Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles hariç savunmadaki adamların hiçbiri ilk 11 seviyesinde değil kaldı ki Telles bile tartışmalı.

Karşımızda Messi Ronaldo yok tabi ama özellikle stoperlerin durumu her maç gol yedirmeye müsait.

Seneye bu defans hattını değiştirmeli.

Yedek yabancı oyuncularını gömüyor.Tam bir profesyonel!!Onları oynatmaya kalkıp zate zor bela ayarlıyorum takımı iyice batırırım ondan korkuyorum diyemiyor da.

hoca aşırı gevşek, sırf iyi adam olacağım diye sakin kalıyor bu takıma da yansıyor inanılmaz yumuşak takımız. Mancini'yi hiç beğenmiyorum ama hiç değilse takım oyundan kopmuyordu. 2-0'dan sonra bile atak yapıyorduk aslından Hamza Hoca'da böyleydi ama ikinci devreden beri 60-70'den sonra takımın konsantre olamıyor.

Jemayili ve Pandev hakkinda yaptigi konusma skandal.Bir hoca topcusu hakkinda böyle sacma sapan aciklama yapar mı yahu?Tarator'un yaninda staja devam et Hamza.GS icin cok cok erken oldugunu sürekli ispat ediyorsun biz güzide Galatasaray'lilara.

Sabri'ye gerektiğinde fazla ileri çıkma demesi bile yeterli ama bunu gören kim.

Melo döndükten sonra Hamit-Melo'le oynar umarim

Maçlari o orta sahayla rahatça kontrol eder.

Selcuk kesilmez su haliyle.Sabotajci filandir ama su an gayet iyi oynuyor.

Umut'un uyup da Pandev'in uymadığı bir oyun anlayışı ne menem bir anlayıştır acaba, insan gerçekten hayret ediyor. Pandev kötü durumda dersin, formsuz dersin hadi neyse der geçeriz de bu neyin nesidir ya?

iyiki umut senin oyun anlayışına cevap veriyor. yoksa ilk 3'e giremezdik.

Seneye ŞL oynarsak eğer tüm maçlarda 3-0 hükmen yenilgiye razıyım....
fena olacağız yoksa bu Hamza kafasıyla ....

Müthişsin hocam ! Aynen devam. Efsane olacaksın şampiyonluk la ! Jr. Terim

merak etme bu seneki kadar hiçbir zaman rezil olamayız Avrupa'da.
Rezil olmanın fena olmanın bir standartı var mı ?
Misal seneye daha az gol yedik ne olacak bu senenin prandellisi ile mi karşılaştırıp savunacağız bu yabancı düşmanı çırak hamzayı !

Devam !!!! Macın ama 2-0 / 3-0 de bitmediğini anlatmalı oyunculara.
Oyuncu değişiklerini yerinde buldum bu macda az çok.

bruma - emre değişikliği çok mantıklıydı .
ancak yasin değişikliği çok saçmaydı. değil 3-0 , 10-0 da önde olsan takımın tek kontra adamı yasin'i sneıjder'in ekürisini
değiştiremezsin.
vazgeç bu sevdadan .
seneye her ne olursa olsun kesinlikle teşekkür edilip gönderilmeli. oyuncular üzerindeki hakimiyeti de zayıf. takım farklı öne geçince gevşemelerine dur diyemedi.

sıkın dişinizi son 8 maç kaldı. yeni yönetim şaraptan anlayan olgun bir erkek ile anlaşır bayram edersiniz.

Şuan için en büyük problemi takımın belli dakikalardan sonra oyundan düşmesi.

Devam !!!! Macın ama 2-0 / 3-0 de bitmediğini anlatmalı oyunculara.
Oyuncu değişiklerini yerinde buldum bu macda az çok.
Şino 'yu çıkartıyormuş yahu ne yerinde bulması içine etti yine maçın ,
bizim gibi seyrediyor taktik sıfır otoritesi ekside !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt