Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav nasıl inanmak istiyorsan öyle inan sana dert mi anlatacam 50 saat? daha yazdığımı okumadan cevap veriyorsun mal ortada işte al hamzanı tepe tepe kullan sene sonunda 3. olursan da şükret
Hamid ve Cemaili'yi kanat oyunculari kullanmak sabotaj olunmak mi olunuyor? Dedigim gibi, oyuncular sabotaj etti, yabanci hocalarin basarisizligini kamufle eden bir bahane.

Hamid ve Cemaili'yi kanat oyunculari kullanmak sabotaj olunmak mi olunuyor? Dedigim gibi, oyuncular sabotaj etti, yabanci hocalarin basarisizligini kamufle eden bir bahane.
istediği gibi kullanır
selçuk buraka kim veriyor maçlarda oynamama hakkını
topu yanındakine bırakıp ileriye dana gibi koşma hakkını kim veriyor?
ben hocalığını savunmuyorum dedikçe sen hala karşılaştırma yapıyorsun
battıkça batıyorsun arkadaş
hamza için oynadılar da ne oldu?
hamzanın ne taktik bilgisi var
ne hakimiyeti var takım üstünde
ft arayıp konuşmasa oynayacak mı sanıyorsun bu topçular?
sen daha tr gerçeğinden bihabersin
önce yüzdüğün gölden bi çık

trabzonu siradan bir takim zanneden, yabanci hocalar için direk bahane kullanan sensin rdash. Prandelli gibi bir mega cahil sabotaj filan olunmadi; dandik bir hoca oldugunu gösterdi. Simdi Hamza'ya da Mourinho demiyorum lakin arasinda koskoca fark var.

Trabzon'u kaç haftadır izliyorum ben ciddiyim yüzde 1 dahi puan kaybına ihtimal vermiyordum o kadar kötüler. Hamza hoca bütün büyük maçlarda fahiş hatalar yapıyor. Bruma-Yasin-Sneijder'li klasik 4-5-1 çıkmamız gerekti kanattan zorlayamadık hiç. Umut tehdit bile etmiyor çünkü. Oyuncularla diyaloğu iyi hocanın belli ki ligide iyi tanıyor Prandelli'den iyi iş çıkarması kesindi bence zaten daha aşağısı nasıl olur bilmiyorum da. Ama bu Prandelli'den iyi hoca olduğunu göstermez elbet belki sen ben bile Prandelli'den iyi yönetirdik galatasarayı o ayrı. Ben hocayla devam edilmemesi tarafıyım ek olarak gündeme gelen oyuncular(sınır olmamasına rağmen) vs. de hocanın çapının bize bi kaç kat küçük kaldığını gösteriyor. Umut'u oynatmasına harbiden torpilden başka bi açıklama bulamıyorum yani yok çünkü.

Sen simdi saniyorsun, Türk Oyuncularin Sabri abilerinden etkilenmiyecegini ? Ozaman hayal dünyada sana mutluluklar.
Ben bir oyuncu grubu, 1 yabanci hocaya kolay kolay sabotaj edecegini sanmiyorum. Yerliler arasinda gruplasma imkansiz oldugunu söylemedim, ama her maç 4 gol yiyip yiyp rezil oluyorduk. Hamit ve Cemailiyi kanat oyuncusu olarak kullanan insan, Bruma'yi hiç kullanmayin herifi bir yalanla savunmuyorum. Takimda o kadar dandik sag bekler oldugu için Sabriyi tekrar tercih etmeleri tesadüf degil.

Ben bir oyuncu grubu, 1 yabanci hocaya kolay kolay sabotaj edecegini sanmiyorum. Yerliler arasinda gruplasma imkansiz oldugunu söylemedim, ama her maç 4 gol yiyip yiyp rezil oluyorduk. Hamit ve Cemailiyi kanat oyuncusu olarak kullanan insan, Bruma'yi hiç kullanmayin herifi bir yalanla savunmuyorum. Takimda o kadar dandik sag bekler oldugu için Sabriyi tekrar tercih etmeleri tesadüf degil.
şampiyonlar ligi maçlarını izlemedin mi sen?
neyi sanmıyorsun ya?
kamera kayıtları ile sabit her şey
yabancı sınırı kalktıktan sonra selçukla burakın dana gibi koşması tesadüf mü?
kör müsün, trollük peşinde misin, hangisi?

