Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maç hatasızdı, oyuncularda sorun vardı ama neyseki haftayı kurtardık.

Bu maçın öncesine gidelim elinizde Chedjou-Semih ve Hakan Balta var. Formlarına, yaptıkları hatalara, katkıalrına filan bakarak aralarından ilk yazacağınız isim hangisi olur?

Yazmayacagim yegane isim Hakan Balta olur... Nedenini daha önceden yazmistim... 90 dakikaca futbol oynayacak nefesi yok.

2014/2015 Trabzonspor-Galatasaray dakika 20 gol Özer Hurmacı Ligtv.com.tr

2014/2015 Trabzonspor-Galatasaray dakika 85 gol Carl Medjani Ligtv.com.tr

Bir pozisyonda ofsayt diye elini kaldiriyor, ve durmayi tercih edip, pozisyonunu kaybediyor. Devam eden pozisyonda Trabzon´da Özer bom bos sut imkani yakaliyor...

Ikinci golde Medjani´ye karsi hamle olarak gec kaliyor, ve fiziksel olarak o hatasini telafi edemeyip, gole sebebiyet veriyor. Normal sartlarda orada o pozisyon olusmamasi lazim...

Bunlar hep oyuncunun fiziksel yetersizliginden kaynaklanan hatalar.

2014/2015 Galatasaray-KDÇ Karabükspor dakika 71 gol Hakan Balta Ligtv.com.tr

Buna talihsizlik diyebiliriz, ancak ikinci gole sebebiyet veren oyuncu yine Hakan Balta... Hoc pozisyon bile yokken, gereksiz bir hamle yapiyor. Bunlari da bir nevi, mental ve kondisyon acisindan, cökmesine bagliyorum.

2014/2015 Kasımpaşa-Galatasaray dakika 16 gol Andre Castro Ligtv.com.tr

Kasimpasa maci, ve cok kötü bir müdahele ile, topu ortaya dogru ceviren oyuncu yine Hakan Balta ve yine gole sebebiyet veriyor. Ilk golde...

Ikinci golde bir cok oyuncun hatasi var, ancak kritik müdahalede gec kalan oyuncu yine Hakan Balta. Ancak oradan o topu alamamasi beni sasirtmadi... Bunlar hep fiziksel olarak kötü durumda olmasindan kaynaklaniyor.

-----------------------------------------------------------

O yüzden Hakan´in normal sartlarda yapmiyacagi mental hatalari yapiyor, ve fizik olarak ikili mücadelerde sikinti yasamaktadir. Bende sevindim son macta attigi gole, ancak benim gözlemlerim son iki senesi ile ilgili. Bu yastan sonra bunlar giderilecek sikintilar da degil. Bana göre makul olani, tatsizlik olmadan ayrilmasidir. Yoksa gürün birinde, taraftarin lincine mahrus kalacaktir.

Son düzenleme:
Bu maç için pek hatasi olmadi.

Umutsuz bir ofansif ilk 11'le basladi, Emre'yi oynatmadi lakin Emre'nin her zaman 1 iyi maç ve ondan sonra 4 kötü maç oynadigini bilerek öyle hareket etti galiba. Degisikler biraz geç olmasina ragmen tam yerindeydi.

O kaos futbolu kötüydü, ama o galiba rotasyon eksikliyle alakali.

Hamit'in durumu bilmiyorum ama geri gelse çok faydali olur bu takima.

Bana göre degisiklikler maci ileriye itecegine, geriye itti. Kanatlar varken hic degilse ceza sagasina kadar top getiriyorduk, ve sonra verimsiz oluyorduk. Degisikliklerden sonra hic bir sekilde ceza sahasinin yakinina top tasiyamadik. Korner disinda gol atamazdik bu mac zaten.

Tebrikler,hocanın oyuna müdahaleleri iyiydi fakat daha agresif başlamalıyız ilk yarıda veya da bitmeliydi bu maç.

Bruma sevdasından vazgeç hoca, o elimizde patladı belli artık. Verilebilecek bütün şansları verdin.

ldyp5.jpg

nuff said

bu akşamda koyup burada ağlayanlara da koymuş olacağız hocam

Hakkında düşük seviyeli espri yapılınca madalya veriliyor herhalde.

Bazı arkadaşlarda bunu gözlemlemek mümkün.

Guzel kadro. Sasirtiyosun beni.

Ama eminim Bjk macinda yine iyi giden takimi bozup Olcan-Umut kanatlariyla oynatacaksin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aman hocam müdahale yapma boşver yersek yeriz

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt