasin'i cikartarak ve sol kanatsiz oynatmasi ile maci bitirdi hamza.2 hafta üstüste hoca fişi çekti. Manisa maçına bakıp dzemaili yi FB maçında hamit-dzemaili yi oynatsin diyen futbol cahillerine de ders niteliğinde bir oyun oldu. Hoca da her oyuna aldığında standart performans gösteren telles emre gibi adamlar varken dzemaili yi almak büyük fiyasko. Geçmiş olsun.
Bende savunurdum bu güne kadar. Yasin - Dze değişikliğinden sonra korktum istanbul top yapmaya başlayınca. Maç sonu delirdim sonra. Her yazdığında haklısın, çocuk gibi TD gerçekten. İyi oynayan takımı daha 60'lı dakkalarda bozmak. Kala 20 dk'da da izlemek.
İyi miydi? Peki. Biz stoper oynayan kewell i izlemiş insanlarız. Mevkiin bile olmasa cabalarsin biraz. Ayrıca önce sino yu sola çekti hoca, sonrasında dzemaili yi sola aldı. Neyse büyük hata hocanın onu söyledik zaten, performansını mevkisini düşünüp adam almaktansa macera aramak fiyasko oldu. Bu sezon hatırlayabildigim 3. Hamza hoca fiyaskosuDzemaili'nin suçu yok ki..Adam girdikten sonra da iyiydi ama adamı sol açık oynattı Hoca. Hamit'i sağ kanada Bruma yerine alıp Dzemaili'yi ortaya koysa ve Yasinle devam etse hiç sıkıntı olmazdı.