Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her mac aynı degişiklik 64 civarı yasini kenara alır ardından 10 dk içinde gol yeriz sonra macın sonuna kadar gol yemeyek diye dua ederiz belliydi bir takımın atacagı golü işin kötüsü hatasındanda ders almıyo hoca

Ligin en serefsiz takimina puan kaybettirdin,gecen hafta Fener'e verdin maci.Aslinda G.Birligi macinda bitmistin benim icin ama arkanda duralim hocaya destek olalim dedik.Dedik demesine ama her mac her hafta sacmalamalarin artti,arttikca artti.Bu sezon öyle ya da böyle gececek,zaten gitti sampiyonluk.Sezon sonu kovulacaksin inş.

Ayrıca Başak takiminda o golü atan lavugu karsimda görsem öldüresiye döverim o kadar nefret ediyorum o serefsizden.Bu arada Erol denen eski Fener'li dingili keske indireydi Chedjou.Ulan ligin en antipatik takimina,en serefsiz takimina puan verdik ya.

Hamza gecemi zehir ettin.Yürü git taratorun yanina.

Teknik Direktör yazisini kaldirin Futbol/taktik cahili yazin

Daha 2-3 saat öncesine kadar şampiyon olacağımıza inancım tamdı, şimdi ise en ufak inancım kalmadı. Skor yüzünden değil, tamamen hocanın bu işi beceremeyeceğini düşündüğümden. Bugüne kadar da pek çok hata yaptı ama bugün yaptığı hata gerçekten inanılmazdı, maçı sabote etmek istese bile bu kadarını beceremezdi.
Ben o inancı geçen hafta yitirmiştim Mehmet :red: Lakin şikecilere Kadıköy'de kaybettiğimiz için değil maçın kaybediliş şeklinden dolayı inancımı yitirmiştim :( Açıkçası bu hafta puan kaybı bekliyordum lakin yine böyle kepaze bir şekilde kaybediş beklemiyordum. Hamza Hoca geçen hafta yaptıklarıyla hoca olarak büyük ölçüde bitmişti benim için ama bugün tam anlamıyla bitti :crushed: Bu saatten sonra da bu takım zor iflah olur...

Akıllan artık. 2 haftadır değişikliklerin ile mahvettin takımı. Değişen oyuna göre değil kafanda önceden yaptığın planlara göre hareket ediyorsun.

Galatasaray Hocası falan olmaz senden bu kafa ile.

Yağız ‏@Senfo10 3 dk.3 dakika önce
1.dk itibaren solu kitlediler. Tam ikinci yarı koridor açıldı, golü attık, ordan bastırıyoruz. Sen oranın adamını değiştiriyorsun. SALAKLIK.

CAFME3_U8AAmMwD.jpg

Maç burada bitti. Nedesen boş.

Şimdiden duaya başlasın önce büyük daha sonra küçük şikeciler puan kaybetsin yoksa üçüncülük için TS ile savaşırız.

Klasik Terim enkazı.Her gittiğinde böyle oluyor.

Terim sana adkvbdmnflb aman ha dikkat et biri gelip böyle der sana müritler dolu onun burada. Son gittiğinde 10 sene toplanamadık zaten Canaydın dönemi. Yine bi ton çöp transfer yaptırarak aynı işlevi gördü kendisi. Yani onun bıraktığı enkaz zaten bu kadro. 8 Chedjou- 12 Bruma daha diğerleri de geri geliyor seneye Amrabat- Dany falan. Neyse bişey demeye gerek yok gören görüyor zaten mantıklı adamın hali başka. O gitsin bu gelsinle olacak iş değil bu. Bazı belli başlı herifler gitmedikçe 100 tane daha hoca gelir- gider bize.

Bağımsız GS Haber ‏@GsHaber24 13 sn.13 saniye önce İstanbul, Türkiye

Hamza Hamzaoğlu: Yasin'i çıkarıp Dzemaili'yi alana kadar çok iyi oynayan bir Galatasaray vardı
müthiş tespit

Hoca ağlamaklı. Yine özür diledi.

Hoca özür dileme artık. Biraz baskın bir karakter ol bari sezon sonuna kadar en azından.

Trabzon maçı da mı deplasmandı? Prandelli'yi Hamza hoca veya herhangi bir X lisanslı Teknik Direktörüyle kıyaslamak futbola hakaret olur. O adamın yanında herkes dahidir o farklı birşeydi...

İkisini de vur birbirine.Demek istediğim o değil.

Bugünkü hatayı açıklayamaz kimse.

Tribun Dergi@tribundergi 5 sn.5 saniye önce
Hamza Hamzaoğlu: "Yasin'i çıkarana kadar basan bir takım vardı. Benim hatamdan kaynaklanan bir durum oluştu. Bunun tüm sorumlusu benim."

Bu son olsun hoca.Özür dileme düzelt artık.Hala şansımız var.10 galibiyetle şampiyon oluruz.

sen elındekı sampıyonlugu gıt şıkecılere ver.yaktın bızi hamza.

Klasik Terim enkazı.Her gittiğinde böyle oluyor.

Bugün kadroda olanlara bakarsak

Tarık-Olcan-Koray-Dzemaili-Yasin... Terim Sonrası Alınanlar
Muslera-Chedjou-Sabri-Selçuk-Hamit-Sneijder-Umut-Bruma Terim Zamanında alınanlar

Genele bakarsan şuana kadar Terim döneminde alınanlar tarafından ayaktayız ve yine görüyoruz ki takımın neredeyse %40'ı Terimden sonra alınmış yani doğrudan Terim'e suçu atmak Tarık'a milyonlarca dolar verene sövmelisiniz önce

Daha 2-3 saat öncesine kadar şampiyon olacağımıza inancım tamdı, şimdi ise en ufak inancım kalmadı. Skor yüzünden değil, tamamen hocanın bu işi beceremeyeceğini düşündüğümden. Bugüne kadar da pek çok hata yaptı ama bugün yaptığı hata gerçekten inanılmazdı, maçı sabote etmek istese bile bu kadarını beceremezdi.
Emin ol şu anda 20 milyon taraftarda böyle düşünüyor. Telefpnda kimle konuştıysam bu takımdan daha bi halt olmaz diyor bu gece belli oldu. Oyuncularda aptal değil tabi onlarda farkında. Bundan sonra tepetaklak gidecepimixi ve 4 hafta içinde lige havlu atacağımızı düşünüyorım maalesef.

ilk geldiğinde hocayı baya içten ve samimi buldum. Özür dilemesi güzel ama hatadan ders alırsan bu kaç oldu be hocam? umarım bu son olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt