Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
Bu olay, oyuncularin hocalara yaptiklari sabotaj iddaasiyla ne alakasi var
Sen simdi saniyorsun, Türk Oyuncularin Sabri abilerinden etkilenmiyecegini ? Ozaman hayal dünyada sana mutluluklar.
Bu olay, oyuncularin hocalara yaptiklari sabotaj iddaasiyla ne alakasi var
Hamid ve Cemaili'yi kanat oyunculari kullanmak sabotaj olunmak mi olunuyor? Dedigim gibi, oyuncular sabotaj etti, yabanci hocalarin basarisizligini kamufle eden bir bahane.yav nasıl inanmak istiyorsan öyle inan sana dert mi anlatacam 50 saat? daha yazdığımı okumadan cevap veriyorsun mal ortada işte al hamzanı tepe tepe kullan sene sonunda 3. olursan da şükret
arkadaş mars ligindenSen simdi saniyorsun, Türk Oyuncularin Sabri abilerinden etkilenmiyecegini ? Ozaman hayal dünyada sana mutluluklar.
istediği gibi kullanırHamid ve Cemaili'yi kanat oyunculari kullanmak sabotaj olunmak mi olunuyor? Dedigim gibi, oyuncular sabotaj etti, yabanci hocalarin basarisizligini kamufle eden bir bahane.
trabzonu siradan bir takim zanneden, yabanci hocalar için direk bahane kullanan sensin rdash. Prandelli gibi bir mega cahil sabotaj filan olunmadi; dandik bir hoca oldugunu gösterdi. Simdi Hamza'ya da Mourinho demiyorum lakin arasinda koskoca fark var.
Ben bir oyuncu grubu, 1 yabanci hocaya kolay kolay sabotaj edecegini sanmiyorum. Yerliler arasinda gruplasma imkansiz oldugunu söylemedim, ama her maç 4 gol yiyip yiyp rezil oluyorduk. Hamit ve Cemailiyi kanat oyuncusu olarak kullanan insan, Bruma'yi hiç kullanmayin herifi bir yalanla savunmuyorum. Takimda o kadar dandik sag bekler oldugu için Sabriyi tekrar tercih etmeleri tesadüf degil.Sen simdi saniyorsun, Türk Oyuncularin Sabri abilerinden etkilenmiyecegini ? Ozaman hayal dünyada sana mutluluklar.
şampiyonlar ligi maçlarını izlemedin mi sen?Ben bir oyuncu grubu, 1 yabanci hocaya kolay kolay sabotaj edecegini sanmiyorum. Yerliler arasinda gruplasma imkansiz oldugunu söylemedim, ama her maç 4 gol yiyip yiyp rezil oluyorduk. Hamit ve Cemailiyi kanat oyuncusu olarak kullanan insan, Bruma'yi hiç kullanmayin herifi bir yalanla savunmuyorum. Takimda o kadar dandik sag bekler oldugu için Sabriyi tekrar tercih etmeleri tesadüf degil.
Yaptigi saçmasapan hatalarini inkar etmedim zaten. Uzun zamandir Hamzayi savundum ama bir yere kadar. Sezon sonu artik degerlendirmek lazim durumu ama bu türlü hatalari yapmayi devam ederse takimda kalmamali, veya yardimci teknik direktör olarak kalmali. Yaptigi hatalar yüzünden çok degerli puanlar kaybettik maalesefTrabzon'u kaç haftadır izliyorum ben ciddiyim yüzde 1 dahi puan kaybına ihtimal vermiyordum o kadar kötüler. Hamza hoca bütün büyük maçlarda fahiş hatalar yapıyor. Bruma-Yasin-Sneijder'li klasik 4-5-1 çıkmamız gerekti kanattan zorlayamadık hiç. Umut tehdit bile etmiyor çünkü. Oyuncularla diyaloğu iyi hocanın belli ki ligide iyi tanıyor Prandelli'den iyi iş çıkarması kesindi bence zaten daha aşağısı nasıl olur bilmiyorum da. Ama bu Prandelli'den iyi hoca olduğunu göstermez elbet belki sen ben bile Prandelli'den iyi yönetirdik galatasarayı o ayrı. Ben hocayla devam edilmemesi tarafıyım ek olarak gündeme gelen oyuncular(sınır olmamasına rağmen) vs. de hocanın çapının bize bi kaç kat küçük kaldığını gösteriyor. Umut'u oynatmasına harbiden torpilden başka bi açıklama bulamıyorum yani yok çünkü.
Ben ne düsündügümü söyledim, katilmiyorsan bu tartismayi uzatmaya gerek yok.şampiyonlar ligi maçlarını izlemedin mi sen? neyi sanmıyorsun ya? kamera kayıtları ile sabit her şey yabancı sınırı kalktıktan sonra selçukla burakın dana gibi koşması tesadüf mü? kör müsün, trollük peşinde misin, hangisi?
neyine katılıcam yaBen ne düsündügümü söyledim, katilmiyorsan bu tartismayi uzatmaya gerek yok.
Sabote etmediler belki ama sabote eder gibi oynadılar.Buna itirazın yoktur herhalde.Burak'ın ofsaytta eli belinde beklemesini, Selçuk'un sahada zorla çıkarılmış gibi dolaşmasını falan hatırlıyoruz.Mancini ve Prandelli kötü olunca oyuncular sabotaj ediyor, bir yerli hoca kötü olunca onun suçu oluyor. BeIn bedava.
sabote eder gibi oynamak sabote etmektirSabote etmediler belki ama sabote eder gibi oynadılar.Buna itirazın yoktur herhalde.Burak'ın ofsaytta eli belinde beklemesini, Selçuk'un sahada zorla çıkarılmış gibi dolaşmasını falan hatırlıyoruz.
Tam anlatamadım ama ben de onu anlamıyorum zaten.Bazı futbolcuların Mancini ve Prandelli varken oynadıkları futbolun sabotaj dışında açıklaması yok.sabote eder gibi oynamak sabote etmektir
lafı niye dolandırıyorsun?
evet yok çünkü sabotajTam anlatamadım ama ben de onu anlamıyorum zaten.Bazı futbolcuların Mancini ve Prandelli varken oynadıkları futbolun sabotaj dışında açıklaması yok.
Sabote eden topcuyu 50 mac ust uste niye oynattin diye sorsak mi italyanlaraevet yok çünkü sabotaj
bunu görmemek için kör olmak gerekir
sabote ettiklerini görelim diye yapmış olabilir belki?Sabote eden topcuyu 50 mac ust uste niye oynattin diye sorsak mi italyanlara