Trabzon'u kaç haftadır izliyorum ben ciddiyim yüzde 1 dahi puan kaybına ihtimal vermiyordum o kadar kötüler. Hamza hoca bütün büyük maçlarda fahiş hatalar yapıyor. Bruma-Yasin-Sneijder'li klasik 4-5-1 çıkmamız gerekti kanattan zorlayamadık hiç. Umut tehdit bile etmiyor çünkü. Oyuncularla diyaloğu iyi hocanın belli ki ligide iyi tanıyor Prandelli'den iyi iş çıkarması kesindi bence zaten daha aşağısı nasıl olur bilmiyorum da. Ama bu Prandelli'den iyi hoca olduğunu göstermez elbet belki sen ben bile Prandelli'den iyi yönetirdik galatasarayı o ayrı. Ben hocayla devam edilmemesi tarafıyım ek olarak gündeme gelen oyuncular(sınır olmamasına rağmen) vs. de hocanın çapının bize bi kaç kat küçük kaldığını gösteriyor. Umut'u oynatmasına harbiden torpilden başka bi açıklama bulamıyorum yani yok çünkü.
Yaptigi saçmasapan hatalarini inkar etmedim zaten. Uzun zamandir Hamzayi savundum ama bir yere kadar. Sezon sonu artik degerlendirmek lazim durumu ama bu türlü hatalari yapmayi devam ederse takimda kalmamali, veya yardimci teknik direktör olarak kalmali. Yaptigi hatalar yüzünden çok degerli puanlar kaybettik maalesef

şampiyonlar ligi maçlarını izlemedin mi sen? neyi sanmıyorsun ya? kamera kayıtları ile sabit her şey yabancı sınırı kalktıktan sonra selçukla burakın dana gibi koşması tesadüf mü? kör müsün, trollük peşinde misin, hangisi?
Ben ne düsündügümü söyledim, katilmiyorsan bu tartismayi uzatmaya gerek yok.

Mancini ve Prandelli kötü olunca oyuncular sabotaj ediyor, bir yerli hoca kötü olunca onun suçu oluyor. BeIn bedava.
Sabote etmediler belki ama sabote eder gibi oynadılar.Buna itirazın yoktur herhalde.Burak'ın ofsaytta eli belinde beklemesini, Selçuk'un sahada zorla çıkarılmış gibi dolaşmasını falan hatırlıyoruz.

Sabote eden topcuyu 50 mac ust uste niye oynattin diye sorsak mi italyanlara
sabote ettiklerini görelim diye yapmış olabilir belki?
ya da sabote ettiklerini fark edemedi?
böyle bir şeyin olabileceğini tahmin etmedi belki?
belki kördü?
belki şeyinde değildi?
paramı alır basar giderim diyordu?
takımın kaptanı şeyine takmazsa ben mi takayım dedi belki elin italyanı?
ha elinde başka topçu mu vardı?
a2den getirip oynatsa ne olacaktı?
ne biçim kadro diye yine küfürü yemicek miydi?
belki işine geldi böylesi?
her halükarda oyuncunun eline düşmüşsün bi kere bu meslekte
topçu oynamayınca hoca ne yapsa boş
oyuncuyla aran iyi olmadığı sürece işin zor
ya oyuncu değişir ya hoca değişir
bunları yönetecek olan diğerleri işini yapamadığı için bu durumdayız

Eger takimin teknik direktörü Italyansa, ve oyuncular kötü oynuyorsalar o oyuncular takimi sabote etmek için kötü oynuyor beyler daha hala anlamadiniz mi???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt