Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin yerine Dzemaili girince bu söylediklerinin bi önemi kalmıyor.

Kimin yerine kim girerse girsin. Başakşehir'e karşı 25 dakika oyunu tutamıyorsan 2 farklı öndeyken direk hocaya giremem ben bütün suç onda da olsa. Hamza'da gitsin sıkıntı yokta aynı kadro seneye gelen hocanın da başını yer. Asıl sorunun karaktersiz heriflerle dolu kadroda olduğunu görmüyorsunuz hala.

terim olsa şampiyonluğu ilan etmiştik şimdi
hiç olmazsa saçma sapan oyuncu değişiklikleri olmazdı

durum yine böyle olsa da Galatasaraylı birisi yaptı derdik
şimdi fenerli birisi var başımızda ne desek boş.

Herşeyi geçtim 85 de gol yemişsin hala Pandev'i almıyorsun ulan duran top olur karambol olur bu adam hava toplarında etkili çıkar Bruma'yı al Pandev'i yine gol bulurdun en azından son 10 dakika nefes alamazdı rakip bir ara baktım kulübede değildi Hamza hoca köşesine çekilmişti. Eee haliyle pozisyon bile bulamadık hatta rakip bastırdı 2-2'den sonra

Geçen hafta şikecilerle oynamadan Cevat güleri getirseydik iki maçtanda puan yada puanlar alıp şampiyon yapardı bizi.

Aferin hoca bugün yaptığın mallıklarla şampiyonluğu verdin.Çocukluk aşkın Fenerbahçe yi şampiyon yapmış oldun böylece.
Galatasaray sana 10 gömlek büyük geldi herhalde.

Şampiyonluğun gittiği yok hoca kafasındakileri 1-2 maçtır sahaya geçiremiyor bugün 2p maloldu ama kredisi var hocanın toparlayacaktır inş inanıyorum ben böyle süreçler olur her zaman önemli olan hataları fark edip telafi etmek.

Bu mali yapıyla imkansız ama bu kadronun alayının gitmesi gerek. Ulan yarım saat geriye yaslanıyoruz Başakşehir'den 2 gol yiyoruz hay ebenizin yani. Stoperlermizi harbiden çok kötü, bekler desen aynı, orta saha çökük, kanatlar düzgün çalışmıyor, forvet desen Umut-Burak var futbol katilleri. Bu kadro daha 50 tane hoca harcar.
Klasik Terim enkazı.Her gittiğinde böyle oluyor.

Kimin yerine kim girerse girsin. Başakşehir'e karşı 25 dakika oyunu tutamıyorsan 2 farklı öndeyken direk hocaya giremem ben bütün suç onda da olsa. Hamza'da gitsin sıkıntı yokta aynı kadro seneye gelen hocanın da başını yer. Asıl sorunun karaktersiz heriflerle dolu kadroda olduğunu görmüyorsunuz hala.

ne karaktersizi arkadaş kim karaktersiz ? sneijdermi chedjoumu? umutmu? selçuk mu hamitmi?

hiç alakası yok karaktersizlikle.

ilk maç tarık çamdal denilen adam sol bek başladı 2 gol ordan yedik
sağ beke geçti 2 gol ordan yedik. geldi yine girdi 2 gol yedik. adamın oynadığı kanat yol geçen hanı oluyor. alt yapıdan bir çocuğu oynat ondan iyi oynar.

yasin maçın adamı olacakken yasini çıkar brumayı tut
bruma faul yapsın gol ye.

kalkıp hocayı savunmayın gençler maçınıda böyle kaybetti.

Gol atmamız için mutlaka orta sahadan birilerini ceza sahasına sokmamız lazım diyordum ki, gol de öyle geldi. Golü atmasa, Selçuk-Dzemaili değişikliği baya bir gereklilik haline gelmişti artık. Sol kanat feci derecede aksıyor, oraya Olcan-Telles değişikliği şart. Yoksa ya gol yedirir, ya da 2.sarıyı görüp 10 kişi bırakır bizi.

Bu devre arasında attığım ilk mesajımdı.

Maç 500 dakika oynansa gene de Bruma ve Yasin oyunda kalmalı. Başka türlü rakip savunma üzerinde en ufak bir etki gösterme şansımız dahi yok. Eldekiler bunlar maalesef, arada saman alevi gibi parlamalarını beklemekten başka çare yok.

Bu da 2.mesajım.

Evet 2 mesajım da orada. Çok basit şekilde, sadece gördüğünü yorumlayarak yapılmış gayet sıradan yorumlar. Bir dahiyanelik örneği falan değil yani. Futbol bu kadar basittir işte. Komplekse çevirdiğin an böyle maçı verirsin. Yazık, 2 hafta önce 4 puan farkla lider olan takım ne hale geldi. Bu kulüpte hocalık yapmak herkese nasip olmaz. Sen sahada adaletsiz olursan, futbolun adaleti er ya da geç cezanı keser işte.

Yazıp yazıp siliyorum. O kadar hatası var ki destan çıkar.

mactan önce kafasinda bir plan uyguluyor sonra da maca basliyor, hic bir hamle yapmiyor, önceden planladigi oyunculari oyuna aliyor , macin gidisatine göre de degil yani.

oyun okumasi inanilmaz derecede kötü, gecenlerde ismail kartal bile bunun yaninda taktisel deha kaliyor dedim arkadasin biri ama abartiyorsun demisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt