Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma ve Yasin'li oyun nasıldı hocam!!?

Yasin'in oyuna katkısıni görmüştür herhalde Hamza.

Umut'u haftaya oynatirsa sg

★★★★

ölüp ölüp dirile dirile maç kazandık
şimdi gelir yalarlar hemen

Şampiyonda olsak git yanında umut olcan gibileride götürrrrrrrr.

Moderatör tarafında düzenlendi:
umutu kesinlikle oynatma bir daha yeter....öyle bir oyuncun yok gibi düşün ulan semih kayayı sağ açık oynat ama umutu oynatma.

Umarim artik neyin ne oldugunu görmüssündür hocam. Bruma, Yasin özellik ile birde Emre Colak bu takimda oynamasi gereken 3 tane yegane oyuncu. Haraketlilik oluyor, top tutuyoruz ve bol bol atak sonucu pozisyon buluyoruz.

Statik oyun out
Dinamizim in

Hamza'ya ramen kazandik....ulan Yasin ve Bruma'yi oynatmamak'da ne demek ? Ne biçim fantazilere giriyorsun hep...Kücük takimlarin hocasi.

Sahaya kimin çıktığına bakmayacağım, yeter ki bu maçı kazansın demiştim. Ama yeter arkadaş ya, yatsın kalksın Hakan Balta'ya dua etsin. Ben böyle bir şey görmedim. Koskoca 70 dakika Umut Bulut'a nasıl sabredersin, akıl mantık hiçbir şey almıyor. Maçı uzuuuun uzuun izliyor. Ya takım hücum yapamıyor, rastgele oynuyor. Yasin ve Bruma gibi 2 tane delici kanat adamın kenarda, kalmış 6-7 hafta. ÇILDIRMAMAK elde değil !!!

antepide hakemide ve en önemlisi senide yenerek aldik bu maci hamza.

öldük öldük dirildik senin yüzünden beceriksiz herif. gittigin gün sampiyon olmus gibi sevinecegim.

Hocam sen yapma bari ya , aklı başında adamsın , Hamza mı getirdi bu galibiyeti ? Yatsın kalksın Yasin ve Hakan Baltaya dua etsin.

Yoksa staddan çıkamayacaktı. Bariz bir şekilde şampiyonluğu istemiyor gibi oyuncu tercihleri yapan adamın bu klüpte işi olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt