Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezil olmanın fena olmanın bir standartı var mı ?
Misal seneye daha az gol yedik ne olacak bu senenin prandellisi ile mi karşılaştırıp savunacağız bu yabancı düşmanı çırak hamzayı !

Hoca yabanci düsmani olsaydi neden Bruma Sneijder Muslera Chedjou gibileri oynatiyor ?

Cemaili'ye sans verilmesine katiliyorum lakin Pandev bugüne kadar ne gösterdi, o Kupa maçlari hariç ?

Hoca yabanci düsmani olsaydi neden Bruma Sneijder Muslera Chedjou gibileri oynatiyor ?

Cemaili'ye sans verilmesine katiliyorum lakin Pandev bugüne kadar ne gösterdi, o Kupa maçlari hariç ?
Pandev ve Cemaili uymuyormuş ama umut falan uyuyor oyununa , ayrıca bu kadar zamanda Pandevden sıfır verim almasıda sadece Pandevin kabahatimi , baştan kendisine ön yargısı olan bir td varsa başında neden kendini göstermeye çalışsın neden yırtınsın ?
Yabancı düşmanı deyince de ırkçılık manasında demiyorum tabiki ,
hamzanın önümüzdeki seneye dair açıklamalarına bakın buna albayrağıda ekleyin sonra yabancı düşmanından neyi kast ettiğimi anlarsınız

Felipe Melo yok, Burak Yilmaz yok, Semih Kaya yok ama takim halen lider.

Prandelli dönemi Burak ve Melo %100'ken, defansta da bu kadar alternatifsiz değilken kazandığımız her maç neredeyse golden başka pozisyonumuz olmuyordu. Üstüne tonla pozisyon görüyorduk kalede. Maçı kazansak da kaybetsek de izlediğim maçtan sonra karnıma ağrılar giriyordu.

Şimdi bir sürü pozisyona giriyoruz, bir sürü de pozisyon veriyoruz.

İki galibiyet şeklini karşılaştırırsak ben ikincisini tercih ederim.
Hamza Hoca'yı ilahlaştırmıyorum ama "Prandelli varken de kazanıyorduk" samimiyetsizliğine anlam veremiyorum. Bu denli bir tutarsızlığa pes gerçekten.

Devam !!!! Macın ama 2-0 / 3-0 de bitmediğini anlatmalı oyunculara.
Oyuncu değişiklerini yerinde buldum bu macda az çok.
Yerinde filan değildi ve çok geç kaldı. Dzemaili oyuna sokup Selçuk'u oyundan alabilirdi mesela çünkü Selçuk defansif anlamda neredeyse hiç katkı vermedi. Veya 60 dakikalık kondisyona sahip olan Sabri çıkabilirdi. Sağ kanadımız her maç SOS veriyor buna hala çözüm bulamadı.

Hoca maça ne kadar iyi 11 çıkarıyorsa bir o kadar kötü müdahalede bulunuyor. Maç öncesi ne kadar düzgün konuşuyorsa maç sonuda bir o kadar kötü beyanat veriyor.

tribünde herkes sana küfür etti hocam.
niye bu kadar geç oyuncu değiştiriyorsun anlamıyorum.

Yerinde filan değildi ve çok geç kaldı. Dzemaili oyuna sokup Selçuk'u oyundan alabilirdi mesela çünkü Selçuk defansif anlamda neredeyse hiç katkı vermedi. Veya 60 dakikalık kondisyona sahip olan Sabri çıkabilirdi. Sağ kanadımız her maç SOS veriyor buna hala çözüm bulamadı.

Sahada 5 yabancın vardı. Dzemailiyi alamazdı dediğin gibi. Sabrinin alternativi tarık.

Edit : yanlışım var burda. Brumayı çıkartmış daha önce. Macın tekrarını izlerken fark ettim şimdi

Son düzenleme:
CB1sI6BVEAA1YmM.jpg:large
:) :) :)

Bazı renktaşlar var , gerçekten renktaş mı bilmiyorum bunlar mancini ve prandelli hayranları hamzayı beğenmiyorlar . Niye Cemali girmemişte bilmem ne Hamza kötüymüş fln , adam melo ve semihi bile kullanamıyor şino, burak ve selçuk'u coşturdu , yok en az pay hocanın yok fenerli bilmem ne diyip iyi giden hocanın ve takımın hakkını yiyorlar. Gol atmayı özlemiştik Hamza Hocam sen bakma boş konuşanlara telles balta sabri ve hamitli defans hattınla harikasın hocam , her zaman arkandayız ...

Pandev ve Cemal ne zaman taktiğimize uymamaya başladı acaba. Pandev için ilk yarı sonunda kullanacağım demesi ve hiçbir lig maçında oyuna dahi almaması garip bir durum. Pandev-Cemali ocakta gönderip kaliteli bir forvet alsak fark olmuştu şu anda şikeciler ile.
Ama hamza hoca devre arasında mütemadiyen stoper istedi.

Yabanci dusmanligi muhabbeti icin saf da olmak lazim hani biraz...
Ulan adam.dese seneye hepsinin kicina tekme atcam bu sene seyimin basi olirduk yani sekizinci falan...
Basit bir denklem kurun bari

hamza pandev ve dzemaili icin istedigiim oyun kurgusuna gelemiyorlar gibi birsey dedi, peki oynatmiyacagi adami neden kadroya aliyor anlamis degilim. ya kulanacaksin yada devre arasi gönderecektin.

adeta maçı izliyor. değişiklik hakkını kullanmıyor. hamit ve wesley kart sınırında olmasına rağmen bekletti. istemiyorum seni HAMZA

İtalyan aşıkları bu başlığa giremesin artık yeter ya. Adam geldiğinden beri bitek fenere yenildik. Bu ne tepkidir yahu. Ne yapsın bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt