Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini 'nin hataları vardı ama adam işini yaptı sallamamazlık yapmadı , geçen sene sahada ve saha dışında neler olduğunu herkes gördü ,
Prandelli 'nin ise hataları falan olmadı , geldi çok kısa sürede kimin ne mal olduğunu gördü ve işi resmen saldı , kör göze parmak soktu resmen , yani bilerek isteyerek takımın içine mıçıp bıraktı , şeref yoksunu bir haysiyetsizdi sadece !

Bugünkü maçı almak için öyle üst düzey td olmaya gerek yok mesela Terimin bir olayı vardı hurra saldırıyorduk işte öyle bir şey gerekti bugün, çok basit bir şey bunu görmek,bir şey yoksa bir maçta bunu yaparsın bugün gördük ki özellikle Hamit çıkınca Trabzon'un üstüne her gittiğimiz de gol olacak pozisyonlar bulduk defans zaten Allaha emanet bari yediğimizden fazlasını atmak adına hiçbir şey yapamadık korkmadan oynat hocam cesareti ol biraz çok gereksiz puan bıraktık umarım ders alırsın.

Şu oyuncu sabotajı kadar içi boş, ispatlanması da mümkün olmayan ama iddia sahibi marjinal ve popüler kılan bir muhabbet daha yok! Demek ki kendisi de patronunu beğenmeyince işini asan biri mi futbolcular da böyle şeyler yapar diyor.

Ömrümden 10 senemi aldım, kafamda saç bırakmadın hoca. Benden yana sana hakkım helal degil, şampiyon yapsan da ( ki artık mucizelere kaldı) yapmasan da ne olursun çek git sezon sonu efendi efendi. Umut'la karıköye çıkıp ne oldugunu nasıl göremezsin hoca N-A-S-I-L ? Allah seni bildigi gibi yapsın, git akhisarı falan yönet

Açıkcası ben şampiyon olacağımıza inanıyorum.Fakat Hamza Hoca ile sezon sonu devam etmememiz gerektiğini epeydir söylüyorum.Çünkü şampiyon olsak dahi,istikrarsız oyun ile bir yere varamayacağız.

Bende şampiyonluga inananlardanım.Ama gelecek sene hocayı istemiyorum.

Son maçı göremeden defolsun zaten şampiyonluk yarınlara kaldı

Galatasaray kendisine en az 5-6 Gömlek büyük geliyor

Sezon sonu teşekkür edilip ivedi olarak yollar ayrılmalı

Eğer kalacaksa da Lucescu gibi bir hoca getirilip onun altında en az 2-3 sene staj yapmalı

He canım sen biliyon biz bilmiyoz. Umut sağkanatta süper fikir, hatta this is incredible !! Yapıcağın tek şey ilk yarının ortasında Hamit sağ beke çekip Melo'yu almaktı ama olmaz ı-ıh yapamazsın.

şampiyonluga inanan arkadaşlar sadece duygusalmı düşünüyor neye göre böyle konuşuyorlar merak ediyorum çünkü bana göre trabzon maçı psikolojik anlamda şampiyonluk maçıydı fener şu saatten sonra puan kaybı çok zor biz ise malesef her sonuca açıgız güvenemiyorum ben

Fener rahat olduğu maçlarda ummadık yerde puan kaybediyor. Bu saatten sonra artık puan kaybı olmamalı.

Ya sinirleniyorum falan bazen ama aylardır 30 haftaya kadar takımlar kafa kafaya getirtilecek diye bir söz söylüyorum. Hamdolsun yanılmadım.

Bu hafta fener kazanırsa haftaya kaybeder. Şu 30 haftada 1 puan önde bile olsak gerisi çorap söküğü.

Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır lafını çok yanlış anlamış.

Bi macta adami satmayiz biz. Prandelliyi cabuk unutuyonuz. Hamza hoca geldiginden beri en fazla puan topluyan takim biziz,

Mancini 'nin hataları vardı ama adam işini yaptı sallamamazlık yapmadı , geçen sene sahada ve saha dışında neler olduğunu herkes gördü ,
Prandelli 'nin ise hataları falan olmadı , geldi çok kısa sürede kimin ne mal olduğunu gördü ve işi resmen saldı , kör göze parmak soktu resmen , yani bilerek isteyerek takımın içine mıçıp bıraktı , şeref yoksunu bir haysiyetsizdi sadece !
etrafındakiler çok mu iyi niyetliydi?
lafım sana değil ama hala sabotaj ispatlanamaz diyen hayalperestler var burada
insan gerçekten hayret ediyor...

Kanatsız takımla Galatasaray'ın başında bulunmuş Mancini > 2738362772616 tane kanat oyuncusu oynatma imkanına sahipken Umut'u oynatan Hamza

-Tapatalk-

Haftayada oynat umutu

EGER SAMPIYON OLMAK ISTIYORSAN

Haftaya

Burma-emre-yasin
Burak

Cikmalisin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yönetimden ve söz sahibi kişilerden hangileri aktif olarak Twitter'i kullanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt